HWSW Informatikai Kerekasztal: Voipbuster II - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (128 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Voipbuster II Értékeld a témát: -----

#1301 Felhasználó inaktív   Joeapi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 09. 02. 11:35

Idézet: kalinka6 - Dátum: 2006. szept. 1., péntek - 18:30

Segítséget szeretnék kérni a Fritz box fon ata beállításához. Az internet keresztül megy rajta,de azon kivül nem ismeri fel a rendszer csak a legfelső gomb vlágít.

Latom uj a szerzemeny.Akkor kerdeznek valamit rola.Miert pont Fritz Box?Hol lehet beszerezni?Mennyiert?Na es persze hol a legolcsobb az EU-ban?Koszi
Egy nagyon fontos dolog meg.Csak angol erdekel, nemet menu kizarva.Remelem nem csak nemetul van.

Szerkesztette: Joeapi 2006. 09. 02. 11:50 -kor

Joeapi

#1302 Felhasználó inaktív   leslie-sz 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 09. 02. 14:07

Idézet: kalinka6 - Dátum: 2006. szept. 1., péntek - 19:30

... csak a legfelső gomb vlágít.

Az normális helyzet is lehet, nálam is csak ez világít, amikor nem telefonálok. Egy kicsit bővebben kellene leírnod, hogy mit mivel kábeleztél össze és mivel próbálkoztál a beüzemelésénél. Így nagyobb lehet az esélyed arra, hogy segítséget kapj!

#1303 Felhasználó inaktív   blackbile 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 02. 18:46

Idézet: kalinka6 - Dátum: 2006. szept. 1., péntek - 20:30

Segítséget szeretnék kérni a Fritz box fon ata beállításához. Az internet keresztül megy rajta,de azon kivül nem ismeri fel a rendszer csak a legfelső gomb vlágít.

ez így kevés infó valóban...

(nálam a DSL LED is világít)

küldesz egy email címet és elküldöm a beállításaimat (leslie-sz is biztos segít így is)

#1304 Felhasználó inaktív   kalinka6 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 09. 02. 20:39

Idézet: blackbile - Dátum: 2006. szept. 2., szombat - 18:46

ez így kevés infó valóban...

küldesz egy email címet és elküldöm a beállításaimat (leslie-sz is biztos segít így is)

kukori153@citromail.hu /kezdő vagyok de a Te dicséreted alapján sikerült ezt megszereznem./Remélem a leírásod alapján sikerül beállítanom.

#1305 Felhasználó inaktív   kalinka6 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 09. 02. 20:49

Idézet: Joeapi - Dátum: 2006. szept. 2., szombat - 11:35

Latom uj a szerzemeny.Akkor kerdeznek valamit rola.Miert pont Fritz Box?Hol lehet beszerezni?Mennyiert?Na es persze hol a legolcsobb az EU-ban?Koszi
Egy nagyon fontos dolog meg.Csak angol erdekel, nemet menu kizarva.Remelem nem csak nemetul van.

Régi olvasója vagyok a forumnak és azt irták hogy több vonal is beállitható rajta. Sikerült No-ból jó áron hozzá jutni.Az index forumon és itt is  blackbile nagyon dicséri.

#1306 Felhasználó inaktív   Joeapi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 02. 22:49

Idézet: kalinka6 - Dátum: 2006. szept. 2., szombat - 19:49

Régi olvasója vagyok a forumnak és azt irták hogy több vonal is beállitható rajta. Sikerült No-ból jó áron hozzá jutni.Az index forumon és itt is  blackbile nagyon dicséri.

Ha nemet verziohoz jutok akkor ugye siman feltolhato ra az angol firmware?Gondolom en,de jol jonne 1-2 tapasztalt aki tul van rajta.
Joeapi

#1307 Felhasználó inaktív   Buksika 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 02. 23:44

Idézet: bogdan - Dátum: 2006. szept. 1., péntek - 20:20

tegnap mar leszamlazta a rendszer az 5 centet a ket vonal osszekapcsolasaert [...]
amugy nem szep ilyet irni, hogy "rossz hir hogy nem lehet átverni a rendszert"! [...] én a tisztesseges piacot szeretem, ahol a szolgaltatok (legyen sok es nagy a verseny!) feheren feketen leirjak*, hogy mit ajanlanak, en meg, a vevo, ezek kozott szabadon valaszthatok. [...] ha atverem, es sokan masok is, akkor csodbemegy

Az "átverést" és mostmár idézőjelben írom (korábban is így kellett volna) nem teljesen rossz értelemben értem (rossz volt a szó), hisz miért átverés az, ha a cégnél költöm a pénzem, és utána van megint 300 percem (ha így alakítaná a feltételeket)? Mert be kell ismerni, hogy a cég nem teljeskörűen világosít fel erről a 300 perc korlátról, hisz korábban Ti is találgattátok hogy vajon mi számít-mi nem számít a 300 percbe, hogy alakul a 7.-ik nap ha ma így és úgy hívok, stb.
Teljes mértékben egyetértek és azonosulok egyébként az álláspontoddal. De kérdeznék is valamit, mondod, hogy megszűnt az összekapcsolás ingyenessége. Ezek szerint Te használtad feltehetőleg az ingyenesség alatt is (noha tudtad, hogy 5 cent lenne az ára), és vajon nem lehet, hogy még kicsivel többször is (ki)használtad mint általában? Nem "rosszat" szeretnék feltételezni Rólad, félre ne érts. De az ilyen valahol része az általános az emberi gyarlóságnak. :rolleyes:
Amúgy sokszor sok vélemény megfogalmazódott, de én mai napig nem értem hogy hogy tud és miért kínál a Finarea/Betamax ingyen hívásokat, de ezek ugye korábban nem voltak semmiféle korláthoz kötve, és szinte kezdő-összeghez sem, úh. nem tudom hogy csinálják, de nem félek attól, hogy a cég a csőd felé megy, pedig sokan használják már világszerte a szolgáltatásukat.
De mégegyszer mondom, teljesen egyetértek az általad elmondottakkal, maradjunk annyiban, hogy rossz volt a szóhasználat. Na és hogy ne "verjük át" a rendszert, és nehogy tömegessé váljon, nem is mondom, hogy mi van most ha túlhaladjuk a limitet.  ;) Na jó, nem is tudnám, hisz most pluszban állok percekkel.  :D Látod mennyire élni hagyom a céget? nem vagyok én egyáltalán rossz és gyarló ember :Đ

#1308 Felhasználó inaktív   Buksika 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 02. 23:55

Idézet: kalinka6 - Dátum: 2006. szept. 2., szombat - 21:49

A Fritz hírei engem is érdekelnek, melyik modell van Neked? Blackbile a Fritz sok jó tulajdonsága mellett néha rosszakkal is találkozott. Kiváncsi vagyok Neked mik lesznek a tapasztalataid. Volt ATA-d előtte, vagy ez az első? (összehasonlítási alap)

#1309 Felhasználó inaktív   leslie-sz 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 09. 03. 08:31

Idézet: blackbile - Dátum: 2006. szept. 2., szombat - 18:46

Mesterem! Nálam nem világít, mert nincs is ilyen ledem. Helyette nekem internet feliratú van. De az sem világít, mert én router után kötöttem (ezt gondolom a nem világítás okaként, másképp még nem próbáltam). Ezért kérdeztem Kalinka6-ot, hogyan drótozta össze a szerkezetet. Tudom, tudom, a router utáni kötéssel elvesztettem a "bandwidth management" szolgáltatást, majd ha lesz időm, dolgozom rajta.
Érdekes, hogy a FRITZ!box Fon ata 1020 berendezést ( ami nekem van ), a gyártó honlapján már nem is találom a termékek között. Nem gyártják már???  :confused:

Gondolom a Te készülékedben a DSL modem is benne van!

Szerkesztette: leslie-sz 2006. 09. 03. 08:35 -kor

#1310 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 03. 09:51

Idézet: Buksika - Dátum: 2006. szept. 2., szombat - 23:44

hisz miért átverés az, ha a cégnél költöm a pénzem, és utána van megint 300 percem (ha így alakítaná a feltételeket)?
teljesen jogos! ha ez alatt a feltetelek megismereset ertjuk, akkor teljesen igazad van.

Idézet

De kérdeznék is valamit, mondod, hogy megszűnt az összekapcsolás ingyenessége. Ezek szerint Te használtad feltehetőleg az ingyenesség alatt is (noha tudtad, hogy 5 cent lenne az ára), és vajon nem lehet, hogy még kicsivel többször is (ki)használtad mint általában? Nem "rosszat" szeretnék feltételezni Rólad, félre ne érts. De az ilyen valahol része az általános az emberi gyarlóságnak. :rolleyes:
hehe.. :) engem nehez am megfogni! ugyanis nem szoktam nezni az egyenlegemet, es azon a heten eppen forumot sem olvastam. szoval amikor olvastam arrol, hogy ingyenes az osszekapcsolas, akkor neztem meg, es irtam be ide, hogy mar nem az!

amugy meg ha tudtam volna sem lenne ertelmes a kerdesed. ha lehet mindig ezt hasznalom, hiszen kvazi ingyenes (elfogadtam, hogy 5-10 eurot fizetek 120 nap ingyenessegert, hogy ezen belul meg virtualisan levonogatnak 3-5 centet az meg mindig az "ingyenes" kategoria szamomra), igy nekem nagyjabol teljesen mindegy, hogy szamlaznak-e 5 centet vagy sem. raadasul ha lehet MINDEN hivast ezen intezek, igy attol, hogy teljesen ingyenes lenne nehany napra nem tudnek tobbet telefonalni. (nem szokasom csak azert, mert ingyenes ismeretleneket hivogatni! ;))

a kerdesed persze nagyon szep, de jelen esetben azt hiszem sehogy sem all.

Idézet

Amúgy sokszor sok vélemény megfogalmazódott, de én mai napig nem értem hogy hogy tud és miért kínál a Finarea/Betamax ingyen hívásokat, de ezek ugye korábban nem voltak semmiféle korláthoz kötve, és szinte kezdő-összeghez sem, úh. nem tudom hogy csinálják, de nem félek attól, hogy a cég a csőd felé megy,
nezd. egyfelol nem ingyenes. vegulis kell 5-10 eurot fizetni. elofizetesi dij, ha ugy tetszik. utana mar a "helyi" hivasok ingyenesek, es a "tavolsagiak"-ert kell csak fizetni. ez a szokas sok nagy orszagban, hogy mondjak ket atellenes peldat: USA es Oroszorszag. hogy a "helyi" es a "tavolsagi" nem egyezik meg azzal, amit eddig helyinek es tavolsaginak neveztunk? na ja. valtoznak az idok. en nem latok tulzottan nagy kulonbseget. egyszeruen ez a ceg nemikepp elorebb jar mint sok masik tavkozlesi, akik persze nem veletlenul fognak vissza a versenyt.
a forum ma:
"Ez van bazdmeg, ha nem tetszik, el lehet menni."

#1311 Felhasználó inaktív   blackbile 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 03. 12:28

Idézet: kalinka6 - Dátum: 2006. szept. 2., szombat - 21:39

/kezdő vagyok de a Te dicséreted alapján sikerült ezt megszereznem./

mi problémád...??? mit mondtam én rád???

#1312 Felhasználó inaktív   blackbile 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 03. 12:30

Idézet: Joeapi - Dátum: 2006. szept. 2., szombat - 23:49

Ha nemet verziohoz jutok akkor ugye siman feltolhato ra az angol firmware?Gondolom en,de jol jonne 1-2 tapasztalt aki tul van rajta.

sajna nem simán, hanem nehezen ... nagyon nehezen... és már segíteni is CSAK a Fritz!Box FON WLAN -típusnál tudok.

#1313 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 03. 12:40

blackbie: szerintem az idezett mondat emigyen ertelmezheto:

"annyit dicserted a fritz-et, hogy megvettem."
a forum ma:
"Ez van bazdmeg, ha nem tetszik, el lehet menni."

#1314 Felhasználó inaktív   kalinka6 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 09. 03. 13:33

Idézet: bogdan - Dátum: 2006. szept. 3., vasárnap - 12:40

blackbie: szerintem az idezett mondat emigyen ertelmezheto:

"annyit dicserted a fritz-et, hogy megvettem."

Így helyes az értelmezés!

#1315 Felhasználó inaktív   blackbile 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 03. 13:38

sorry... jól félreértettem  :respect:

email ment egy linkkel, ahol mindent megtalálsz reményeim szerint, lehet persze, hogy itt-ott kell egy kicsit igazítani. ha kérdés van jöhet

#1316 Felhasználó inaktív   blackbile 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 03. 19:05

:confused:

:offtopic:
1. nem mozognak a grimaszok a böngészőmben...? Oka? (Nyeremény 1 sör)
2. rákattintok a böngészőben a szövegre bárhová és ott elkezd villogni a kurzor... Oka? (1 sör)

#1317 Felhasználó inaktív   csucsregop 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 03. 21:59

Idézet: blackbile - Dátum: 2006. szept. 3., vasárnap - 20:05

:confused:

1. nem mozognak a grimaszok a böngészőmben...? Oka? (Nyeremény 1 sör)
2. rákattintok a böngészőben a szövegre bárhová és ott elkezd villogni a kurzor... Oka? (1 sör)

elfogyott a sör

#1318 Felhasználó inaktív   blackbile 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 04. 08:12

csucs, nem vagyok formában, mit is akarsz ezzel mondani...

#1319 Felhasználó inaktív   csucsregop 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 04. 08:36

Idézet: blackbile - Dátum: 2006. szept. 4., hétfő - 9:12

csucs, nem vagyok formában, mit is akarsz ezzel mondani...

Humoros pillanatomban olvastam el a hozzászólásod, arra utalva , hogy privátban annyi tippet kaptál, hogy elfogyott a nyeremény-sör  :Đ

#1320 Felhasználó inaktív   blackbile 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 04. 08:50

Idézet: csucsregop - Dátum: 2006. szept. 4., hétfő - 9:36

Humoros pillanatomban olvastam el a hozzászólásod, arra utalva , hogy privátban annyi tippet kaptál, hogy elfogyott a nyeremény-sör  :Đ

hát nem nevettem... sokat és a két sőrre még jelentkező sem volt, de inkább privátban várnám a megoldásokat

Téma megosztása:

• (128 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.