Udv!
Egy kicsit off:
Errol a telorol konkret tapasztalatom nincs, csak a nagytestvererol, de mivel csak kialakitasban es a wlan hianyaban ter el tole hatha segithetek. En egy E61est hasznalok augusztus vege ota, rengeteg telefonom volt mar de batran kijelenthetem, hogy ez az eddigi legjobb telom..Az oprendszerrol par szot: Ez az uj symbian 9.1 nagyon durvara sikerult, miota megvan nem kellett rajta se soft se hardreset, kikapcsolva is kb ketszer volt, egyszer a szoftverfrissites miatt egyszer pedig valami progi osszeakadt es ugy ereztem ez jot tesz neki:) Szoval nagyon stabil a cucc, raadasul mocskosul gyors. Most kb 400bejegyzes van a telefonkonyvben (emailcimekkel meg sok mas kiegeszitessel), cirka 600sms, kb 100 naptarbejegyzes, de ugyanolyan gyors mint az elso bekapcsolasnal..Ez regebben eleg nagy problemam volt a symbian 7 nel (8.1kimaradt), orulok hogy vegre megoldottak. Az E50ben nem tudom milyen akksi van, de az E61 4napot siman kibir folyamatos wlan mellett, napi 10-20sms es email plusz eleg sok duma mellett, szoval ezis nagyon korrekt. Szerintem a haz minosegeben nem nagyon lehet elteres ha az is femvazas, ennek tokeletes, nem recseg ropog, meg sem nyikkan, esest is jol birja, mar bizonyitott

En mindenkinek ajanlom az E szeriat, bar pont az E50est nem probaltam meg, de az E60/E70hez mar volt szerencsem.
Remelem nem voltam nagyon off es segitettem. Udv
Ui: w810 el nem nagyon tudnam osszehasonlitani, szerintem nem is erdemes, szamomra legalabbis behozhatatlan elonyre tesz szert egy oprendszeres telo, amire barmikor, barmit utolag telepithetek.. Program is van mar rengeteg, nekem most kb 600meganyi cucc van a gepen es olyan 400 feltelepitve a telora. Ja es mostmar van mukodo TomTom mobile 6 szoftver, szoval navigalhatsz is rajta. Nem mellekesen pedig ezekhez a telokhoz mar elerheto a Nokia Software Updater nevu progi, amivel otthon 10 perc alatt frissitheto a telo szoftvere ahelyett hogy szervizben le kene adni.
Szerkesztette: netcobra 2006. 10. 23. 10:50 -kor