HWSW Informatikai Kerekasztal: Mozilla Firefox II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (181 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mozilla Firefox II. Értékeld a témát: -----

#1681 Felhasználó inaktív   ntsh 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 01. 04. 16:46

Idézet: mzso - Dátum: 2008. jan. 2., szerda - 22:34

Megpróbálhatod törölni a hibás fájlt manuálisan. Emlékeim szerint úgy szőrtam ki  a rosszindulatú programot hogy Process Explorer-ben odanemillő ikonja volt az egyik processznek (azt hiszem svchost volt, talán wordpad ikonnal). Haver nyomott egy suspendet rá (mivel service lévén nem lehetett kilőni) és már lehetett is telepítgetni, meg beírni azt hogy spyware. :) Majd megkereste a service-t leállította majd törölte a rosszindulatú fájlt.

Igazad volt.. Megcsináltam amit írtál és volt ott egy Azureus.exe nevű alkalmazás(Wordpad ikonnal) amit suspendeztem és utána tényleg be lehetett írkálni mindent.. Aztán leszedtem a Nod 32-t, ami majdnem 500 vírust talált.. Volt köztük "A vírus, trójai + SpySheriff".. Szóval nagyon szépen köszi, ezzel megoldva! Örök hálám!! :)  :D

#1682 Felhasználó inaktív   mzso 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 01. 06. 14:49

Idézet: ntsh - Dátum: 2008. jan. 4., péntek - 16:46

Igazad volt.. Megcsináltam amit írtál és volt ott egy Azureus.exe nevű alkalmazás(Wordpad ikonnal) amit suspendeztem és utána tényleg be lehetett írkálni mindent.. Aztán leszedtem a Nod 32-t, ami majdnem 500 vírust talált.. Volt köztük "A vírus, trójai + SpySheriff".. Szóval nagyon szépen köszi, ezzel megoldva! Örök hálám!! :)  :D

Jó sok vírust sikerült összegyűjtened. :)

#1683 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2008. 01. 08. 06:59

A Mozilla oldalán lévő magyar helyesírásellenőrző értelemszerű ugyan, de aláhúzza az angol szavakat. Az angol helyesírásellenőrzővel nem kompatibilis, tehát vagy a magyar vagy az angol együtt nem igen?

#1684 Felhasználó inaktív   Bucy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 08. 11:44

Nem igazán ismerem a firefox lelkivilágát, de van egy gép amin hiába kapcsolom be a proxy-t újraindítás után visszaáll közvetlen kapcsolatra. Már minden variációt kipróbáltam mégis. :think:
Nem találtam rá utalást sehol, mi lehet a gond. :(
Valami más beállítástól is függ a dolog, amit nem tudok, vagy más a gond?

#1685 Felhasználó inaktív   mzso 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 09. 18:44

Idézet: Bucy - Dátum: 2008. jan. 8., kedd - 11:44

Nem igazán ismerem a firefox lelkivilágát, de van egy gép amin hiába kapcsolom be a proxy-t újraindítás után visszaáll közvetlen kapcsolatra. Már minden variációt kipróbáltam mégis. :think:
Nem találtam rá utalást sehol, mi lehet a gond. :(
Valami más beállítástól is függ a dolog, amit nem tudok, vagy más a gond?

Elég kevéd információt adtál... Mifajta gépen van vele gond? Mi az a "minden variáció"? Ha a firefox profiljában pusztult meg valami akkor hiába telepítgeted újra (már ha ez is beletartozik a "minden variáció"-ba)

#1686 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 12. 10:47

Van mar Firefoxban olyan opcio, hogy bezaraskor mente a nyitott fuleket, es ujra megnyitaskor azok nyitva legyenek? Mert most a ceges gepen megint beprobaltam, de meg mindig nem latok ilyen opciot...
Opera meg megeszi a ceges pc-t reggelire. :omg:  :)

#1687 Felhasználó inaktív   mzso 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 12. 13:37

Idézet: spidey - Dátum: 2008. jan. 12., szombat - 10:47

Van mar Firefoxban olyan opcio, hogy bezaraskor mente a nyitott fuleket, es ujra megnyitaskor azok nyitva legyenek? Mert most a ceges gepen megint beprobaltam, de meg mindig nem latok ilyen opciot...
Opera meg megeszi a ceges pc-t reggelire. :omg:  :)

Van. Beállítások > főlap > elindítás

#1688 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 12. 14:54

Idézet: mzso - Dátum: 2008. jan. 12., szombat - 14:37

Van. Beállítások > főlap > elindítás

:omg:  :respect:

#1689 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 13. 13:00

Tud valaki olyan extension-t, amivel lehet egy javascriptes on/off ikont kitenni az eszköztárra? :confused: :think: Jó lenne nagyon. :)
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#1690 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 13. 13:53

Idézet: Csokis - Dátum: 2008. jan. 13., vasárnap - 13:00

Tud valaki olyan extension-t, amivel lehet egy javascriptes on/off ikont kitenni az eszköztárra? :confused: :think: Jó lenne nagyon. :)

NoScript nem jó?

Szerkesztette: Nevergone 2008. 01. 13. 13:53 -kor

Idézet

„én még olyan programozási problémát soha az életemben nem láttam, amiben az alkalmazásoknak kommunikálniuk kellett volna egymással, leszámítva az indítósztring átadását. az interprocessz kommunikáció egy baromság, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor azt a hálózati protokolon keresztül megteheti. ”
[link]

#1691 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 13. 13:57

Sziasztok!

Adblock Plus: Element Hiding Helper -t használok közt az oldalakon belüli reklámok kiszűréséhez, viszont eddig nem sikerült egy adott XPath -on található reklámokat "megfognom" vele. Valakinek van erre valami ötlete?

Idézet

„én még olyan programozási problémát soha az életemben nem láttam, amiben az alkalmazásoknak kommunikálniuk kellett volna egymással, leszámítva az indítósztring átadását. az interprocessz kommunikáció egy baromság, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor azt a hálózati protokolon keresztül megteheti. ”
[link]

#1692 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 13. 14:07

Idézet: Nevergone - Dátum: 2008. jan. 13., vasárnap - 13:53

NoScript nem jó?

Nem nagyon, mert ezzel minen javascriptes dolgot szűr, mint pl. az adblock és csak külön beállításra engedélyezi. Nekem ez macera. :D Csak egy sima on/off gomb kellene és volt is ilyen, de már nem emlékszek, hogy melyik extension volt az. :think: Azért köszönöm! :respect:

Szerk.: Meg is találtam, KATT! Ez kellett nekem. :D

Szerkesztette: Csokis 2008. 01. 13. 14:09 -kor

Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#1693 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 13. 14:09

Idézet: Csokis - Dátum: 2008. jan. 13., vasárnap - 14:07

Nem nagyon, mert ezzel minen javascriptes dolgot szűr, mint pl. az adblock és csak külön beállításra engedélyezi. Nekem ez macera. :D Csak egy sima on/off gomb kellene és volt is ilyen, de már nem emlékszek, hogy melyik extension volt az. :think: Azért köszönöm! :respect:

Öhm, alul a státuszsoron ki- és bekapcsolható, én is úgy használom.  :)

Idézet

[link]

#1694 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 13. 14:12

Idézet: Nevergone - Dátum: 2008. jan. 13., vasárnap - 14:09

Öhm, alul a státuszsoron ki- és bekapcsolható, én is úgy használom.  :)

Igen, da ha bekapcsolom, akkor is szűr Javascriptet! Ezt lehet állítgatni. :) De már megtaláltam a nekem valót, lásd a fenti szerkesztésemet.

Szerkesztette: Csokis 2008. 01. 13. 14:12 -kor

#1695 Felhasználó inaktív   KBoti 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 14. 16:02

Sziasztok,

mitől van az hogy amióta újra raktam a mozillat nem jegyzi meg az ilyesmit, hogy pl. torrentes file-t akarok menyitni, akkor azt az éppen telepített (esetünkben Azureus) klienssel nyitsa meg és ne mindig kelljen hozzá rendelnem. Ezt eddig alapból felismert és mindig a kilenssel nyitotta meg.

#1696 Felhasználó inaktív   TMexy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 14. 16:25

Idézet: Aragorn - Dátum: 2008. jan. 14., hétfő - 16:02

Sziasztok,

mitől van az hogy amióta újra raktam a mozillat nem jegyzi meg az ilyesmit, hogy pl. torrentes file-t akarok menyitni, akkor azt az éppen telepített (esetünkben Azureus) klienssel nyitsa meg és ne mindig kelljen hozzá rendelnem. Ezt eddig alapból felismert és mindig a kilenssel nyitotta meg.

Mikor rákattintasz a file-re, akkor feldob egy ablakot:
"file neve" megnyitása
néven.
Itt ki tudod választani, hogy mit csináljon, majd a legalsó sorban:
"Mostantól minden hasonló fájllal tegyen ugyanígy."
és ide egy pipa. ;)
Nem szeretem az uborkát, de jó, hogy nem szeretem, mert ha szeretném, akkor megenném. PEDIG UTÁLOM!!!
"Egyszer életemben elsuhant mellettem egy gyönyörű lány, hagytam eltűnni könnyelműen, a szerelem volt talán !?!"
"Ha nem ezt vártad, Ha csalódtál bennem, Hogy későn jöttem, Mégis korán kell mennem, Az agyam játszana velem, De a szívem képtelen, Köszönöm nem!"

#1697 Felhasználó inaktív   Bucy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 14. 16:26

Idézet: mzso - Dátum: 2008. jan. 9., szerda - 18:44

Elég kevéd információt adtál... Mifajta gépen van vele gond? Mi az a "minden variáció"? Ha a firefox profiljában pusztult meg valami akkor hiába telepítgeted újra (már ha ez is beletartozik a "minden variáció"-ba)

Újratelepítés nem volt, mivel kipróbáltam másik felhasználóval és azzal tökéletesen ment. Elemezgettem a pref.js-t sőt át is másoltam a proxy beállításokat nem ment. Fogtam átmásoltam a jó profilt mindenestől, azóta működik, nem tudom mi okozhatta pontosan.

#1698 Felhasználó inaktív   zooolti 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 01. 14. 22:35

Segítsen valaki!
A Firefox eddig tök jól működött, de most nem hagy belépni a jelszóval védett oldalakra, pl webmail felület megnézése. Mi a baja?

#1699 Felhasználó inaktív   zoli62 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 15. 11:49

Töröld ki a személyes adatokat.
"Légy szerény mint én..."

#1700 Felhasználó inaktív   toupe 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 16. 09:07

Sziasztok!

Nemrég tettem újra a Firefox 2.0.0.11-et (magyar), és most állandóan kiegészíti a kereséseimet a korábbi szavakból. Elég sok hasonló kifejezést szoktam keresni, és baromi idegesítő, hogy ha entet nyomok, azt keres, amit ő akar... Hol lehet ezt teljesen kikapcsolni, nem találom?
kösz

Téma megosztása:

• (181 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.