Meg nem is akartam, hogy elmenjen a kedvem, mielőtt és is megházasodnék:)
Gyerekfotó néha becsúszik pénzért vagy szívességből - ez talán annyiban jobb, hogy a kicsik ezerarcúak a megkomponált esküvőkhöz képest - bár mikor édesen elkezdik rágcsálni a napellenzőt valamelyik obin, akkor picit elgondolkodom, hogy kell-e ez nekem:)
Modellfotóban nem láttam sok pénzt, nincs stúdióm, így a befolyt összeg nagyrészét elvitte a sminkes és a bérleti díj - ellenben nagyon élveztem a szép lányok miatt, hobbyként biztos csinálom tovább, de megélhetésként nem látok benne fantáziát...
Amiből sok bevételem volt az az épület / ingatlan / tervfotózás (házi-repró) - ebben szerencsém volt, mert kapcsolatok híján nem lehetett volna ilyen melókhoz jutni, de egy nagyobb tervfotózos melóval szép összeget lehetett zsebrevágni, míg sokan szeretnek a már elkészült vagy eladó ingatlanokról készíttetni fotókat, amelyeket plakátokra nyomtathatnak...
Igaz, általában ezek előtt én készítem a 3D látványterveket, így nem nehéz elnyerni a melókat:)
Amúgy profi soha nem szeretnék lenni, kerülöm is ezeket a helyzeteket, mivel nincs felelőségérzetem, kitartásom...
A riportersuli után meg nagyobb esszéken szeretnék dolgozni és nem újságoknak... - ez már a jövő zenéje:)
Ha magamnak fotózom, akkor esemény, személy és mondanivaló legyen a képen - giccsfotózásból kinőttem, természetfotózáshoz pedig nincs felszerelésem...
Szerkesztette: G_ArchAngel 2006. 12. 20. 07:27 -kor

Súgó
A téma zárva.