HWSW Informatikai Kerekasztal: Pantel lakossági internetszolgáltatása - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Pantel lakossági internetszolgáltatása akár 24 megabit/s letöltési sebesség Értékeld a témát: -----

#411 Felhasználó inaktív   shabba 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 08. 02. 13:31

Idézet: Freeze - Dátum: 2006. aug. 2., szerda - 14:06

Ez gyors volt.. most hivott a faszi hogy délután jön mérni.  :)
Remélem nemlesz vele gond... szorítsatok!  :D

Kíváncsi leszek milyen eredményt fog kimérni, az által mely Panteles csomagba tudnak majd besorolni.

#412 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 02. 13:45

Idézet: shabba - Dátum: 2006. aug. 2., szerda - 14:31

Kíváncsi leszek milyen eredményt fog kimérni, az által mely Panteles csomagba tudnak majd besorolni.

A 4M/768K-t azért talán bírja a kanóc.  :Đ
| Eredeti Azonosító: 2419 | Hozzászólások: X+320 | Először Regisztrált: 2001. júl. 2. |
:::HWSW World Community-Team©:::    :::Windows Licencek:::    :::Windows Portal:::
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something.

#413 Felhasználó inaktív   Freeze 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 02. 13:49

Idézet: FifiTheReal - Dátum: 2006. aug. 2., szerda - 13:22

Ok. Tehát, ami a szolgáltatóknál fel van tűntetve 06 51 3xx xxx modemes behívószám, ott tulajdonképpen csak a percdíjakat fizeti az ember és havidíj nincs? Ezt miért nem tudják így az oldalaikra megírni?  :confused:

Most sem világos ez teljesen. Pl. az externet oldalán ezt látom:

"Hagyományos" modemes csomagjaink esetén

Minden vezetékes körzetben, Magyarország teljes területén
    Behívószám: 51/301-455

Ezek szerint se username, se passwd? Na este otthon úgyis megtudom.

Bye, Fifi

https://order.externet.hu/index.php
Itt nézd inkább a modemes netet! :)

Már megis történt a mérés.... a faszi annyit mondott hogy tökéletesek az értékek.  :)

Még ma leadja az adatokat a Pantelnek, tehát holnaptól már tényleg a 6. pontnál kell hogy tartsak, de majd Insider többet tud mondani.  :)

#414 Felhasználó inaktív   shabba 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 02. 14:15

Idézet: Freeze - Dátum: 2006. aug. 2., szerda - 14:49

Már megis történt a mérés.... a faszi annyit mondott hogy tökéletesek az értékek.  :)

Tökéletesek mihez? Az 512 kbps-hez vagy a 20 Mbps-hez? ;) Gondolomtam hogy nem fognak túl bőbeszédűen nyilatkozni, csak ha konkrétan rákérdezel.

#415 Felhasználó inaktív   FifiTheReal 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 02. 15:03

Idézet: Freeze - Dátum: 2006. aug. 2., szerda - 13:49

https://order.externet.hu/index.php
Itt nézd inkább a modemes netet! :)

Na erről beszéltem, ezt egyik tájékoztató részben sem látni és ezt a linket nem találom ki magamtól :(
Mindegy, köszi!

Csatlakoznék előttem szólókhoz: mire tökéletes? Konkrétumok?

Szerkesztette: FifiTheReal 2006. 08. 02. 15:05 -kor

#416 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 02. 15:07

Idézet: FifiTheReal - Dátum: 2006. aug. 2., szerda - 16:03

Na erről beszéltem, ezt egyik tájékoztató részben sem látni és ezt a linket nem találom ki magamtól :(
Mindegy, köszi!

Csatlakoznék előttem szólókhoz: mire tökéletes? Konkrétumok?

Gondolom a 4M/768K-ra.  :) Ha hoznak modemet akkor majd lehet nézni csillapítás, SNR stb. értékeket, aztán kiderül. :)

Szerkesztette: FlowM@N 2006. 08. 02. 15:09 -kor

| Eredeti Azonosító: 2419 | Hozzászólások: X+320 | Először Regisztrált: 2001. júl. 2. |
:::HWSW World Community-Team©:::    :::Windows Licencek:::    :::Windows Portal:::
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something.

#417 Felhasználó inaktív   Freeze 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 02. 15:08

Konkrétat nem mondott, de bízok benne hogyha az 1Megás ADSL ment, akkor az 4Megás is menni fog. :)

#418 Felhasználó inaktív   apuci 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 02. 15:58

Csak bátortalanul és reménykedve kérdezem: monorteles területen van esélyünk?

#419 Felhasználó inaktív   Insider_info 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 02. 23:21

Idézet: apuci - Dátum: 2006. aug. 2., szerda - 15:58

Csak bátortalanul és reménykedve kérdezem: monorteles területen van esélyünk?

Sajnos, nincs...Monortel területen csak szolgáltatóválasztással biztosított telefonszolgáltatást nyújtunk egyéni előfizetőknek.

#420 Felhasználó inaktív   FifiTheReal 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 03. 10:38

[offtopic]
Tegnap átélhettem a modemes internet örömeit ....  :Đ  remélem igyekszik a T-com  :)

Ma reggel viszont megadta magát a gépem, alaplapra tippelek, mert a BIOS-ig sem jut el. :reklamacio: Asszony szerint csak megmakacsolta magát, mert megvontuk tőle a szélesssávot  :omg:
[/offtopic]

#421 Felhasználó inaktív   Cactus 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 08. 03. 20:47

Üdv.
Én már 3x 4x elküldtem a neten keresztül a megrendelést/ajánlatkérést, de semmi email nem jött visszajelzésként.

Olvastam a hsz-eket a teljes szolgáltatóváltással kapcsolatban. Elkeserít a helyzet, mert azért nem tudok átmenni a Pantelhez, mert a meló miatt nem engedhetem meg magamnak, hogy 6 hétig internyet nélkül maradjak.

#422 Felhasználó inaktív   apuci 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 04. 08:23

Idézet: Insider_info - Dátum: 2006. aug. 3., csütörtök - 0:21

Sajnos, nincs...Monortel területen csak szolgáltatóválasztással biztosított telefonszolgáltatást nyújtunk egyéni előfizetőknek.

Köszi, arra be is neveztem, de jelenleg mikrós netem van, mesebeli - hol van, hol nem van, de inkább nincs, a nyomortel aranyáron méri az adsl-t, szegény embert az ág is húzza  :(  Még a végén költözni kell...

Szerkesztette: apuci 2006. 08. 04. 08:24 -kor

#423 Felhasználó inaktív   FifiTheReal 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 04. 12:29

Sziasztok, szia Insider_info!

Most nézem a vonalhordozás létesítés folyamata pdf-et és számomra van egy logikai bukfenc:
  • 1. Ön aláírja a PanTel által már aláírt szerzôdés mindkét példányát és az egyik példányt megtartja. A másik példányt üzletkötôje eljuttatja a PanTelhez postai úton, vagy futárszolgálat útján. Ez várhatóan 2-7 munkanap.
  • 2. A Pantel ellenôrzi és rögzíti igényét belsô informatikai rendszerében. Ennek idôtartama körülbelül 3-4 munkanap. Ezután indul a létesítés.
  • 3. A PanTel aláírja a szerzôdést és postai úton visszajuttatja Önhöz. Ennek idôtartama várhatóan 5 munkanap, de hosszúsága a postától függ. A PanTel leadja a vonalhordozási igényét a T-Comnak (2-3 munkanap).
Ha egyszer már a PanTel aláírva küldi ki, akkor miért írja alá mégegyszer? Vagy ez csak az üzletkötő aláírása és az nem cégszerű, azért aláírja a PanTel is visszaküldi az általam megküldött 1 szem eredeti példányt? Akkor mi marad náluk? Esetleg digitalizálják és Ők beérik azzal?

Tudom ez lényegtelen apróság, de ha az én aláírt szerződésem már ott van és nem kell visszapostáznia a PanTelnek semmit , akkor ugrunk a 4. pontra spórolva kb. 10 napot a 45-ből.

Bye, Fifi

Szerkesztette: FifiTheReal 2006. 08. 04. 12:30 -kor

#424 Felhasználó inaktív   Freeze 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 04. 14:18

Idézet: FifiTheReal - Dátum: 2006. aug. 4., péntek - 13:29

Sziasztok, szia Insider_info!

Most nézem a vonalhordozás létesítés folyamata pdf-et és számomra van egy logikai bukfenc:
  • 1. Ön aláírja a PanTel által már aláírt szerzôdés mindkét példányát és az egyik példányt megtartja. A másik példányt üzletkötôje eljuttatja a PanTelhez postai úton, vagy futárszolgálat útján. Ez várhatóan 2-7 munkanap.

• 2. A Pantel ellenôrzi és rögzíti igényét belsô informatikai rendszerében. Ennek idôtartama körülbelül 3-4 munkanap. Ezután indul a létesítés.

• 3. A PanTel aláírja a szerzôdést és postai úton visszajuttatja Önhöz. Ennek idôtartama várhatóan 5 munkanap, de hosszúsága a postától függ. A PanTel leadja a vonalhordozási igényét a T-Comnak (2-3 munkanap).
Ha egyszer már a PanTel aláírva küldi ki, akkor miért írja alá mégegyszer? Vagy ez csak az üzletkötő aláírása és az nem cégszerű, azért aláírja a PanTel is visszaküldi az általam megküldött 1 szem eredeti példányt? Akkor mi marad náluk? Esetleg digitalizálják és Ők beérik azzal?

Tudom ez lényegtelen apróság, de ha az én aláírt szerződésem már ott van és nem kell visszapostáznia a PanTelnek semmit , akkor ugrunk a 4. pontra spórolva kb. 10 napot a 45-ből.

Bye, Fifi

Fogd fel úgy, hogy átnézik a szerződést amit kitöltöttél. De ezzel nem vesztessz 10 napot, mert 1-2nap alatt fordul a posta egy levéllel. Ráadásul a visszaküldést és a vonal megrendelését már tudja párhuzamosan is futtatni....

Nálam meg még semmi hír a futár érkezéséről... a telefonszámla meg csak hízik, ahogy egyre többet vagyok fennt.

#425 Felhasználó inaktív   Insider_info 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 04. 14:43

Idézet: Freeze - Dátum: 2006. aug. 4., péntek - 14:18

Fogd fel úgy, hogy átnézik a szerződést amit kitöltöttél. De ezzel nem vesztessz 10 napot, mert 1-2nap alatt fordul a posta egy levéllel. Ráadásul a visszaküldést és a vonal megrendelését már tudja párhuzamosan is futtatni....

Nálam meg még semmi hír a futár érkezéséről... a telefonszámla meg csak hízik, ahogy egyre többet vagyok fennt.

Jogos felvetés, de azért a mérvadó folyamat mégiscsak a topic-on belüli első hozzászólásomban van leírva... Lásd első oldal... ott meg nem szerepel már ez a lépés...

Egyébként a folyamatleírásbabn azért maradt a hiba, hogy a kisvállalati csomagból vettük át, de az egyéni előfizetők kedvéért közben egyszerűsítettünk, csak a leírást nem változtattuk meg, ráadásul kinyomtattunk jópár szerződésanyagot... Lényeg, a lényeg: Hibáztunk- de csak a leírásban, az életben nem...

Amúgy meg nem ettől hosszú ám a folyamat, hanem a T-COM visszadobásaitól... :(

#426 Felhasználó inaktív   Insider_info 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 04. 14:44

Idézet: Freeze - Dátum: 2006. aug. 4., péntek - 14:18

Mintha már ki is jelölték volna a vonalhordozásod időpontját ...

#427 Felhasználó inaktív   FifiTheReal 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 04. 15:08

Idézet: Insider_info - Dátum: 2006. aug. 4., péntek - 14:43

Hibáztunk- de csak a leírásban, az életben nem...

Amúgy meg nem ettől hosszú ám a folyamat, hanem a T-COM visszadobásaitól... :(

Nem gond csak itt a topicban még nem láttam felvetni és hirtelen azt hittem, hogy én vagyok korlátolt és nem fogom fel a dolgokat.

Tudom, hogy a T-Com "ragaszkodik" hozzánk és ezért hosszú, de én optimista vagyok, hogy engem hamar elenged.  :D

Bye, Fifi

#428 Felhasználó inaktív   FifiTheReal 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 04. 15:10

Idézet: Insider_info - Dátum: 2006. aug. 4., péntek - 14:44

Úgy néz ki Freeze lesz az első fecske  ;)
Nem elfelejteni ám, a tapasztalat, illetve a nagyongyorsnet élményének megosztását a többiekkel.  :Đ

#429 Felhasználó inaktív   Freeze 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 04. 18:47

Idézet: Insider_info - Dátum: 2006. aug. 4., péntek - 15:44

Ha jövő hétre se jelöli ki akkor nemcsak a gatyám megy rá hanem én is.  :D

#430 Felhasználó inaktív   TOMKTOM 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 05. 14:20

Hi mindenkinek!

Úgy fest, hogy veszek egy lakást, ahol nem lesz (most van, de viszi a tul, tehát újat kell létesíttetnem) telefon vonal, szóval a 0-ról indulok.

Elsősorban netezésre kell a vonal, és ha már a Pantelnél vannak ingyenes belföldi vezetékes hívások, akkor egye fene alapon arra is.

Gondoltam a Pantelt válaszotm, mert megfizethető a 4Mbit-es (garantált 2Mbit-es) netje.

Mik a tapasztalataitok a Panteles ADSL sebességéről, minőségéről, rendelkezésre állásáról, ügyfélszolgálatról, hibaelhárításról, stb.

A vonal létesítés még egy külön kaland lesz, ha tud valaki valamit erről, hogy 0-ról Pantelt hogyan lehet/érdemes igényelni, akkor várom a javaslatokat!

Tom
                   "A technika az álmokból születik...."
-=Online Reakcióidő Teszt=-   -=A teszt topikja a fórumon...=-

Téma megosztása:

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24