Viccrovat III.
Elküldve: 2006. 07. 11. 11:37
többé-kevésbé :Đ
Elküldve: 2006. 07. 11. 11:39
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt
Elküldve: 2006. 07. 11. 21:19
Idézet: OnLány - Dátum: 2006. júl. 10., hétfő - 10:02
- Na ezért most megeszem a macskád!
...
Itt legurultam a székről...
Elküldve: 2006. 07. 13. 16:32
Idézet
- Jó vagy! Maradj ott, ügyes vagy! Maradj!
Erre egy férfi végigmér, majd látja hogy szőke vagyok és megszólal:
- Elég lenne a kéziféket behúzni.
Idézet
Elküldve: 2006. 07. 13. 16:34
Idézet
- Mielőtt rendelünk, segítene eldönteni a vitánkat? Megtenné, hogy lassan, tagoltan kimondaná a hely nevét, ahol vagyunk?
A lány odahajol, és szótagolva elmondja:
- Böööör-ger-kiiiing
Idézet
Elküldve: 2006. 07. 14. 06:15
A székely bácsi kimegy az udvarra.
Kis idő múlva bejön, és csupa víz a nadrágja.
Az asszony megkérdezi tőle:
- Mi van, ember, ennyire esik?
- Nem, ennyire fúj!
"Mert ahogy te szeretsz,úgy szeretnek mások,
Úgy lesz ellenséged,úgy lesz jó barátod"
Elküldve: 2006. 07. 14. 06:16
Egy szőke nő bemegy a cipőboltba.
Azt mondja az eladónak:
- Elegáns szandit szeretnék venni, lapos sarokkal.
Az eladó azt kérdezi:
- Mihez óhajtja viselni?
- Egy alacsony, de igen gazdag úrhoz.
"Mert ahogy te szeretsz,úgy szeretnek mások,
Úgy lesz ellenséged,úgy lesz jó barátod"
Elküldve: 2006. 07. 15. 15:27
Idézet: Lulu64 - Dátum: 2006. júl. 11., kedd - 10:37
többé-kevésbé :Đ
Elküldve: 2006. 07. 15. 15:53
- ???
- Egérrel...
(Én kérek elnézést...
Elküldve: 2006. 07. 15. 21:31
- Miért sírsz kiskacsa?
- Mert nem tudom ki vagyok és mi vagyok...
- Ó, hát ez egyszerű: sárga csőr, sárga tollak, úszóhártya - kacsa vagy!
- Szupi! Kacsa vagyok! - örül a kiskacsa - És te mi vagy?
- Találd ki! - mondja a krokodil
- Hmm, hosszú farok, rövid lábak, nagy száj, bőrdzseki .... Olasz vagy!?
Elküldve: 2006. 07. 15. 22:18
- Paciiiii, paciiiii...
Arra megy a medve és látja, hogy sír a nyuszika. Odamegy hozzá és megkérdi mi a baj:
- Szia nyuszika, hát te miért sírsz?
- Paciiiiii, paciiii...
- Mi van a pacival? Mondd el nyuszika, hátha tudok segíteni.
- Paciiii, paciiiii...
- Jaj nyuszika, ne szórakozz már, mondd meg végre mi a baj!
- Paciiii, paciiii...
Erre már a medvének is eldurral az agya, hátrébb megy, nekifut, hogy nagyot rughasson a nyuszikába. Ekkor azonban a nyuszika arrébb ugrik és a medve lezuhan a szakadékba.
- Maciiiii, maciiii...
Elküldve: 2006. 07. 15. 22:43
Idézet: Dj.Kakukk - Dátum: 2006. júl. 15., szombat - 16:53
- ???
- Egérrel...
(Én kérek elnézést...
Elküldve: 2006. 07. 16. 17:29
Csatolt fájl:
-
CoupeEng.zip (0byte)
Letöltések:: 35
Elküldve: 2006. 07. 16. 19:43
1)
Figyelem! Sürgősen megkérünk minden házzal rendelkező puhatestűt, hogy ingatlanát záros határidőn belül hagyja el, az annak külső felszínén keletkezett, és azóta is folyamatban lévő tűzeset miatt. A károsultakat folyékony és félig megszilárdult tejipai termékekkel kártalanítjuk, amelyek együttes mennyisége egyelőre két napi fejadagot tesz ki.
2)
Sürgős figyelmeztetés minden kiskorú Katalin nevű lakosunk részére!
Tudomásunkra jutott, hogy hazánkba betört oszmán csapatok Önöket célpontjuknak tekinthetik. Áldozataikat először mély nátrium-kloridos forrásban szeretnék megmeríteni, majd pedig abroncsok alsó tesztelésére használják fel. Tájékoztatjuk Önöket továbbá, hogy a nagy sebességel közeledő oszmán csapatok megérkezésük után fejlövéssel történő kivégzést
foganatosítanak.
3)
Megkérünk mindenkit, aki lépéseit nem tudja az általunk megadott ritmushoz koordinálni, ne álljon sorba este az üzemi konyhán, mivel számukra rétest biztosítani nem áll módunkban.
Emellett felhívnánk viszont a figyelmet az említett táplálék pozitív tulajdonságaira, valamint arra, hogy Honvédségünk számára kifejezetten ezt az ételtípust írják elő a hivatalos szervek.
4)
Mivel a körzetünkben észlelhető csókák csípése madárinfluenzával fenyegethet, valamint látásában korlátozott kis korú varjak jelenléte is aggodalomra adhat okoz, gyermekünk keresztanyja kétlóerős járművéért küldetett.
Meg kell azonban tagadnom ezt a kérését, mivel e közlekedési eszközt szintén potenciális veszélyforrások, pontosabban tollas baromfi(a)k foglalták el.
5)
Teljesen felújított, eredeti meghajtással rendelkező nosztalgiavonat indul a második vágányról Kanizsa állomásra.
Megerősítjuk, hogy a vonat a kanizsai pályaudvarra megy. A szerelvény elején az irányítási funkciókért a gépész-menedzser felel, ő az, aki a szerelvényt hajtó mozdony irányvektorát és sebességét meghatározza. Más források szerint vonatkísérőként az utolsó kocsiban tartózkodik az a töltött tésztaféleség, amelynek feje táplálkozásunk egyik legfontosabb gumós gyökérnövényévé alakult.
Elküldve: 2006. 07. 17. 05:32
- ...
- Rendben, tudja tartani?
Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)
Elküldve: 2006. 07. 17. 17:10
Másnap ugyanez lejátszódik, a medve megint hátravágja a nyuszikát. Harmadik nap is, negyedik nap is. Ötödik nap, amikor a medve ismét hátravágja a nyuszikát, akkor mérgében belerúg a fába és duzzog:
-Jól van vazze, akkor ma sem nyitok ki!!!!
:Đ :Đ :Đ
Elküldve: 2006. 07. 17. 17:16
A francia meséli: Én reggelente átfogom két kézzel a Sophie-m derekát, no nincsenek nekem olyan nagy lapát kezeim, hanem neki olyan szép vékony darázsdereka van...
A német is dicsekszik: Az én Gretam-nak fél napig tart leepilálni a lábát, no nem azért mert olyan szőrös, csak olyan szép hosszú lábai vannak...
Megszólal a cigány: Háát amikó én reggöl ímegyek a munkába, rácsapok a Rozál feneire, aztán amikor megjövök még mindig rezeg... De nam azé ám, mert olyan nagy segge van, hanem olyan gyorsan megjövök a munkábó'

Súgó
A téma zárva.