Shabba es Petne:
Nem az a lenyeg mit olvas el a felhasznalo es mit nem... nem szamit mi van a szerzodesben, ugyanis maga a reklam az oldalon talalhato informaciok megtevesztoek, es mar amiatt is kiszabhato az emlitett 3-30milla (vagy meg tobb) birsag. A szerzodes es stb az teljesen mas teszta... (egyebkent az egesz szerzodes egy jo ugyveddel megtamadhato es megsemmisitheto, de hogy miert azt most nem fejtem mi... aki okos es erdekli az ugy is kitalalja)
Shabba:
A Pantel oldalon az altalanos szerzodesi feltetelekben SEHOL nem olvashato az elofizetett csomag modositasanak lehetosege, illetve annak kenyszere, egyedul azon az oldalon amit te mutogatsz, annak viszont szinten van egy nagy hibaja, hogy ha valaki megnyitja, latja hogy ez csak ilyen kitoltott nyavaja, es engem pl nem erdekel hogy Kiss Istvanne hogy toltotte ki a megrendelot, be is csukom az oldalt azon nyomban. Es nem en vagyok hulye hanem ez ez bizonyitott internetezo felhasznaloi magatartas... a letoltheto dokumentumokban ahol az ember keresne (es en anno kerestem) a garantaltsagot, vagy annak hianyat, semmi info nincs:
http://www.pantel.hu/index.php?id=179
Ezert is volt az egyetlen hely az ugyfelszolgalat ahol valaszt kaphattam a kerdesemre, es ahol megtevesztettek. Bocsanat hogy az ugyfelszolgalat szot hasznaltam... az ertekesito tevesztett meg, akinek az a dolga hogy tudja mit ertekesitsen, tudnia kell a garantaltsagrol vagy annak hianyarol, meg kellett volna emlitenie hogy ha nem megy 6mbittel se a vonal akkor kisebb csomag stb, de errol hallgattak mint a sir. Pedig egyertelmuen rakerdeztem a dologra. Es ez a fentiekkel egyutt (hogy pl: nincs kis csillag es kisbetus szoveg a 6-24mbit csomagnal ami arra figyelmeztet hogy csak bizonyos technikai feltetelek mellett valosulhat meg ez a csomag) szoval ez tokeletesen eleg egy nehany millas buntihez a versenyhivataltol.
Shabba tovabbra is:
A Pantelnek lehetne informacioja a vonalak hosszarol ha raszanna 1percet (nem tobbet) minden vonal igenyresre, es rakerdezne a T-Comnal, hogy "Geza... mond mar, milyen hosszu az a vonal, neked ugy is van tobb eves ismereted es helyiszini gyakorlatod" A debreceni vonalnal meg a Gyulat hivnak fel Debrecenben, vagy a fonokuket... a lenyeg hogy 1perc alatt megallapithato lenne a vonal hossza. Es ez nem fikcio...
Szerkesztette: bugtenger 2006. 08. 26. 18:53 -kor