HWSW Informatikai Kerekasztal: Windows XP kérdések V. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (153 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 134
  • 135
  • 136
  • 137
  • 138
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Windows XP kérdések V.

#2691 Felhasználó inaktív   Gallagher 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 01. 31. 22:37

Operával régebben próbálkoztam, de nem sikerült belopnia magát a szívembe. A Vukk pedig tetü lassú. Pedig azt a pluginját is felraktam. A konfigom is viszonylag erős... meg már megszoktam az IE-t. Gyanítom vagyok olyan HC felhasználó, hogy nem nem evezek 'veszélyes vizekre'

btw.: felramtam ezt a Maxrhon Browsert. Érdekes. Most is ez alól írok. Tetszetős. Köszi potyo.
Képand on the sixth day, God created ManchesterMotherboard:Gigabyte GA-H61M-D2-B3 | CPU:Intel i3-2120 3.30Ghz | VGA:VTX3D Radeon HD5670/1GB
RAM:4GB 1333Mhz/DDR3 | Power:Chieftec 400W | Display: Fujitsu Siemens 19" Wide-LCD & LG 42" LED TV
HDD/SSD: Transcend 128GB[SandForce SF-2281VB1] no HDD. Only Cloud-storage
Operating System: Windows 8.1/64 & OSX 10.8.2

#2692 Felhasználó inaktív   Lali-213 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 31. 22:41

Idézet: -=(Chrystopher)=- - Dátum: 2007. jan. 31., szerda - 22:37

Operával régebben próbálkoztam, de nem sikerült belopnia magát a szívembe.

Először akkor próbáltam ki, mikor freeware lett. Rövid használat után uninstall lett. De később újra felraktam és megmaradtam nála. De ezt inkább máshol kéne megvitatni.
The names and the faces have changed, but the game is still the same.

#2693 Felhasználó inaktív   bio 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 01. 11:15

Idézet: -=(Chrystopher)=- - Dátum: 2007. jan. 31., szerda - 21:37

Operával régebben próbálkoztam, de nem sikerült belopnia magát a szívembe. A Vukk pedig tetü lassú. Pedig azt a pluginját is felraktam. A konfigom is viszonylag erős... meg már megszoktam az IE-t. Gyanítom vagyok olyan HC felhasználó, hogy nem nem evezek 'veszélyes vizekre'

btw.: felramtam ezt a Maxrhon Browsert. Érdekes. Most is ez alól írok. Tetszetős. Köszi potyo.

Az IE 6 nálad gyorsabb mint a vukk?  :OOO Teljes mozillát tetted fel vagy csak a tűzrókát?
Asrock ALiveNF6G-DVI, AMD X2 6000+, 2*512 Mb Kingmax Mars, 2*1 Gb Geil: DC,  2*250 Gb Samsung sataII, sapphire 3850, ND-4551A dvd, Zalman 9500, Bluestorm II 400W, Logitech wireless, Hyundai 17' CRT

#2694 Felhasználó inaktív   Lali-213 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 01. 12:41

Az automatikus adsl kapcsolódást milyen módon lehet eszközölni? Startupba betettem a parancsikont, de valamiért nem működött.
The names and the faces have changed, but the game is still the same.

#2695 Felhasználó inaktív   Gallagher 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 01. 14:43

Idézet: bio - Dátum: 2007. Feb. 1., Thursday - 11:15

Az IE 6 nálad gyorsabb mint a vukk?  :OOO Teljes mozillát tetted fel vagy csak a tűzrókát?

Igen. Nyomom az IE ikonját és már indul is.
Vukk bának meg mondom indjul eltelik ~5mp akkor megnyílik még 5sec és megvan.. bár mind1. nem találtam jobbat.Felraktuk a vénrókát.  :smoker:
Képand on the sixth day, God created ManchesterMotherboard:Gigabyte GA-H61M-D2-B3 | CPU:Intel i3-2120 3.30Ghz | VGA:VTX3D Radeon HD5670/1GB
RAM:4GB 1333Mhz/DDR3 | Power:Chieftec 400W | Display: Fujitsu Siemens 19" Wide-LCD & LG 42" LED TV
HDD/SSD: Transcend 128GB[SandForce SF-2281VB1] no HDD. Only Cloud-storage
Operating System: Windows 8.1/64 & OSX 10.8.2

#2696 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 01. 15:27

Idézet: -=(Chrystopher)=- - Dátum: 2007. Jan. 31., Wednesday - 21:59

1. Első kérdésem az lenne, hogy van-e valami plugin, programocska, vagy valami amivel lehetőségem van füles böngészésre(lásd FireFox, Opera), hogy ne kelljen mindig új ablakot nyitom minden lapnak.

az msn toolbarban van ilyen tab dolog ie-hez. egyszer kiprobaltam de azonyomban toroltem is mert sok mas felesleges dolog is benne volt.. persze reshackolni nem probaltam meg. egyszer lehet nekiallok es jol leminimalizalom...  :D amugy regebben enis keresgeltem ilyet ie6-hoz (tab kiegeszitest) de nem talaltam. aztan rajottem tulajdonkeppen nem is nagyon kell ez nekem.. bar ha lenne, lehet raszoknek.  :cool:
A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#2697 Felhasználó inaktív   Sdg 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 02. 01. 15:51

Sziasztok! Lenne egy kis problémám.. Bekapcsolom a gépet, a Windows elkezd betölteni, de amikor már a bejelentkező képernyőnek kéne látszódnia egyszerűen fekete lesz a képernyő és ennyi, nem történik semmi. Már próbáltam kivenni a memóriát, és az XP telepítő cd-jével is próbáltam javítgatni. (A gépen amúgy van SP2.) Van valakinek ötlete, hogy mit kéne megpróbálnom?

#2698 Felhasználó inaktív   OTomi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 01. 16:37

Scandisk volt a vincsin, nem bad sectoros?

#2699 Felhasználó inaktív   Sdg 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 02. 01. 19:13

Idézet: OTomi - Dátum: 2007. febr. 1., csütörtök - 16:37

Scandisk volt a vincsin, nem bad sectoros?

nem, már próbáltam de köszi

#2700 Felhasználó inaktív   csosz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 02. 15:16

Hogy lehetne kiszedni az IE-bol a mindenfele plugin szeru dolgot ami a toolbaron van? Nemigen bizok meg bennuk (ringtones, yahoo search stb..). Az IE toolbar konfiguralasa nemigen segit, egy ido utan ujra lehet latni oket.

#2701 Felhasználó inaktív   asdf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 02. 19:59

Uninstallod magat a yahoo toolbart, vagy mas esetben a programot amivel felment, ha igy is marad, akkor meg mondjuk vmi spyellenes proggi csak leszedi /spybot pl./.
Legkozelebb meg figyelni, csak ugy magatol nem kerulnek fel ezek...
Archív:
Akár 3*-os összegbe is kerülhet egy SMS elküldése egyes újabb telefonokon!
Info, kérdőív, petíció:  http://unicodesms.freeweb.hu

#2702 Felhasználó inaktív   csosz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 02. 20:34

Idézet: asdf - Dátum: 2007. febr. 2., péntek - 20:59

Uninstallod magat a yahoo toolbart, vagy mas esetben a programot amivel felment, ha igy is marad, akkor meg mondjuk vmi spyellenes proggi csak leszedi /spybot pl./.
Legkozelebb meg figyelni, csak ugy magatol nem kerulnek fel ezek...

Munkahelyi gep, sok birka feltesz mindent. Nincs valami directory ahol ezek tarolodnak? Mondjuk ott torolnek file-okat...

Szerkesztette: csosz 2007. 02. 02. 20:36 -kor

#2703 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 02. 21:26

Idézet: csosz - Dátum: 2007. Feb. 2., Friday - 20:34

Munkahelyi gep, sok birka feltesz mindent. Nincs valami directory ahol ezek tarolodnak? Mondjuk ott torolnek file-okat...

attol fugg milyen a program installalasanak a folyamata:

program files. :)

de pl ide is szokta a win rakni ezeket:
C:\WINDOWS\Downloaded Program Files

neha meg ide is:
C:\WINDOWS\system32\ShellExt (RITKABBAN)

Szerkesztette: des 2007. 02. 02. 21:28 -kor

A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#2704 Felhasználó inaktív   polarxz 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 02. 02. 21:29

Hello mindenki!

Olan kérdésem lenne, hogy azt hogyan tudom megcsinálni h a számítógépemen a rajtam (rendszergazda) kívül más (egyéb felhasználói fiókok) csak böngészni tudjanak az interneten letölteni ne se képet se semmilyen fájlt. Meg lehet ezt oldani? :confused:

#2705 Felhasználó inaktív   szipucsu 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 02. 02. 21:35

Idézet: csosz - Dátum: 2007. febr. 2., péntek - 20:34

Ha minden igaz, a C:PROGRAM FILES könyvtárban van egy olyasmi könyvtár, hogy yahoo. Ha ezt törlöd, akkor a Yahoo toolbar kinyiffan, nem jön elő többet. :D
Amúgy a vezérlőpúlton és sem tudtam eltávolítani...
Ja, és a jobb gomb az IE menüje környékén, eszköztárak rögzítése, így elvileg megmarad az a beállítás, ami volt.

Szerkesztette: szipucsu 2007. 02. 02. 21:37 -kor

Az Enterprise 128k jobb volt, mint a PC, nem volt hirtelen kikapcsolás után scandisk, és nem kellett újratelepíteni a Windows-t, kék képernyő pedig legfeljebb a DOS ablakban volt, az is más funkcióval.
Magamról: az idegen nyelveket szeretem, például a németet, angolt, olaszt, spanyolt, hollandot, és sok mást.

#2706 Felhasználó inaktív   garferi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 02. 22:33

Hi!
A kisegítő lehetőségeket hogyan tudom véglegesen eltávolítani? Nagyon idegesít, ha kikapcsolom, akkor visszakapcsol. Örökre száműzni szeretném. Köszi előre is.

#2707 Felhasználó inaktív   mzso 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 03. 14:09

az miért van hogy a defraggerek néhány fájlhoz nem hajlandóak hozzányúlni mert azt mutatják hogy fixált vagy rendszer vagy valami ilyesmi. Valójában viszont olyan fájl mint a többi. Át tudom nevezni át tudom másolni a másik partícióra és vissza. Ez utóbbit kipróbáltam két ilyen fájlal az egyik törefezett de mozdítható lett amásik nemlett töredezett de viszont úgyanúgy mozsíthatatatlan volt csak más helyen. De olyan is volt hogy az egyik fájlt láttam hogy átrakja máshova a program. Kiláptem visszaléptem hogy tovább tanulmányozzam ezen anomáliákat erre már az sem volt mozdítható. Meg néha csak úgy fájlok csatlakoznak a mozdíthatatlanokhoz.

#2708 Felhasználó inaktív   Signal 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 03. 15:53

Idézet: csosz - Dátum: 2007. febr. 2., péntek - 20:34

IE beállítások, Programok, Bővítmények kezelése.
Itt inaktiválni lehet minden felesleges dolgot.

#2709 Felhasználó inaktív   szipucsu 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 02. 03. 16:24

Idézet: garferi - Dátum: 2007. febr. 2., péntek - 22:33

A kisegítő lehetőségeket hogyan tudom véglegesen eltávolítani? Nagyon idegesít, ha kikapcsolom, akkor visszakapcsol. Örökre száműzni szeretném. Köszi előre is.

Nekem még nem jött elő újra, ha kikapcsoltam a vezérlövőpulton a Windows összetevők eltávolításánál. Mindenesetre van egy XP lite nevű program, amivel ki lehet vágni a Windowsból egy rakat dolgot, ami nem kell, szerintem ez is száműzhető vele. Sajnos nem tudom pontosan, honnan tölthető le, én is úgy kaptam valakitől (remélem, nem illegális). (Ez a program egyébként gyorsabbá is tudja tenni az XP-t.)

Nekem is van egy kérdésem. Sok hangkártyához a CD-n jár egy Yamaha SXYG midi driver, amit nagyon szeretek. Sajnos XP-n a midi lejátszás ezzel a driverrel kicsit szaggat, már több alaplappal is próbáltam. Másik gond, hogy most szuperhiper alaplapom van, amihez csak XP passzol. Az XP-hez telepíthető Yamaha midi driver hangja kicsit más, mint a Win98-on volt, pedig azt szoktam meg. Így elestem attól, amire a számgépet leginkább használtam, ti. a zeneszerkesztéstől. Virtual PC-n feldobtam egy Win98-at, de azon is szaggat a lejátszás, bár a hangszerek hangja végre jó.
Szuperhiper alaplappal miért nem képes ez a szuperhiper oprendszer egy semmi kis midi eszközt normálisan kezelni?

Szerkesztette: szipucsu 2007. 02. 03. 16:32 -kor

Az Enterprise 128k jobb volt, mint a PC, nem volt hirtelen kikapcsolás után scandisk, és nem kellett újratelepíteni a Windows-t, kék képernyő pedig legfeljebb a DOS ablakban volt, az is más funkcióval.
Magamról: az idegen nyelveket szeretem, például a németet, angolt, olaszt, spanyolt, hollandot, és sok mást.

#2710 Felhasználó inaktív   szipucsu 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 02. 03. 16:41

Idézet: mzso - Dátum: 2007. febr. 3., szombat - 14:09

az miért van hogy a defraggerek néhány fájlhoz nem hajlandóak hozzányúlni mert azt mutatják hogy fixált vagy rendszer vagy valami ilyesmi.

Nem lehet, hogy a defraggerben alapból ki van kapcsolva bizonyos kiterjesztésű fájloknak a defraggelése? Esetleg ezek a fájlok lehet, hogy írásvédettek?
A lapozófájlt egyébként érdemes defrag előtt kilőni (vagy másik meghajtóra áttenni) (sajátgép, tulajdonságok, speciális, virtuális memória stb.), újraindulni, letörölni a pagefile.sys-t, majd defraggelés után visszaállítani, ahogy volt.

Szerkesztette: szipucsu 2007. 02. 03. 16:43 -kor

Téma megosztása:

• (153 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 134
  • 135
  • 136
  • 137
  • 138
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.