HWSW Informatikai Kerekasztal: Windows XP kérdések V. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (153 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Windows XP kérdések V.

#981 Felhasználó inaktív   FHD 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 08. 26. 16:47

Idézet: garferi - Dátum: 2006. aug. 26., szombat - 13:43

Lenne egy kérdésem.
A DirectX 9.c a megjelenése óta nem váltott verziót, vagy van régibb és újabb DirectX 9c is?
Kéne a legújabb DX9c de sehol nem találtam és a Microsoft nem túl kézséges a letöltésben.

Letöltés
2006/08/23 a legfrissebb upgrade.

#982 Felhasználó inaktív   akaido 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 26. 18:40

Idézet: Zolcsi Baba - Dátum: 2006. aug. 25., péntek - 22:26

A picipuhás PowerToys for Windows XP / TweakUI-t kell telepítened (ingyenes), és az Explorer csoportban egyből meglátod...

Szerk: helyesírási hiba miatt

Egy picuri kieg.
Magyarul is gagyoghat a TweakUI:Microsoft Powertoys Language Skin (magyar):TweakUI link
A legbiztosabb jele annak, hogy létezik intelligens élet a Földön kívül az az, hogy még nem próbáltak kapcsolatba lépni velünk.

#983 Felhasználó inaktív   Zolcsi Baba 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 26. 19:09

Idézet: akaido - Dátum: 2006. aug. 26., szombat - 19:40

Egy picuri kieg.
Magyarul is gagyoghat a TweakUI:Microsoft Powertoys Language Skin (magyar):TweakUI link

Köszi, nem is tudtam, hogy Kazinczy nyelvén is létezik... ;)  :respect:

#984 Felhasználó inaktív   akaido 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 26. 19:53

Idézet: Zolcsi Baba - Dátum: 2006. aug. 26., szombat - 19:09

Köszi, nem is tudtam, hogy Kazinczy nyelvén is létezik... ;)  :respect:

N.M. :) Teljesen véletlenül találtam meg.
A legbiztosabb jele annak, hogy létezik intelligens élet a Földön kívül az az, hogy még nem próbáltak kapcsolatba lépni velünk.

#985 Felhasználó inaktív   Stann 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 08. 26. 21:28

Hali!

Azt nem tudjátok, miért van az, hogyha a gépemen csatlakozok a nethez(adsl) egyből lefagy a gép, a start menü is eltűnik, viszont ha nem csatlakozom, minden működik simán? Ugye az ujratelepítésen kívül van más megoldás is, mert az most reménytelen....

Köszi!

#986 Felhasználó inaktív   sadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 27. 01:24

Idézet: Stann - Dátum: 2006. aug. 26., szombat - 22:28

Hali!

Azt nem tudjátok, miért van az, hogyha a gépemen csatlakozok a nethez(adsl) egyből lefagy a gép, a start menü is eltűnik, viszont ha nem csatlakozom, minden működik simán? Ugye az ujratelepítésen kívül van más megoldás is, mert az most reménytelen....

Köszi!

Ne csatlakozz a netre. :idea:  :Đ

Komolyabban:
Ez most hirtelen jött elő? Vagy hogy van ez?
Próbálj egy kicsit többet leírni.

- Hálókártya drivert frissítenék vagy újratelepítenék.
[Asus P5KC] [Intel Core 2 Quad Q6600 @ 3000Mhz / 333FSB] [2 x 2048MB Kingmax DDR3 @ 1333Mhz] [Gigabyte HD7850 OC 1024MB GDDR5 @ 900/4800Mhz] [Samsung SyncMaster T220] [Kingston SSDNow V+100 96GB + Seagate Barracuda 7200.12 2000GB] [FSP Raider 550W]

#987 Felhasználó inaktív   chungee 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 27. 06:47

HELP!!!
Autlúkkal nemtok küldeni mélt freemail-es fiókkal :reklamacio:  :reklamacio:
Fákjúál!!

#988 Felhasználó inaktív   zoli62 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 27. 09:01

Idézet: chungee - Dátum: 2006. aug. 27., vasárnap - 7:47

HELP!!!
Autlúkkal nemtok küldeni mélt freemail-es fiókkal :reklamacio:  :reklamacio:

Nézd meg a a freemail fiók beállításánál kimenő lvelek kiszolgálójánál mi van beállítva. Ne a freemail.hu, hanem a szolgáltatód által adott kiszolgáló szerver legyen beállítva.
"Légy szerény mint én..."

#989 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 27. 10:17

Hali

Az a kerdesem volna hogy hgoy lehet megadni a rendszernek, hogy a win-t egy adott particiora installálja fel, aminek a neve mindenképpen Z: legyen ?
Köf.
http://backtotheukblog.wordpress.com - Anglia Blog - [Legutobbi: 20141212: Fény az alagút végén – Brit állampolgárság, útlevél]
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]

#990 Felhasználó inaktív   Spacefun 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 08. 27. 11:24

Sziasztok!

Tudja esetlek valaki hogy Outlook 2003-ban hogytudok sablont készíteni?Szóval valami olyat szeretnék hogy az ÚJ LEVÉLHEZ hozzáadom a címzetteket és az legyen a sablon tehát ne kelljen mindig az 50 emberkét hozzáadogatnom!Kell erre valami bővítmény, vagy megy simán is csak Én nem találom?Már a hajam kihullik tőle annyit stresszeltem rajta! :rolleyes:

Köszke előre is!

Üdv!

#991 Felhasználó inaktív   Zolcsi Baba 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 27. 12:06

Idézet: Spacefun - Dátum: 2006. aug. 27., vasárnap - 12:24

Sziasztok!

Tudja esetlek valaki hogy Outlook 2003-ban hogytudok sablont készíteni?Szóval valami olyat szeretnék hogy az ÚJ LEVÉLHEZ hozzáadom a címzetteket és az legyen a sablon tehát ne kelljen mindig az 50 emberkét hozzáadogatnom!Kell erre valami bővítmény, vagy megy simán is csak Én nem találom?Már a hajam kihullik tőle annyit stresszeltem rajta! :rolleyes:

Köszke előre is!

Üdv!

Nem sablon kell, hanem terjesztési lista.
Létrehozod abból az 50 kontaktből, akinek fixen akarod küldeni a "körleveled", és nem egy felhasználónak, hanem a terjesztési lista tagjainak küldöd a mélt.

#992 Felhasználó inaktív   Zolcsi Baba 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 27. 12:14

Idézet: Wyco - Dátum: 2006. aug. 27., vasárnap - 11:17

Hali

Az a kerdesem volna hogy hgoy lehet megadni a rendszernek, hogy a win-t egy adott particiora installálja fel, aminek a neve mindenképpen Z: legyen ?
Köf.

Gányolás, de Te kérdezted.... ;)

Van egy működő XP-d mondjuk a C: -n.
Azon belül elnevezed a kívánt partíciót Z: -nek.
XP alól elindítod az új XP kusztom telepítését, de nem frissítést, hanem új telepítést választasz, és kijelölöd a Z: -re . Amikor végzett vele, akkor átszerkeszted a boot.ini-t, hogy az újat indítsa, és a régit (a C: -n) akár törölheted is utána (ntloader, boot.ini, ntdetect.com, bootfont.bin maradjon !!).

Gyorsan, jobb nem jut eszembe... :confused:

#993 Felhasználó inaktív   Spacefun 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 08. 27. 12:26

Idézet: Zolcsi Baba - Dátum: 2006. aug. 27., vasárnap - 12:06

Nem sablon kell, hanem terjesztési lista.
Létrehozod abból az 50 kontaktből, akinek fixen akarod küldeni a "körleveled", és nem egy felhasználónak, hanem a terjesztési lista tagjainak küldöd a mélt.

Köszi ezt értem, de Én egy olyan mailt szeretnék ami olyan mint a piszkozat,csak sablon!Tehát előre megvan írva és elvan mentve,csak beleírok amit kell vagy módosítok és elküldöm,csak ha a piszkozatként mentem akkor miután elküldöm nem marad meg ugye piszkozatként!

Nemrég láttam ilyet elmentve,az volt a neve hogy"Outlook elemsablon" de sehogysem tudom hogy kell megcsinálni!Ahhoz hasonlítanám mint ahogy a Word-ben is vannak önéletrajz meg hasonló sablonok! :think:

Ha tudsz segíteni ebben azt előre is köszi!
Üdv!

#994 Felhasználó inaktív   Zolcsi Baba 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 27. 12:42

Idézet: Spacefun - Dátum: 2006. aug. 27., vasárnap - 13:26

Köszi ezt értem, de Én egy olyan mailt szeretnék ami olyan mint a piszkozat,csak sablon!Tehát előre megvan írva és elvan mentve,csak beleírok amit kell vagy módosítok és elküldöm,csak ha a piszkozatként mentem akkor miután elküldöm nem marad meg ugye piszkozatként!

Nemrég láttam ilyet elmentve,az volt a neve hogy"Outlook elemsablon" de sehogysem tudom hogy kell megcsinálni!Ahhoz hasonlítanám mint ahogy a Word-ben is vannak önéletrajz meg hasonló sablonok! :think:

Üdv!

Tehát a tartalma, és az 50 júzer is legyen elmentve benne ?

#995 Felhasználó inaktív   fgabor 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 27. 12:49

Sziasztok!

Nekem lenne egy olyan kérdésem, hogy van a C: meghajtóm a windowsnak, ami 10 Gb. Nullkilóméteres rendszernél, azaz újratelepítés után a 10-ből csak max 2.5 GB-ot használ, MS Office-szal meg pár mindennek max 3Gb. Most 2 hete volt, hogy 'nulláztam a kilóméterórát' és a szabad hely az csak 2 GB. Se játék, se nagyobb program nincs rajta. Netezek, de a Temporary Internet Files-t mindig ürítem. Ez nem az első eset, hogy így eltünik a szabad hely, csak azt tudnám,hogy hová?????
Ha valaki tud segíteni, azt megköszönném.

#996 Felhasználó inaktív   Zolcsi Baba 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 27. 12:59

Idézet: fgabor - Dátum: 2006. aug. 27., vasárnap - 13:49

Sziasztok!

Nekem lenne egy olyan kérdésem, hogy van a C: meghajtóm a windowsnak, ami 10 Gb. Nullkilóméteres rendszernél, azaz újratelepítés után a 10-ből csak max 2.5 GB-ot használ, MS Office-szal meg pár mindennek max 3Gb. Most 2 hete volt, hogy 'nulláztam a kilóméterórát' és a szabad hely az csak 2 GB. Se játék, se nagyobb program nincs rajta. Netezek, de a Temporary Internet Files-t mindig ürítem. Ez nem az első eset, hogy így eltünik a szabad hely, csak azt tudnám,hogy hová?????
Ha valaki tud segíteni, azt megköszönném.

Norton-t (Systemworks, stb.) használsz ?

#997 Felhasználó inaktív   fgabor 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 27. 13:01

Idézet: Zolcsi Baba - Dátum: 2006. aug. 27., vasárnap - 13:59

Norton-t (Systemworks, stb.) használsz ?

Igen Internet Security+Antivírus

#998 Felhasználó inaktív   garferi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 27. 13:12

Idézet: Spacefun - Dátum: 2006. aug. 27., vasárnap - 13:26

Üdv!

Na erre csak egyet tudok mondani!
Az Outlook egy nagy kalap SZAR!!!
Nemcsoda, mert microsoft. Nem is túl biztonságos. Ha boldog akarsz lenni egy jó levelezővel és nem akarsz idegbetegségben elhalálozni akkor használj Mozilla Thunderbird-öt.
Simán lehet vele importálni az Outlook-ból a beállításaidat és címjegyzékedet is.  Sokkal barátságosabb és több téma is van hozzá, így olyan kinézete lehet amilyet szeretnél. Ja, és a legfontosabb: Alapvető funkciója, hogy tud menteni leveleket sablonként. :)

Letöltés

Szerkesztette: garferi 2006. 08. 27. 13:14 -kor

#999 Felhasználó inaktív   Signal 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 27. 13:27

Idézet: Wyco - Dátum: 2006. aug. 27., vasárnap - 11:17

Hali

Köf.

Telepítés után közvetlenül (vagyis még mielőtt egyéb programok bekavarnának) mellékhatások nélkül meg lehet tenni azt, hogy a registryben:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\MountedDevices

a C: meghajtót átnevezed.

Én egyszer A: meghajtóra neveztem át, működött is hiba nélkül, sokáig használtam is. Csináltam B: meghajtót is, legfeljebb annyi gond volt, hogy a Windows "tudatában" mélyen valahol, ezek kivehető lemezes meghajtóként élnek, ezért például lapozófájl nem tehető rá. Z betűnél ilyen gond persze nincs.

Egyébként én kívűlről (offline regedit) nyúltam bele a nem működő Win registrybe, de valószínűleg megoldható élesben is, utána újraindítás szükséges.

Szerkesztette: Signal 2006. 08. 27. 13:31 -kor

#1000 Felhasználó inaktív   Zolcsi Baba 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 27. 13:30

Idézet: fgabor - Dátum: 2006. aug. 27., vasárnap - 14:01

Igen Internet Security+Antivírus

Kapcsold ki a Norton Protected Recycle Bin-t.
Minden ßart megőriz, azt is, amit végleg törölni szeretnél a Lomtár-adból...
Akinek kell, használja; értelmes júzernek nincs szüksége rá.
Gumicsirke. ;)

Téma megosztása:

• (153 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.