Viccrovat III.
Elküldve: 2007. 06. 05. 16:19
- Mi történt veled, kisember?
- Eltévedtem - feleli a fiú.
- Tudod a címedet?
- Igen, tudom: pistike@gumicsizma.hu.
Elküldve: 2007. 06. 05. 18:26
A hentesnél sír egy kisfiú és megkérdi a hentes:
- Mi a bajod kisfiam?
- Brühü... Nem tudom eldönteni, hogy mit mondott az anyukám. Gyula, hozz egy kiló csabait, vagy Csaba, hozz egy kiló gyulait..?!
- Na, hát ezen könnyen segíthetünk! Hogy hívnak?
- Pistikeee....
Elküldve: 2007. 06. 05. 18:27
Ribizli!!!! MSN???? Ismét luxus???? :Đ :Đ
ON:
-Pistike! Mit eszel??
-Pillanatragasztót!
-MIt?????
-MmmMMMmmMmmmMmmmm
:Đ :Đ :Đ :Đ
Szerkesztette: Chewbacca 2007. 06. 05. 18:38 -kor
Elküldve: 2007. 06. 06. 08:58
- Mert oda lehet tolni, ahol víz van... :Đ
Elküldve: 2007. 06. 06. 10:45
Idézet: Eleanor - Dátum: 2007. jún. 5., kedd - 10:39
Antikváriusba?
-----------------------
Az USB tényleg a javított változata az USA-nak?
Elküldve: 2007. 06. 06. 11:57
- can a match box?
- no, but a tin can...
:Đ
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt
Elküldve: 2007. 06. 06. 13:46
Mi az amikor valakiért tűzbe teszed a kezed?
ÉrteSülés
Két szauna beszélget, az egyikük üzemképtelen:
-Te miért vagy üzemképtelen?
-Gőzöm sincs
Elküldve: 2007. 06. 06. 21:47
- Mi a panasza?
- Doktor úr, a legnagyobb problémám az, hogy a feleségem időtlen-idők óta nem szeretkezik velem.
Az orvos behívja a feleséget másnapra, aki meg is jelenik.
- Doktor úr, lehetek őszinte? Azért nem szeretkezem a férjemmel, mert reggel mindig elalszok, mert fáradt vagyok, ezért kénytelen vagyok taxit hívni. Persze a pénzt mindig otthon hagyom, és a taxis megkérdezi: rendőrt hívjon, vagy megoldjuk másképp? Megoldjuk másképp, ezért késve érek be az irodába, ahol a főnök megkérdezi, kirúgjon vagy megoldjuk másképp? Megoldjuk másképp, és mivel a főnök csak este ér rá, ezért kénytelen vagyok megint taxit hívni, de pénzem az még mindig nincs. Ezért megkérdezi a taxis, rendőrt hívjon, vagy megoldjuk másképp? Természetesen megoldjuk másképp. Mire aztán hazaérek, hulla fáradt vagyok, és csak aludni tudok.
Erre az orvos:
- Elmondjam mindezt a férjének, vagy megoldjuk másképp?
Elküldve: 2007. 06. 07. 08:58
- ?
- Mert vannak szőke pasik is!
Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)
Elküldve: 2007. 06. 07. 09:20
Remek, keresse csak.
Elküldve: 2007. 06. 07. 12:03
- Elnézést, koedukált?
- Á nem, csak szartam.
Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)
Elküldve: 2007. 06. 07. 12:12
Nyuszika megy az erdőben, egyszer csak talál az út mellett 1 méter előnyt.
"Milyen jó lesz ez, ha majd kerget a róka." - gondolja. Felveszi, hogy hazavigye. Megy tovább, egyszer csak meglát egy fának támasztva 2 méter előnyt.
"Hát ez király! Ha kerget e róka már 3 méter előnyöm lesz"-gondolja. Sétál hazafelé, cipeli az előnyöket egyszer csak előtte az úton keresztben fekszik 3 méter előny.
"Azta! Már 6 méter előnyöm lesz a rókával szemben." Ezt is felveszi. Hazaér, és elkezdi becipelni a házába az előnyöket. Beviszi az 1 méterest, neki támasztja a falnak, majd beviszi a 2 méter előnyt. Azonban a 3 méteres sehogy sem akar beférni az ajton, mire felkiált:
- Vazzeg! Behozhatatlan előnyre tettem szert!
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]
Elküldve: 2007. 06. 07. 13:58
Weisz bácsi visszatér a túlvilágról. Első útja a reptérre vezet. Felszáll egy repülőgépre és elutazik Moszkvába. Felmegy a Kreml-ben a főtitkárhoz és mondja neki.
- Üdvözlöm önt! Most tértem vissza a túlvilágról és van egy rossz hírem az ön számára: Van Isten!
A főtitkár elsápad:
- Tessék, itt egy 10 millió Rubel-re szóló csekk, csak ne árulja el ezt másnak.
Weisz bácsi elteszi a csekket, elmegy megint a reptérre, következő útja Rómába vezet. Felmegy a Vatikánban a Pápához.
- Dicsértessék Atyám. Most jöttem a túlvilágról és van számára egy rossz hírem: nincs Isten!
A Pápa levegő után kapkod:
- Az egyház ad magának 1 millió Eurót, csak ne szívárogjon ez ki!
Weisz bácsi ezt is elteszi. Ezután Washingtonba indul. A Fehér házba megy és szól az elnöknek:
- Jó napot elnök úr! Most jöttem a túlvilágról és van számára egy rossz hírem: van Isten, de néger...
Elküldve: 2007. 06. 07. 14:46
Oroszlán berág, kihírdeti, hogy vasárnap az erdei nagysziklánál gyûlést szervez.
Vasárnap az állatok összeverôdnek a szikla alatt.
Oroszlán bejelenti, hogy mindenki bebizonyíthatja, milyen tökös gyerek. Aki le mer ugrani a szikla tetejérôl, az magáévá teheti az oroszlánnét.
Állatok ugyzsi fel... ingatják a fejüket fentrôl: "Hááááát, ez k**va magas..."
Egyszer csak a medve kiválik a tömegbôl, pár másodpercen belül becsapódik.
Oroszlán odalép a medvéhez: "Medvekoma, nagyon fasza gyerek vagy! Tessék, megb@**hatod az asszonyt..."
Medve: " Nem, nem... visszamegyek és azt b@**om meg, amelyik lelökött!!!"
Elküldve: 2007. 06. 07. 21:10
- Hé! Mit viszel a hátizsákodban?
- A fésûdet, te fasz
:Đ :Đ :Đ :Đ :Đ
Elküldve: 2007. 06. 07. 21:36
-Te-te-me-mennyit fi-fiz-fizetsz-e-egy-ha-ha-hajvágásért? Hö-hö..
-'Ezerötöt , mint te egy helyi hívásét... :Đ
Elküldve: 2007. 06. 08. 13:26
Idézet: akaido - Dátum: 2007. máj. 29., kedd - 20:05
???
Depresszó
Pozsony, május közepe
Csatolt fájl:
-
Pozsony_023.jpg (0byte)
Letöltések:: 0
Elküldve: 2007. 06. 11. 22:01
Elküldve: 2007. 06. 11. 22:25
Idézet: Chewbacca - Dátum: 2007. jún. 11., hétfő - 23:01
Anno, mikor a 90-es években megjelent a két ismert női magazin a piacon, először a Cosmopolitan, aztán a Joy, akkor kiváncsiságból megvettem az első pár lapszámot, és azt vettem észre, hogy a Cosmopolotan mivel nyomta ezt a Cosmo-lány dolgot, a Joy is próbált hasonlóképp tenni, ők Joy-lányokról beszéltek. Én meg pislogtam, mikor eszembe jutott lefordítani ezt a kifejezést... A kifejezés később nem is terjedt el -fene sem érti miért

Súgó
A téma zárva.