HWSW Informatikai Kerekasztal: Pantel lakossági internetszolgáltatása - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Pantel lakossági internetszolgáltatása akár 24 megabit/s letöltési sebesség Értékeld a témát: -----

#831 Felhasználó inaktív   rainman35 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 08. 26. 19:58

Idézet: FlowM@N - Dátum: 2006. aug. 26., szombat - 19:45

És hol is van így?

A monortelnél (monopol szolgáltato), bár már van egy konkurenciája t-online ;)  ;)
Amikor nálam bekötötték, amikor müködött, akkor irtam alá a szerzödést.
Tegnap áttértünk alternativ energiaforrás használatára, a szomszédtól lopjuk az áramot. :)
Router beállitása:http://www.sokoldal.hu/lap.php?azonosito=r...oldal=sM3Qjry3x

#832 Felhasználó inaktív   petne 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 26. 20:01

Idézet: rainman35 - Dátum: 2006. aug. 26., szombat - 20:58

A monortelnél (monopol szolgáltato), bár már van egy konkurenciája t-online ;)  ;)
Amikor nálam bekötötték, amikor müködött, akkor irtam alá a szerzödést.

Viszont amikor megrendelted, akkor is aláírtál valamit...  :) Vagy ha netán online rendelted vagy telefonon, akkor meg az is számít. Nem ismerem a Monortel üzletpolitikáját, de a többi szolgáltatónál, amikor leadod a megrendelést, akár online, akár telefonon, azután már nem léphetsz vissza, hogy bocsi, de mégse, mert az már maga szerződéskötés volt.

#833 Felhasználó inaktív   rainman35 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 26. 20:02

Idézet: petne - Dátum: 2006. aug. 26., szombat - 19:54

Egy normál előfizető gondolkozhatna, ugyanis hamár lett kiesésmentes sima adsl váltás, akkor majd minden bizonyára lesz majd hurokátengedésnél is valamilyen hasonló...
De talán olvasni tudni kéne...  ;) Le volt írva minden, csak ahogy írtam a 24-et látja ilyenkor az előfizető.  ;) ha visszanézel egy kicsit, akkor látható, hogy mindenki nagyon dicsérte a Pantelt, hogy milyen jó stb., de ha valaki megírta, hogy azért nem ilyen jó a helyzet, rögtön letámadták.

Ugyanez volt, amikor a Digi tv bejött...

Már megbocsás, de egy normál elöfizetönek, miért kéne ilyen dolgokon gondolkodnia, hogyha van sima adsl váltás, akkor lesz valamikor hurokátengedés? :think:
Tegnap áttértünk alternativ energiaforrás használatára, a szomszédtól lopjuk az áramot. :)

#834 Felhasználó inaktív   petne 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 26. 20:04

Idézet: rainman35 - Dátum: 2006. aug. 26., szombat - 21:02

Már megbocsás, de egy normál elöfizetönek, miért kéne ilyen dolgokon gondolkodnia, hogyha van sima adsl váltás, akkor lesz valamikor hurokátengedés? :think:

A normál előfizető igenis gondolkodjon és nézzen utána a dolgoknak, mert ráfázhat... nem tudom, hol élsz Te :) :)

Engem is csak egy szolgáltató (egy hárombetűs népszerű szolgáltató) vágott át, azóta semelyik nem tud, mert én megnézem, hogy mit írok alá, meg mit rendelek meg.

Szerkesztette: petne 2006. 08. 26. 20:08 -kor

#835 Felhasználó inaktív   rainman35 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 26. 20:09

Idézet: petne - Dátum: 2006. aug. 26., szombat - 20:01

Viszont amikor megrendelted, akkor is aláírtál valamit...  :) Vagy ha netán online rendelted vagy telefonon, akkor meg az is számít. Nem ismerem a Monortel üzletpolitikáját, de a többi szolgáltatónál, amikor leadod a megrendelést, akár online, akár telefonon, azután már nem léphetsz vissza, hogy bocsi, de mégse, mert az már maga szerződéskötés volt.

mikor megrendeled az adsl-t, akkor az csak egyszándék nyilatkozat, hogy szeretnél adsl-t. Ekkor a monortel megvizsgálja, hogy létesithetö egyáltalán azon számon, és sebességen. Eltellik pár nap és hivnak, hogy igen létesithetö a  megrendelt sebesség pl. 512k. Most emeltettem nemrégen 2mb-re és akkor sem azt mondták, hogy oké, hanem elöbb megvizsgálták, hogy lehet- e.

#836 Felhasználó inaktív   petne 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 26. 20:21

Idézet: rainman35 - Dátum: 2006. aug. 26., szombat - 21:09

mikor megrendeled az adsl-t, akkor az csak egyszándék nyilatkozat, hogy szeretnél adsl-t. Ekkor a monortel megvizsgálja, hogy létesithetö egyáltalán azon számon, és sebességen. Eltellik pár nap és hivnak, hogy igen létesithetö a  megrendelt sebesség pl. 512k. Most emeltettem nemrégen 2mb-re és akkor sem azt mondták, hogy oké, hanem elöbb megvizsgálták, hogy lehet- e.

De olyat tuti nem tehetsz, hogy kiépítették nálad az adsl-t és azt mondod szerződéskötéskor, hogy bocsi, de nem írod alá...  ;) ;) ;)

A Monortelnek gondolom pontosabb adataik vannak a hálózatáról, mert az csak egy kicsi terület... nem ismerem a Monortel üzletpolitikáját, de biztos nekik is vannak minimum értékei.

#837 Felhasználó inaktív   bugtenger 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 08. 26. 20:24

Amit en irtam, hogy tok nem szamit mi van a szerzodesben, totalisan megallja a helyet, ugyanis amikor egy ceget megbuntetnek egy megteveszto reklam miatt, akkor nem a szerzodes miatt buntetnek, hanem a reklam miatt. Nekem sem a Pantel szerzodessel van bajom, hanem a Pantel reklamjaval, a webodalaval, az ertekesitokkel, akik megtevesztettek.

Peldaul kiteszel egy oriasplakatot amin kinalsz valamit megteveszto kondiciokkal, akkor mar az oriasplakat miatt buntetheto leszel... el kell olvasni a peldakat amiknek az urlet ideirtam. A Pantel egeszen pontosan egy kis csillag es egy kisbetus sor miatt fogja bebukni a dolgot, ugyanis sehol nincs a reklamban es a weboldalon (amit egy normal elofizetni vagyo ember, amikor tajekozodik elolvas) hogy a MAX24 csomag sebessege mehet 6Mbit ala...

#838 Felhasználó inaktív   rainman35 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 26. 20:25

Idézet: petne - Dátum: 2006. aug. 26., szombat - 20:21

De olyat tuti nem tehetsz, hogy kiépítették nálad az adsl-t és azt mondod szerződéskötéskor, hogy bocsi, de nem írod alá...  ;)   ;)   ;)

A Monortelnek gondolom pontosabb adataik vannak a hálózatáról, mert az csak egy kicsi terület... nem ismerem a Monortel üzletpolitikáját, de biztos nekik is vannak minimum értékei.

Miért ne mondhatnám? fogják a modemüket és leszerelik, nem sok idöbe tellik. :)
Mondjuk lehet ,hogy utána soha többé nem szerzödhetek velük.

#839 Felhasználó inaktív   petne 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 26. 20:28

Idézet: rainman35 - Dátum: 2006. aug. 26., szombat - 21:25

Ebben tévedsz... kérdezd csak meg tőlük.  ;) Nem olyan hülyék ők se, főleg meg UPC cég, akkor meg pláne az átverés mesterei.

#840 Felhasználó inaktív   rainman35 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 26. 20:29

Idézet: rainman35 - Dátum: 2006. aug. 26., szombat - 20:25

Vannak minimum értékei, de nálam rendben megy a net, minimális ingadozás + - van.
15 éves cég. Nem hiszem, hogy 100 éves cuccot használ.

#841 Felhasználó inaktív   petne 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 26. 20:32

Idézet: bugtenger - Dátum: 2006. aug. 26., szombat - 21:24

Amit en irtam, hogy tok nem szamit mi van a szerzodesben, totalisan megallja a helyet, ugyanis amikor egy ceget megbuntetnek egy megteveszto reklam miatt, akkor nem a szerzodes miatt buntetnek, hanem a reklam miatt. Nekem sem a Pantel szerzodessel van bajom, hanem a Pantel reklamjaval, a webodalaval, az ertekesitokkel, akik megtevesztettek.

Peldaul kiteszel egy oriasplakatot amin kinalsz valamit megteveszto kondiciokkal, akkor mar az oriasplakat miatt buntetheto leszel... el kell olvasni a peldakat amiknek az urlet ideirtam. A Pantel egeszen pontosan egy kis csillag es egy kisbetus sor miatt fogja bebukni a dolgot, ugyanis sehol nincs a reklamban es a weboldalon (amit egy normal elofizetni vagyo ember, amikor tajekozodik elolvas) hogy a MAX24 csomag sebessege mehet 6Mbit ala...

A plakátjukon azt hiszem egy nagy 24-es szám van, ha jól emlékszem... :) Bár időm nem volt autóból apróbetűst keresgetni, de lehetséges, hogy nincs. A honlapja valóban információban szegényes... alig írnak valamit, ez viszont valóban tény. Én is ez miatt néztem meg a szerződést, mert nem nagyon hittem először ezt a 24-et. :)

Szerkesztette: petne 2006. 08. 26. 20:32 -kor

#842 Felhasználó inaktív   rainman35 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 26. 20:32

Idézet: petne - Dátum: 2006. aug. 26., szombat - 20:28

Ebben tévedsz... kérdezd csak meg tőlük.  ;) Nem olyan hülyék ők se, főleg meg UPC cég, akkor meg pláne az átverés mesterei.

tényleg a UPC csoport tagja. Mint mondtam monopol helyzetben van. 29-s körzet.
Nincs normális alternativájuk.

#843 Felhasználó inaktív   petne 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 26. 20:34

Idézet: rainman35 - Dátum: 2006. aug. 26., szombat - 21:29

Vannak minimum értékei, de nálam rendben megy a net, minimális ingadozás + - van.
15 éves cég. Nem hiszem, hogy 100 éves cuccot használ.

Egy kicsit előnybe lehetnek, mint a T-Com adatok terén.
A német T-Comnál az is nyilván lett tartva, hogy pontosan hány méter vezeték lett kiépítve egy házhoz, milyen típusú vezeték, milyen csatlakozót használtak stb., tehát ők nagyon precízek.  ;)

Szerkesztette: petne 2006. 08. 26. 20:34 -kor

#844 Felhasználó inaktív   rainman35 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 26. 20:41

Idézet: petne - Dátum: 2006. aug. 26., szombat - 20:34

Egy kicsit előnybe lehetnek, mint a T-Com adatok terén.
A német T-Comnál az is nyilván lett tartva, hogy pontosan hány méter vezeték lett kiépítve egy házhoz, milyen típusú vezeték, milyen csatlakozót használtak stb., tehát ők nagyon precízek.  ;)

Ezért nézegettem  a Pantelt. mert a honlapjukon ugy van jelölve, hogy lehetséges a hurokhordozás a körzetünkben aztán mégse lehet.

#845 Felhasználó inaktív   petne 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 26. 21:05

Idézet: rainman35 - Dátum: 2006. aug. 26., szombat - 21:41

Ezért nézegettem  a Pantelt. mert a honlapjukon ugy van jelölve, hogy lehetséges a hurokhordozás a körzetünkben aztán mégse lehet.

Mármint a Monortelnél? Azt Te hol láttad?

A lefedettségi térképen nincs rajta. http://www.pantel.hu/fileadmin/pdf_docs/te..._nek_t_rk_p.pdf

Szerkesztette: petne 2006. 08. 26. 21:05 -kor

#846 Felhasználó inaktív   rainman35 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 26. 21:20

Idézet: petne - Dátum: 2006. aug. 26., szombat - 21:05

Mármint a Monortelnél? Azt Te hol láttad?

A lefedettségi térképen nincs rajta. http://www.pantel.hu/fileadmin/pdf_docs/te..._nek_t_rk_p.pdf

na igen összekevertem a sima telovonallal :)
De a lényeg,hogy ne létesithetö még itt.

#847 Felhasználó inaktív   petne 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 26. 21:32

Idézet: rainman35 - Dátum: 2006. aug. 26., szombat - 22:20

na igen összekevertem a sima telovonallal :)
De a lényeg,hogy ne létesithetö még itt.

Sok helyen még nem és a terjeszkedés se fog gyors lenni... ahogyan olvasni is lehetett itt korábban.

#848 Felhasználó inaktív   junior117 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 26. 22:01

Magyarán inkább érdemes várni kicsit mig a rendszer alakul. Sokan nézik ezt a honlapot és ez jó biznisz a hwsw-nek is. Nem véletlen a reklám a forumon belül van piros betükkel :D de legalább igényes és szerény.
Kedvencem mert hiteles és tartalmas, ugyan ez lesz majd az ADSL sorsa is csak idöt kell neki adni. Minden kezdés döcögös és a Pantelnak nem érdeke a megtévesztés! Nekik az elégedett ügyfél a legtutibb reklám mert az hozza magával a megrendelöket.
Itt akit igazán terhel az talán a Tikom mert nekik meg a Pantel az ügyfelek általi leégetése a legjobb reklám!! Nem merem hangosan mondani de leht-e ellenörizni azt hogy ök mennyire tudnak belepiszkitani egy vonalba? Mert ne legyünk naivak a háboruban és az üzletben minden eszköz engedett. A Tinek a döhös ügyfél a legjobb reklám és valjuk be nem mondja ,de látszik itt is a burkolt célzás "lehet hogy sokkal drágább a Tikom szolgáltatása de Atom stabil"
Soha ne vitatkozz idiótákkal.Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#849 Felhasználó inaktív   petne 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 26. 22:09

Idézet: junior117 - Dátum: 2006. aug. 26., szombat - 23:01

Itt akit igazán terhel az talán a Tikom mert nekik meg a Pantel az ügyfelek általi leégetése a legjobb reklám!! Nem merem hangosan mondani de leht-e ellenörizni azt hogy ök mennyire tudnak belepiszkitani egy vonalba? Mert ne legyünk naivak a háboruban és az üzletben minden eszköz engedett. A Tinek a döhös ügyfél a legjobb reklám és valjuk be nem mondja ,de látszik itt is a burkolt célzás "lehet hogy sokkal drágább a Tikom szolgáltatása de Atom stabil"  

Megkérlek, hogy túlzásba ne vidd a dolgot és ne gyárts ilyen alaptalan dolgokat... Köszi szépen! Nekem se a kedvenc cégem a T-Com, hidd el, de akkor se gyártok hülyeségeket.

2-3 km-nél a T-Com se tud nagyobb netet szolgáltatni, ez a saját bőrömön tapasztalom (lásd fentebb), pedig nekem van egy kis befojásom...

Szerkesztette: petne 2006. 08. 26. 22:15 -kor

#850 Felhasználó inaktív   junior117 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 26. 22:17

Idézet: petne - Dátum: 2006. aug. 26., szombat - 22:09

Megkérlek, hogy túlzásba ne vidd a dolgot és ne gyárts ilyen alaptalan dolgokat... Köszi szépen!

2-3 km-nél a T-Com se tud nagyobb netet szolgáltatni, ez a saját bőrömön tapasztalom (lásd fentebb), pedig nekem van egy kis befojásom...

Én csak leszürtem a mai nap történéseit. Ma többett haladt a topic, mint 2-3 nap alatt. Probáltam nagyon ovatosan fogalmazni és nem sérteni senkit és senkiröl hamis dolgot állitani. Senki nem vak és mindenkiben kialakul majd egy vélemény ezt nagyon befolyásolni nem lehet. Tények meg magukért beszélnek én megdolgozok a pénzért és ha veszem a szolgáltatást akkor annak a minöségében nincs alku.
Soha ne vitatkozz idiótákkal.Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

Téma megosztása:

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.