HWSW Informatikai Kerekasztal: Pantel lakossági internetszolgáltatása - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Pantel lakossági internetszolgáltatása akár 24 megabit/s letöltési sebesség Értékeld a témát: -----

#431 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 08. 05. 14:28

Idézet: TOMKTOM - Dátum: 2006. aug. 5., szombat - 15:20

Hi mindenkinek!

Úgy fest, hogy veszek egy lakást, ahol nem lesz (most van, de viszi a tul, tehát újat kell létesíttetnem) telefon vonal, szóval a 0-ról indulok.

Elsősorban netezésre kell a vonal, és ha már a Pantelnél vannak ingyenes belföldi vezetékes hívások, akkor egye fene alapon arra is.

Gondoltam a Pantelt válaszotm, mert megfizethető a 4Mbit-es (garantált 2Mbit-es) netje.

Mik a tapasztalataitok a Panteles ADSL sebességéről, minőségéről, rendelkezésre állásáról, ügyfélszolgálatról, hibaelhárításról, stb.

A vonal létesítés még egy külön kaland lesz, ha tud valaki valamit erről, hogy 0-ról Pantelt hogyan lehet/érdemes igényelni, akkor várom a javaslatokat!

Tom

Ha olvasol kicsit előbbre észre fogod venni, hogy még senkinek nincsen Pantel-es ADSL-je.... Éppen folyamatban vannak az első létesítések.
| Eredeti Azonosító: 2419 | Hozzászólások: X+320 | Először Regisztrált: 2001. júl. 2. |
:::HWSW World Community-Team©:::    :::Windows Licencek:::    :::Windows Portal:::
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something.

#432 Felhasználó inaktív   igazi_hokuszpok 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 05. 15:49

Na ha DX-nek bejön akkor én is belevágok.
2x3GHz - 2048MB - 1200GB - 8600gt - 704x576dv - skystarHD - 27"

#433 Felhasználó inaktív   croft 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 08. 05. 18:18

hello,
Nálam megvolt a hurokátengedés. Csütörtök este elment a vonal és nem is volt hívható (foglalt ill. hibás szám), ma a készülék még mindig kuka, ha hívnak akkor a hívónál kicsöng nálam nem..
ADSL modem csatlakozik, de net az nincs.
FElhívtam a 1266 hibabejelentőt, ott a fazon még csak nem is foglalkozott a problémával, nem tud segíteni, de adott egy 40-es számot (arra mondjuk azt mondta, hogy hétvégén nem biztos, hogy felveszik) Végülis felvették, hatása még semmi, azt ígérte a srác utánanéz és visszahív, nem hívott
Egyelőre nem túl gördülékeny, június legvégén rendeltem meg, belváros központ

#434 Felhasználó inaktív   Freeze 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 05. 20:59

Idézet: croft - Dátum: 2006. aug. 5., szombat - 19:18

hello,
Nálam megvolt a hurokátengedés. Csütörtök este elment a vonal és nem is volt hívható (foglalt ill. hibás szám), ma a készülék még mindig kuka, ha hívnak akkor a hívónál kicsöng nálam nem..
FElhívtam a 1266 hibabejelentőt, ott a fazon még csak nem is foglalkozott a problémával, nem tud segíteni, de adott egy 40-es számot (arra mondjuk azt mondta, hogy hétvégén nem biztos, hogy felveszik) Végülis felvették, hatása még semmi, azt ígérte a srác utánanéz és visszahív, nem hívott

Szép kilátások...  :(

#435 Felhasználó inaktív   petne 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 05. 21:09

Idézet: Freeze - Dátum: 2006. aug. 5., szombat - 21:59

Ez várható volt... nem szabad az elsőre bedőlni ilyen ajánlatnak. :(

#436 Felhasználó inaktív   Capri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 05. 22:25

Idézet: petne - Dátum: 2006. aug. 5., szombat - 20:09

Ez várható volt... nem szabad az elsőre bedőlni ilyen ajánlatnak. :(

Ez nem elsőre bedőlés, hiszen a vállalati ügyfeleknek már tavaly óta működik...
Valószínüleg én is belevágok... Még van 4 napon átgondolni..

#437 Felhasználó inaktív   Capri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 05. 22:30

Idézet: Freeze - Dátum: 2006. aug. 5., szombat - 19:59

Én azt a választ kaptam a datanettől, hogy szept eleje,a meglévő ügyfeleknek(!!), és csak a belvárosban(V.,VI) és buda egyes részein. Én szerintem ők nem akartak belevágni addig, amíg ennyi helyen tud szivatni a T-Com.

#438 Felhasználó inaktív   gyuszi80 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 08. 06. 00:06

Hát nem tudom. Remélem a Pantel azért megoldja ezt a problémát. Szerintem azért elég nagy cég ahoz, hogy jó szolgáltatást tudjon nyujtani. Én is most szeretnék átmenni hozzájuk. Azért még megvárok pár olyan hozzászólást, ami a szolgáltatással kapcsolatos. Ha hasonlóak Croft véleményéhez akkor azért átgondolom mégegyszer a dolgot!  :D

#439 Felhasználó inaktív   petne 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 06. 07:13

Idézet: Capri - Dátum: 2006. aug. 5., szombat - 23:25

Ez nem elsőre bedőlés, hiszen a vállalati ügyfeleknek már tavaly óta működik...
Valószínüleg én is belevágok... Még van 4 napon átgondolni..

De az. Amúgy Te nem leszel üzleti ügyfél... szóval nem ugyanaz. Hiszen őket máshogy kezeli minden cég.

Szerkesztette: petne 2006. 08. 06. 07:13 -kor

#440 Felhasználó inaktív   Capri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 06. 07:33

Idézet: petne - Dátum: 2006. aug. 6., vasárnap - 6:13

De az. Amúgy Te nem leszel üzleti ügyfél... szóval nem ugyanaz. Hiszen őket máshogy kezeli minden cég.

Az internet amit kapsz, az ugyanaz. Tehát működik, nem zsákbamacska. Az meg természetes, hogy a vállalati ügyfelek kb 4x annyiért gazdagabb körítést, és jobb üf-et kapnak..... Ezzel nem mondtál újat. :)

#441 Felhasználó inaktív   nyikszi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 06. 08:20

Idézet: croft - Dátum: 2006. aug. 5., szombat - 17:18

hello,

Majd jön Insider_info és megoldja. Remélem :respect: 1 hónap és lejár a hűség nekem is, hátha addig meg lesz a kiesés mentes váltás :confused:

#442 Felhasználó inaktív   Insider_info 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 06. 22:06

Idézet: croft - Dátum: 2006. aug. 5., szombat - 18:18

hello,

Helló,

Csütörtökön 6 vonalátengedés volt. Ebből 1-nél jeleztek problémát pénteken.
Murphy törvényei szerint természetesen annál volt a probléma, aki be is írja a fórumba :-).

Nagyon meg lennék lepve, ha tudnánk megoldani... hamar. Ha mégsem menne gyorsan, akkor pedig jó kis kompenzációra számíthatsz - elengedett havidíj  formájában.

A 1266-os bénázásért elnézésedet kérem. Tisztában vagyunk vele, hogy ez a leggyengébb láncszem a folyamatunkban, de bármit teszünk, az emberek nagyon nehezen állíthatók át más üzemmódra - főleg akkor, ha eddig csak a Hungarotel-nek vettek fel hibajegyeket, mivel ezt a Hungarotel hibacsoportja intézi. A 40-es szám mögött már az ADSL Helpdesk van, ami itt csörög Budapesten.

Üdv.,

T.

#443 Felhasználó inaktív   Insider_info 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 06. 22:08

Idézet: Capri - Dátum: 2006. aug. 5., szombat - 22:30

Én azt a választ kaptam a datanettől, hogy szept eleje,a meglévő ügyfeleknek(!!), és csak a belvárosban(V.,VI) és buda egyes részein. Én szerintem ők nem akartak belevágni addig, amíg ennyi helyen tud szivatni a T-Com.

Nyugi... A GTS is bele akart vágni... fogja is csinálni.
"Yo" lesz biztos.

T.

#444 Felhasználó inaktív   info 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 08. 07. 09:05

Hello!

Croft!

Bocsi a kis malőrért, sajnos a t-com rendezőben elkötötték a vonaladat de már folyamatban van a probléma megoldása... hamarosan megjavul a dolog és a neted valamint a telefon is menni fog. :)

bocs még1x

üdv

#445 Felhasználó inaktív   FifiTheReal 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 07. 10:15

Huh, már két belső ember egyengeti a fórumozók PanTeles útját. Kösz!  :kocc:  :respect2:

Már én is tűkön ülök, hogy mikor lesz meg a PanTeles vonalelhordozásom, bár még az elején tartok: augusztus 3. napján kapták meg az aláírt szerződésem.

#446 Felhasználó inaktív   LTom 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 07. 10:23

Insider_info
Arra nézve valami friss info, hogy a szünetmentes szolgáltatóváltással kapcsolatban épp hol tart az ügy ?!
Húzza a száját a T-Com ? :)
Esélyes amúgy a dolog megvalósulása vagy ilyen tippelgetésbe kár belemenni ?

#447 Felhasználó inaktív   Insider_info 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 07. 13:27

Idézet: LTom - Dátum: 2006. aug. 7., hétfő - 10:23

Insider_info
Arra nézve valami friss info, hogy a szünetmentes szolgáltatóváltással kapcsolatban épp hol tart az ügy ?!
Húzza a száját a T-Com ? :)
Esélyes amúgy a dolog megvalósulása vagy ilyen tippelgetésbe kár belemenni ?

Ha működik, azonnal szólok.

(Neked is, meg annak többszáz előjegyzésesnek, aki erre vár. :)

#448 Felhasználó inaktív   Hequila 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 08. 07. 14:29

Érdeklődnék, hogy a lenti csomagok csak Budapest területén érhetőek el? (konkrétan az 59-es körzetben vagyok, itt elérhető?)
LINK
Illetve, hogy mennyire működik manapság ez a kiesésmentes szolgáltatás, mennyire "kiesésmentes"?

#449 Felhasználó inaktív   MákosGuba 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 07. 14:31

Insider_info

Az ügyfélszolgálatos hölgy azt mondta, hogy ebben az évben már nem bővítitek a szolgáltatási területet. Ez mennyire igaz?

Szerkesztette: Xboxman 2006. 08. 07. 14:32 -kor

#450 Felhasználó inaktív   Insider_info 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 07. 14:37

Idézet: Xboxman - Dátum: 2006. aug. 7., hétfő - 14:31

Insider_info

Az ügyfélszolgálatos hölgy azt mondta, hogy ebben az évben már nem bővítitek a szolgáltatási területet. Ez mennyire igaz?

Ki mondta ezt? Beépített ellenség? Bővítjük folyamatosan, de az 59-es körzetbe nem fogunk idén eljutni.

1001x: A kiesésmentes szolgáltatás ma még semennyire nem tűnik kiesésmentesnek, mert még nincs.

Téma megosztása:

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.