Idézet: bogdan - Dátum: 2006. szept. 1., péntek - 20:20
tegnap mar leszamlazta a rendszer az 5 centet a ket vonal osszekapcsolasaert [...]
amugy nem szep ilyet irni, hogy "rossz hir hogy nem lehet átverni a rendszert"! [...] én a tisztesseges piacot szeretem, ahol a szolgaltatok (legyen sok es nagy a verseny!) feheren feketen leirjak*, hogy mit ajanlanak, en meg, a vevo, ezek kozott szabadon valaszthatok. [...] ha atverem, es sokan masok is, akkor csodbemegy
Az "átverést" és mostmár idézőjelben írom (korábban is így kellett volna) nem teljesen rossz értelemben értem (rossz volt a szó), hisz miért átverés az, ha a cégnél költöm a pénzem, és utána van megint 300 percem (ha így alakítaná a feltételeket)? Mert be kell ismerni, hogy a cég nem teljeskörűen világosít fel erről a 300 perc korlátról, hisz korábban Ti is találgattátok hogy vajon mi számít-mi nem számít a 300 percbe, hogy alakul a 7.-ik nap ha ma így és úgy hívok, stb.
Teljes mértékben egyetértek és azonosulok egyébként az álláspontoddal. De kérdeznék is valamit, mondod, hogy megszűnt az összekapcsolás ingyenessége. Ezek szerint Te használtad feltehetőleg az ingyenesség alatt is (noha tudtad, hogy 5 cent lenne az ára), és vajon nem lehet, hogy még kicsivel többször is (ki)használtad mint általában? Nem "rosszat" szeretnék feltételezni Rólad, félre ne érts. De az ilyen valahol része az általános az emberi gyarlóságnak.
Amúgy sokszor sok vélemény megfogalmazódott, de én mai napig nem értem hogy hogy tud és miért kínál a Finarea/Betamax ingyen hívásokat, de ezek ugye korábban nem voltak semmiféle korláthoz kötve, és szinte kezdő-összeghez sem, úh. nem tudom hogy csinálják, de nem félek attól, hogy a cég a csőd felé megy, pedig sokan használják már világszerte a szolgáltatásukat.
De mégegyszer mondom, teljesen egyetértek az általad elmondottakkal, maradjunk annyiban, hogy rossz volt a szóhasználat. Na és hogy ne "verjük át" a rendszert, és nehogy tömegessé váljon, nem is mondom, hogy mi van most ha túlhaladjuk a limitet.

Na jó, nem is tudnám, hisz most pluszban állok percekkel.

Látod mennyire élni hagyom a céget? nem vagyok én egyáltalán rossz és gyarló ember :Đ