Pantel lakossági internetszolgáltatása akár 24 megabit/s letöltési sebesség
Elküldve: 2006. 08. 01. 11:45
Krinyo
Elküldve: 2006. 08. 01. 14:11
Ha holnap délutánig nem jön a megvilágosodás, akkor úgy teszek, mintha lottóznék
Elküldve: 2006. 08. 01. 15:03
Krinyo
Elküldve: 2006. 08. 01. 21:55
Idézet: FifiTheReal - Dátum: 2006. júl. 25., kedd - 20:03
1.) Használom a mobilom, ahol drága a kbyte ára, de nincs havidíjam, így levélletöltsére elegendő
2.) Pantel Nyílt internet, de ha jól látom az meg nem működik a PantelVonal esetén
Többiek ezt hogyan oldják meg?
A PanTel Vonalat márcsak a végén az ADSL-el együtt kapod...
Addig ottvannak a 0651-es betárcsázós netek, én az externetet használom többnyire éjjel + favorittal 3 óra "nyilt internet" ingyen van.
Pontosan 36 napja irtam alá a szerződést, de ez már a szerződés beérkezésének a dátuma tehát az odavissza levélváltás még előtte volt, ami ha jóltudom bele is van kalkulálva a 45napos becsült idpőbe.
De talán már be is lennék kötve, ha a drága Tékom nem dobja vissza 2x egymásután az igénylést.
Szóval már lassan 2hete nyomom a dialupot, de már kezdem befonni a hajam. Nem is a sebesség miatt, csak többnyire msnen tartom a kapcsolatot jópár emberrel és igy kicsit nehézkes a kommunikáció... Hiába a jó dolgokat könnyű megszokni...
Elvileg a vonalam minőségét már nemkell vizsgálni, mivel volt már DSL-em, tehát most valahol itt kéne tartanom:
6. Amennyiben a vonal műszaki paraméterei megfelelôek, a
PanTel közli Önnel a hurokhordozás idôpontját, és megrendeli a
T-Comnál azt. Ekkor elküldjük Önnek futár útján a berendezést,
mely tartalmaz:
a) egy használati utasítást a berendezésrôl,
b) egy felhasználói felület útmutatót az ADSL szolgáltatással
kapcsolatban.
7.A berendezést Ön a használati útmutató és leírások segítségével
telepíti, majd a szolgáltatást használni tudja.
Elküldve: 2006. 08. 02. 06:21
Idézet: FifiTheReal - Dátum: 2006. aug. 1., kedd - 14:11
Ha holnap délutánig nem jön a megvilágosodás, akkor úgy teszek, mintha lottóznék
A "hívásonkénti hívószámkijelzés engedélyezése és tiltása" alapműködés és nem is lehet most ki vagy bekapcsolni.
A kód:
*31* tilt
#31* engedélyez
Ehhez még jelöld be a CLIR-t...
Üdv.,
T.
Elküldve: 2006. 08. 02. 06:23
Idézet: Freeze - Dátum: 2006. aug. 1., kedd - 21:55
Addig ottvannak a 0651-es betárcsázós netek, én az externetet használom többnyire éjjel + favorittal 3 óra "nyilt internet" ingyen van.
Pontosan 36 napja irtam alá a szerződést, de ez már a szerződés beérkezésének a dátuma tehát az odavissza levélváltás még előtte volt, ami ha jóltudom bele is van kalkulálva a 45napos becsült idpőbe.
De talán már be is lennék kötve, ha a drága Tékom nem dobja vissza 2x egymásután az igénylést.
Szóval már lassan 2hete nyomom a dialupot, de már kezdem befonni a hajam. Nem is a sebesség miatt, csak többnyire msnen tartom a kapcsolatot jópár emberrel és igy kicsit nehézkes a kommunikáció... Hiába a jó dolgokat könnyű megszokni...
Elvileg a vonalam minőségét már nemkell vizsgálni, mivel volt már DSL-em, tehát most valahol itt kéne tartanom:
mely tartalmaz:
kapcsolatban.
Majd megnézem, hogy hol tartasz, de ma + holnap nagyon szar napom lesz, így nem tudom, hogy mikor lesz rá időm.
A modemet még nem kaptad meg futárral?
Elküldve: 2006. 08. 02. 07:21
Jelenleg akkor egy szolgáltatóváltás mennyi üres (szolgáltatás mentes) időt igényel és mi a menet ?
Lemondás... 45 nap... 3 hónap vonalat használó net nélkül... szerződés Pantellel... bekötési idő....
Vagy mi a fütty ?!
Szerkesztette: LTom 2006. 08. 02. 07:22 -kor
Elküldve: 2006. 08. 02. 07:42
Ezzel úgy vagyok, mint a mosóporral... fogalmam sincs mitől hagyományos vagy mitől nem az !
Szóval ha én most 24+ -ost szeretnék, akkor az nem a hagyományos ?
Ha így van, akkor csak annyi a feltétel, hogy ne legyen a vonalon más szolgáltatás ?
Így csak a lemondási és bekötési időt kell megvárni ! (az se rövid mondjuk)...
A korábban feltett másik kérdésem még mindig áll:
Ezek az árak ugye nem csak egy kötési akcióra érvényesek ?
Szóval az 1 éves hűség lejárta után sem emelkednek ?!
Elküldve: 2006. 08. 02. 08:06
1, lemondod az ADSL-t (Enternetnél 8 munkanap)
2, amint a Fatáv leszereli / elviszi / akármit csinál az ADSL-lel, aláírod a Pantel szerződést
3, a szerződés aláírásától számított 45 munkanap (plusz T-genya szívózásai)
Miért érdeke a T-genyónak hogy az ügyfél, aki utálja őket és menekül máshova, szóval hogy az ügyfél még jobban meggyűlölje őket? Üzletileg kifizetődő bebiztosítani, hogy az elmenő ügyfél soha a büdös életben többé a T-nek a közelébe se nézzen? Nem az lenne logikus, hogy békében elválunk, mindenki elégedettségére, minél hamarabb?
Elküldve: 2006. 08. 02. 09:34
Idézet: Bástya elvtárs - Dátum: 2006. aug. 2., szerda - 8:06
1, lemondod az ADSL-t (Enternetnél 8 munkanap)
2, amint a Fatáv leszereli / elviszi / akármit csinál az ADSL-lel, aláírod a Pantel szerződést
3, a szerződés aláírásától számított 45 munkanap (plusz T-genya szívózásai)
Miért érdeke a T-genyónak hogy az ügyfél, aki utálja őket és menekül máshova, szóval hogy az ügyfél még jobban meggyűlölje őket? Üzletileg kifizetődő bebiztosítani, hogy az elmenő ügyfél soha a büdös életben többé a T-nek a közelébe se nézzen? Nem az lenne logikus, hogy békében elválunk, mindenki elégedettségére, minél hamarabb?
Ugye csak viccelsz...
Elküldve: 2006. 08. 02. 09:37
mely tartalmaz:
kapcsolatban.
Szia Freeze,
2006-07-24.-én lett ismét feladva az igényed, ami 2006-07-31-ke óta a T-Com -nál felmérés alatt van...
Ami azt jelenti hogy mostanában megy ki a T-Com lemérni a vonaladat, hogy egyeltalán alkalmas e a hurokhordozásra... (vagy átveszia korábbi ADSL-ed mérési jegyzőkönyvét.)
Üdv.,
T.
Krinyó:
Csak izelítőnek a gyakorlatból: Előtte kétszer elutasitották : nincs betelepülés és kapcsolási szám nem egyezőség volt a két ok.
Üdv.,
T.
Elküldve: 2006. 08. 02. 09:39
Idézet: LTom - Dátum: 2006. aug. 2., szerda - 7:42
Ezzel úgy vagyok, mint a mosóporral... fogalmam sincs mitől hagyományos vagy mitől nem az !
Szóval ha én most 24+ -ost szeretnék, akkor az nem a hagyományos ?
Ha így van, akkor csak annyi a feltétel, hogy ne legyen a vonalon más szolgáltatás ?
Így csak a lemondási és bekötési időt kell megvárni ! (az se rövid mondjuk)...
A korábban feltett másik kérdésem még mindig áll:
Ezek az árak ugye nem csak egy kötési akcióra érvényesek ?
Szóval az 1 éves hűség lejárta után sem emelkednek ?!
A 24Max ADSL-ünk attól nem "hagyományos", mert nem a T-COM ADSL-ének a viszonteladott változata, hanem teljes egészében saját.
Elküldve: 2006. 08. 02. 10:46
Idézet: Insider_info - Dátum: 2006. aug. 2., szerda - 6:21
A kód:
*31* tilt
#31* engedélyez
Ehhez még jelöld be a CLIR-t...
Köszi! Így nem kell lottóznom
Ma adom postára a szerződésem és mellékelem az adsl modem leadásának igazolását is.
Remélem a legjobbakat a T-Com részéről
Bye, Fifi
Elküldve: 2006. 08. 02. 10:52
Köszönöm! Ma itt a munkahelyen utánna is kell járnom, mert már reggel óta nettelen vagyok otthon.
Este majd hadrendbe állítom a modemem, mely eddig csak lustálkodott és félévente egy faxot fogadott.
Bye, Fifi
Elküldve: 2006. 08. 02. 12:35
Idézet: FifiTheReal - Dátum: 2006. aug. 2., szerda - 10:52
Na látszik, hogy régen foglalkoztam ilyen modemes internettel ...
Freeze: Ezek szerint Te megrendeltél egy modemes csomagot az Externetnél?
Nekem nincs szükségem e-mail címre meg tárhelyre, csak magára az internet kapcsolatra, így gondolom a vezetékes vonalon a T-Com nyílt internet vagy a freestart jöhet számításba.
Esetleg valamit nem értek és a szolgáltatóknál is van havidíj mentes (perc vagy adatforgalom alapú) internet a 06 51 3xx xxx telefonszámokon, csak én nem lelem meg ezt az infót? :confused:
Erre enged következtetni pedig a Felező díjcsomagom díjtáblázatának internetes percdíjai, hogy van ilyen behívószám egyéb ISP-knél is.
Bocs az offtopicért, de azt hittem, hogy ez könnyebb lesz és sok szolgáltatónál ezt meglelem a modemes menüpont alatt, amit már évek óta nem nézegetek.
Végülis jó nekem a T-Com nyílt netje, de hátha van tapasztalat, hogy lassú és máshol sebessebb a havidíj nélküli modemes net.
Bye, Fifi
Elküldve: 2006. 08. 02. 12:37
Szerkesztette: FifiTheReal 2006. 08. 02. 12:37 -kor
Elküldve: 2006. 08. 02. 12:50
Idézet: Insider_info - Dátum: 2006. aug. 2., szerda - 9:37
2006-07-24.-én lett ismét feladva az igényed, ami 2006-07-31-ke óta a T-Com -nál felmérés alatt van...
Ami azt jelenti hogy mostanában megy ki a T-Com lemérni a vonaladat, hogy egyeltalán alkalmas e a hurokhordozásra... (vagy átveszia korábbi ADSL-ed mérési jegyzőkönyvét.)
Üdv.,
T.
Akkor még 2hétig semmi? Addig befordulok.
FifiTheReal nem kell megrendelni semmit, externetnek is ingyen van a dialupja.
Elküldve: 2006. 08. 02. 13:06
Idézet: Insider_info - Dátum: 2006. aug. 2., szerda - 9:37
Ez gyors volt.. most hivott a faszi hogy délután jön mérni.
Remélem nemlesz vele gond... szorítsatok!
Elküldve: 2006. 08. 02. 13:22
Idézet: Freeze - Dátum: 2006. aug. 2., szerda - 12:50
Ok. Tehát, ami a szolgáltatóknál fel van tűntetve 06 51 3xx xxx modemes behívószám, ott tulajdonképpen csak a percdíjakat fizeti az ember és havidíj nincs? Ezt miért nem tudják így az oldalaikra megírni? :confused:
Most sem világos ez teljesen. Pl. az externet oldalán ezt látom:
"Hagyományos" modemes csomagjaink esetén
Minden vezetékes körzetben, Magyarország teljes területén
Behívószám: 51/301-455
Ezek szerint se username, se passwd? Na este otthon úgyis megtudom.
Bye, Fifi
Szerkesztette: FifiTheReal 2006. 08. 02. 13:30 -kor
Elküldve: 2006. 08. 02. 13:24
Idézet: Freeze - Dátum: 2006. aug. 2., szerda - 13:06
Remélem nemlesz vele gond... szorítsatok!
Szorítunk!
Itt a fórumon szerintem Te állsz a legközelebb a PanTeles ADSL-hez.
Aztán tessék szépen beszámolni ám az eredményről!

Súgó
A téma zárva.