Idézet: pascal - Dátum: 2007. ápr. 5., csütörtök - 0:53
félreértés ne essék, segítőkész vagyok én de könyörgöm 2 perc alatt feltelepít egy 2.0-t kipróbálgatja ami érdekli és ha nem tetszik neki nem használja. ennyi. totál feleslegesen fut köröket azzal hogy ilyenekt kérdez.
Az egész
problémám itt kezdődött el. Erre kaptam egy javaslatot, hogy updateljem.
Namost én egy olyan ember vagyok, aki csak úgy, kipróbálás miatt nem tesz fel/frissít egy programot, csak akkor, ha:
- továbbfejlesztették, és olyan funkciók is belekerültek, amik számomra fontosak, vagy
- a nállam is jelentkező hibákat javították benne.
Namost egyetlen egy funkciót sem hiányolok a mostani 1.5-ös verzióból. Tehát nekem csak akkor érné meg lecserélem, ha a hibákat kijavították benne.
Sajnos ezek a hibák nem biztos, hogy egy fél órás teszt alatt előjönnek.
Idézet
Ez a "nem úgy megy mint előtte" dolog meg több mint vicces, az informatika alapvetően nem egy misztukus tudomány. Fenntartom, hogy ha feltette volna és kipróbálja akkor választ kap az összes kérdésre, hamar. Ha tetszik neki úgysem törli le ha meg nem akkor meg úgysem teszi fel újra.
A másik meg, hogyha felteszem a 2.0-s változatot, majd eltávolítom, akkor lehet, hogy a regisztriben hagy pár dolgot, ami miatt nem tudom újra feltenni az 1.5-öst, mert az 1.5-ös a telepítésnél érzékeli, hogy már egy újabb változata fent volt a programnak. (Pár programnál már belefutottam ilyen "védelembe".)