Idézet: Freeze - Dátum: 2006. jún. 9., péntek - 16:54
Na nembírtam várni, én is felhívtam.
Azt mondta a kollega, hogy ők jelenleg nem ajánlhatják ezt a teljes szolgáltatóváltást (egyébként a szerződések is megvannak), mert még semmi sem biztos, amig a T-Commal nem egyeznek meg.
Azt mondta, valószínű hogy szeptembertől tudják biztosítani a dolgot, úgy hogy ADSL-el együtt is lehet majd menni, tehát szinte kiesésmentesen.
Egyébként hétfőn kapnak bővebb infókat, felirta a nevet, telszámot, értesítenek ha tudnak valamit.
Az ADSL-el együtt költözés viszont még jobban hangzik, mint a mostani... talán megéri várni pár hónapot, remélem nem tesz nekik keresztbe valamivel a trékom és a mostani árakon tudják majd adni.
Hi!
Csak tudnám, hogy ki beszél hülyeségeket az ügyfélszolgálaton!!!
Nem tudom, hogy mit mondott pontosan az ügyfélszolgálatos, ill., hogy kivel beszéltél (4 helyre is futhatott a hívásod, attól függően, hogy mit hívtál)....
Ha nem hívnak vissza hétfőn, akkor megtennéd, hogy mégegyszer felhívod a 1266-t, és felírnád a kolléga nevét, akivel beszélsz, és, hogy mit mond? Utána, egy privát üzenet nekem, és ígérem, hogy intézkedek....
Amúgy a lényeg:
Teljes szolgáltatóváltás ajánlunk. pont.
Egyéni ügyfeleknek tudtommal egyedüliként a piacon egyelőre (persze a hírekben már más is ajánl, csak még nincs bekötve hozzá egyetlen ügyfél sem .... na mindegy...)
Az ADSL-lel együtt történő költözés ügyében talán kapunk végre választ a T-COM-tól, mert tavaly kértük először, és januárban már azt mondták(írták le), hogy "1 hónapon belül" kidolgozzák a folyamatot. Várjuk, hogy mikor telik le az egy hónap....
Az új RUO-kat elvileg már be kellett nyújtani az NHH-nak, így augusztus-szeptemberre biztosan ki is jönnek majd...
Egyelőre csak csomagban áruljuk a szolgáltatást (hang+ADSL) - de azt hiszem elég ütős árakat sikerült kiszámolni...