Idézet: mtubi - Dátum: 2007. jan. 1., hétfő - 14:16
Már időpontom van a talira.

Multkorjaban neke is volt idopontom (nem nala)...
Story roviden: Lattam az aproneten emberunk hirdetett nikon objektivet, felhivom megbeszeljuk, h nekem aznap nem jo mert megyek melozni estere, kiegyezunk kovetkezo nap Bp egyik nagy plazajanal. Mikor elbucsuzatm mondta mondjam a szamom, bedaraltam neki. Masnap kb. 10percel elobb ott vagyok mar, hivom, nem veszi fel (kis naiv gondoltam vezet, biztos azert nem valaszol a hivasra). Hivom a megbeszelt idopont utan kb. 10-15percel mire nagysokadjara felveszi, mondom ki vagyok meg miert hivom. erre kozli, h de fel akart hivni, h all e a biznisz, de ami szamot lediktaltam az nem jo! mivel nem ert el eladta masnak!

Bakker ugy felb@szta az agyam, h jo, h kinyomtam a telefon, mielott meg valami durvat mondtam volna. Egyebkent ha igazan elakarta volna adni nekem, annyit kellett volna tenni, h megnezi a fogadott hivasok listajat a bar..marcu. Mikor erre az esetre gondolok mindig felidegesitem magam. Szerintem talalhatott kozben valakit aki tobbet adott erte. - hoppa... megse lett olyan rovid, sorry