HWSW Informatikai Kerekasztal: Voipbuster II - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (128 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 103
  • 104
  • 105
  • 106
  • 107
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Voipbuster II Értékeld a témát: -----

#2081 Felhasználó inaktív   Sparks 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 05. 09. 10:42

Voipdiscounton nem sikerül ma SMS-t küldenem. Az 5 centet szépen leemelte mind a 3 próbálkozásnál de SMS egy sem érkezett. Máshol minden rendben, vagy ez egy központi probléma? Azért szép dolog, hogy a pénz leemelődik  :reklamacio:
Szerk:Vodára megérkezett jól megkésve, T-re azóta sem   :mad:

Szerkesztette: Sparks 2007. 05. 09. 11:13 -kor

Könyvjelző linkgyűjtemény -- Állás hirdetések

#2082 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 09. 11:19

ne mergelodj! mindnajan tudjuk, hogy ez a szolgaltatas hagy nemi kivannivalot maga utan. de nem ezert szertejuk ugyebar.. gondolj arra, hogy meg mindig olcsobban josz ki nehany hibasan leemelt 5 centes utan is, mintha a Matav uradalomban elnel..
a forum ma:
"Ez van bazdmeg, ha nem tetszik, el lehet menni."

#2083 Felhasználó inaktív   Sparks 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 09. 12:24

Ehh. Hát hogy is mondjam, megszoktam, hogy jól működik és ezért kissé zavar. Rá mertem bízni az SMS-ek elküldését, mert eddig hibátlanul megérkezett mind és ha most megbízhatatlanná válik, akkor kereshetek egyéb megoldást. Csak ezért mérgelődöm kicsit. A telefon része azóta is (kopp-kopp-kopp) hibátlanul müxik, elégedett is vagyok vele  ;)
Könyvjelző linkgyűjtemény -- Állás hirdetések

#2084 Felhasználó inaktív   llamada 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 11. 10:11

Idézet: bogdan - Dátum: 2007. máj. 9., szerda - 9:11

szerintem akarmi lehet.. akar egyszeru hiba is.
irj egy emailt nekik, hogy a "te nyilvantartasod szerint" nincs tartozasod, ugyhogy bovebb magyarazatot kersz a fentiekhez. vagy hivd fel oket.

sokszor a kommunikacio old meg nehez kerdeseket! ;)

NNa, elnézést kértek mailben.

De ugye K-Európa, tehát majd meglátjuk, hogy megyünk-e még egy kört velük a legközelebbi behajtási kampányukban :)

#2085 Felhasználó inaktív   gap 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 05. 12. 07:14

Sziasztok!
A buster klónoknál a free irányu hívásoknál a heti 300 percet hogy számolják?
Hétfö 00:00-tól vasárnap 24:00-ig  :confused: , vagy mindig az utolsó 7 nap free irányú beszélgetések összesített ideje :confused: . vagy  :confused: 

#2086 Felhasználó inaktív   adam.k 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 12. 11:46

Idézet: gap - Dátum: 2007. máj. 12., szombat - 7:14

Hétfö 00:00-tól vasárnap 24:00-ig  :confused: , vagy mindig az utolsó 7 nap free irányú beszélgetések összesített ideje :confused: . vagy  :confused:

csuszoablak.  de mar volt rola szo.

#2087 Felhasználó inaktív   gap 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 05. 12. 14:55

Idézet: adam.k - Dátum: 2007. máj. 12., szombat - 11:46

csuszoablak.  de mar volt rola szo.

köszi megtaláltam

#2088 Felhasználó inaktív   Kingweb 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 05. 12. 23:10

Voipdiscount mukodott szepen addig mig ra nem tettem a 10 eurot. Na utana hivni senkit nem lehet vele. Call ended (The other party ended the call due to an unknown error). Ezt irja ki azonnal, meg veget sem er a tarcsazas. Ezek benyelik a penzt aztan annyi ?

#2089 Felhasználó inaktív   blackbile 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 13. 12:27

Idézet: Kingweb - Dátum: 2007. máj. 13., vasárnap - 0:10

Ezek benyelik a penzt aztan annyi ?

Írj emailt a supportnak ill. a Voipbuster oldalán lévő hivatalos fórumba írd meg a problémádat - biztos, hogy csak egy hiba van a rendszerükben... ez a ritka velük kapcsolatban.

#2090 Felhasználó inaktív   Kingweb 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 05. 13. 14:11

Idézet: blackbile - Dátum: 2007. máj. 13., vasárnap - 12:27

Írj emailt a supportnak ill. a Voipbuster oldalán lévő hivatalos fórumba írd meg a problémádat - biztos, hogy csak egy hiba van a rendszerükben... ez a ritka velük kapcsolatban.

Szerintem semmi ertelme. Korbeneztem, tobb ismerosom jart igy, a 10 euronak annyi. Viszont van akinek meg siman mukodik. Mintha bizonyos magyar IP cimtartomanyokat szivatnanak. Levelre meg sosem valaszoltak, azt mondtak ne is varjam.

#2091 Felhasználó inaktív   leslie-sz 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 05. 13. 19:35

Idézet: Kingweb - Dátum: 2007. máj. 13., vasárnap - 14:11

Szerintem semmi ertelme....

Valószínűleg nem vígasztal, én már több, mint 1 éve használom, nemrég töltöttem fel reseller-en keresztül 5 euróval és 117 napom van hátra. Eddig ilyen problémával én nem találkoztam (hál'istennek).

#2092 Felhasználó inaktív   blackbile 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 13. 19:39

Idézet: Kingweb - Dátum: 2007. máj. 13., vasárnap - 15:11

Szerintem semmi ertelme.

akkó meg minek kérdezed meg, ha nem fogadod el a tanácsot... :think:

#2093 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 13. 19:45

Kingweb:
a phone-to-phone opcioval sem megy? (beirod a sajat szamodat es a hivni kivant szamot, es beszelsz internet nelkul. 5centbe kerul a mulatsag, de akkor nincs gond az ip-vel.)

ird meg, hogy ez sikerult-e, es ne mergelodj! igazan nem szep, hogy segitseget varsz szoban, de nem vagy kivancsi a valaszra tettben..
a forum ma:

#2094 Felhasználó inaktív   Buksika 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 14. 11:31

Én meg úgy jártam, hogy egy lejárt kártyaszámmal próbáltam feltölteni a voipcheapet, azóta jó kártyaszámmal sem engedett feltölteni. Feltöltöttem egy másik klónt, de ott meg fél cent tranzakciós díjat számolt fel. Egy másik fórumban azt mondták, hogy egy darab klón van ami tranzakciós díjat számol fel, de két hónappal ugyanitt tölöttem fel, de akkor nem számot tranzakciós díjat. Szóval kavarnak rendesen...  :reklamacio:

Az IP dolog nézése pedig elég szívás egy dolog, a tegnap szintén voipdiscountnál portugáliába számolt fel minduntalan 1 centet merthogy FUP exceedet, le is szedte a maradék centjeimet, utána megszakadt a hívás. Áttértem egy másik szolgáltatóra, ott is volt néhány centem, ott is leszedte, aztán mikor kimerült megszakadt.  Ha magyar számot hívtam akkor mindkét klónról FREE-ként lehett hívni. Ki érti ezt???  :think:

Szerkesztette: Buksika 2007. 05. 14. 11:33 -kor

#2095 Felhasználó inaktív   adam.k 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 14. 12:50

Idézet: Buksika - Dátum: 2007. máj. 14., hétfő - 11:31

Szóval kavarnak rendesen...  :reklamacio:

A problemat azert annyira nem ertem.  Nekem lassan mostanaban jar le az elso 120 napom, anno bankkartyaval kozvetlenul toltottem fel oket.  Ez kerult 11.5 euroba (10+tax).  A 11.5 euronak a tobbszoroset telefonaltam le ingyen beszelheto orszagokba.  Kit erdekel, ha a penzt lenyelik, en mar pluszban vagyok.  De amugy nem nyeltek le, meg azt is el tudom telefonalni.

Neha nem megy, de ott a sajat rendszer ami ugyan nem ingyenes, de biztos es mukodo (es van hivoszam-kijelzes, meg visszahivhatosag).

#2096 Felhasználó inaktív   Buksika 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 14. 14:58

Bocs, rosszul írtam, nem fél cent, hanem fél euró. Erre még rájön az ÁFA. A probléma az, hogy ez nem volt feltüntetve, és jelenleg is 10 eurót mutat megvalósult tranzakciónak, ez a transaction cost a számla végén van plusz ezen is ugyanúgy van még külön áfa. Lehet, hogy le va írva valahol az oldalukon, de valahol átverésnek érzem ezt a rejtett költséget már csak azért is, mert egyszer feltöltöttem és annyit fizettem mint máshol mind a 15 helyen tettem volna. Később már nem annyit fizetek, mert időközben gondolnak egyet és pont itt, pont most, megváltoztatják a feltételeket, hogy teszteljenek, lássák mennyire pártolok el, stb.
Ez olyan mintha az almának kilója 100 Ft lenne, de fizesd már meg külön, hogy elhozták a piacra, lemérik, odaadják, és mindez ez csak akkor derül ki, amikor nem annyi visszajárót kapsz vissza mint amennyi járna. Mondják azt, hogy 110 kilója, és kész, vagy legyen egyértelmű a feltétel a  fizetés előtt, ne csak meglepődjek amikor jön az sms.
Egyszer már Dr.Buster is leríta, hogy a Betamax nem is olyan olcsó, mert vannak cégek akik 1 dollárcentért adják percét, a dollár meg ugye jóval kevesebb az eurónál. Még jó, hogy vannak ingyen hívások, bár ezt is egyre jobban korlátozzák, lásd IP figyelés, lowratevoip: 30 nap, justvoip nem megy sip-en, sőt lowratevoipnál teljesen más tarifatáblázatot alkalmaznak SIP-re amit nem is lehet tudni hogy mit, majd kiderül, ha telefonáltál. Ez a sok kiszámíthatatlnaság miatt az embernek egyszer betelik a pohár, és úgy lesz vele mint sokan, hogy inkább fizet valamennyit, de tudja konkrétan hogy mennyit, és nem pedig az átverés érzete lesz úrrá rajta, mégha a végén pozitavabban is jön ki a mérleg mint máshol.
De Te is kell értsed miről beszélek, hiszen Te is (korábban) drágább, de üzembiztosabb megoldást választottál. Valamit valamiért.

#2097 Felhasználó inaktív   Kingweb 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 05. 14. 21:25

Idézet: bogdan - Dátum: 2007. máj. 13., vasárnap - 19:45

Kingweb:
a phone-to-phone opcioval sem megy? (beirod a sajat szamodat es a hivni kivant szamot, es beszelsz internet nelkul. 5centbe kerul a mulatsag, de akkor nincs gond az ip-vel.)

ird meg, hogy ez sikerult-e, es ne mergelodj! igazan nem szep, hogy segitseget varsz szoban, de nem vagy kivancsi a valaszra tettben..

Phone to phone sem mukodik. Egyebkent irtam nekik meg aznap mikor benyeltek a penzt, de valasz nem jott. De ha a Google-val rakerestet valaki, tobb mas orszagban is anyaznak ezert, hogy rateszik a penzt es utana annyi, meg nemetet is talaltam. Tehat nem magyar problema. En is tudok olyat itthon akinek megy az ismerosok kozott, de ket olyat akik ugyanigy jartak mint en. A megoldas vegul az lett, hogy egy Svedorszagban elo ismerosom regisztralt, de a Voipbuster-re. a logint meg en hasznalom ugye, ha o tolti fel a penzt, akkor erdekes modon mindig mukodik innen Magyarorszagrol is. Igy most rajtam kivul masnak is szokta csinalni, a penzt meg elkuldjuk neki a Moneybookers-en keresztul. Nem is a 10 euro erdekel annyira, hanem ugy tunik itt valami szivatas van. Svednek mukodik, magyarnak meg hol igen, hol nem?

#2098 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 14. 22:39

hm.. itt meg soha nem volt hasonlo problemaja senkinek, ugyhogy nem hinnem, hogy magyarorszagutalat lenne mogotte.

mashonnan (ismeros, akinek tok mas az internete pl..) sem megy? az accountal van problema, vagy a halozattal?
a forum ma:

#2099 Felhasználó inaktív   adam.k 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 15. 07:49

Idézet: Buksika - Dátum: 2007. máj. 14., hétfő - 14:58

Bocs, rosszul írtam, nem fél cent, hanem fél euró. Erre még rájön az ÁFA. A probléma az, hogy ez nem volt feltüntetve, és jelenleg is 10 eurót mutat megvalósult tranzakciónak, ez a transaction cost a számla végén van plusz ezen is ugyanúgy van még külön áfa. Lehet, hogy le va írva valahol az oldalukon, de valahol átverésnek érzem ezt a rejtett költséget már csak azért is, mert egyszer feltöltöttem és annyit fizettem mint máshol mind a 15 helyen tettem volna.

Segitgseg, lemaradtam!  Szoval hogy ertsem en is a problemat.  Az a gond, hogy 10 eurot reklamoznak, hogy fizetni kell, mikozben valojaban 11.5-ot?  A piacon sem ugy mondjak, hogy 100 ft az alma kiloja, de fizesd meg hogy kihoztam a piacra, hanem azt mondjak, hogy 100 ft + afa.  Mondjuk pont a piacon nem igy hirdetnek, de barmilyen muszaki cikket ha venni akarsz, akkor tuti mindenhol netto arat latsz, a bruttot csak kis betukkel.

10 eurot azert mutat kifizetettnek, mert az adot nyilvan nem telelfonalhatod le :)

A transaction cost, amirol meg irsz, szinten normalis.  Vasaroltal mar kartyaval hollandiaban?  Mindenre ratesznek +2%-ot, vagy 5 eurot ahogy eppen gondoljak.  De csak ha kartyaval vasarolsz.  Vettel mar repulojegyet?  Ott is van kartya kezelesi dij.

A magyar szabalyok szerint nem lehet kulonbseget tenni a kartyas es keszpenzes vasarlas kozott, senki javara, noha a kartyas fizetesnel a bank lenyulja a reszesedeset, ami a kifizetett osszeggel aranyos, illetve a terminal uzemeltetesi koltsege is a kartyaelfogado problemaja (dialup vagy isdn kitarcsazni, terminal szervizeles, karbantartas koltsege stb).

Ezert mivel tilos megkulonboztetni a vasarlasokat, mindenki ugyanazt fizeti egy kilo kenyer utan, aminek viszont ennyivel magasabb az ara.  Tehat ott is tobbet fizetsz, csak nem kotik az orrodra, hogy miert.

Persze a dolognak ket oldala van: allitolag a kartyas vasarlok tobbet koltenek, es hajlamosabbak a hirtelen plusz koltsegekre (ezt is meglattam, megveszem) es mivel tobbet koltenek, a haszonbol telik a kartyaelfogadas-uzemeltetesre.

#2100 Felhasználó inaktív   adam.k 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 15. 07:51

Idézet: Kingweb - Dátum: 2007. máj. 14., hétfő - 21:25

Igy most rajtam kivul masnak is szokta csinalni, a penzt meg elkuldjuk neki a Moneybookers-en keresztul. Nem is a 10 euro erdekel annyira, hanem ugy tunik itt valami szivatas van. Svednek mukodik, magyarnak meg hol igen, hol nem?

nem tudom mi az a moneybrokers, de fogadjunk, hogy sosem tunik el a penz ha te magad toltod a sajat accountodat a sajat kartyaddal.

Téma megosztása:

• (128 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 103
  • 104
  • 105
  • 106
  • 107
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.