Azért a nagy "lázadás" mellett én kíváncsi lennék a többi ügyfélre is, akiknél már sikeresen bekötötték a netet ! Akik esetleg örülnek mint majom a farkának, hogy jól megy minden...
Van egy olyan érzésem, hogy azok itthagyták a topic-ot, vagy nem fognak ide jönni csak azért, hogy pozitív postokkal fényesítsék a Pantelt.
Mindenhol vannak hibák, problémák, de felelőtlen lenne 1-2 ember negatív tapasztalata alapján elítélni a céget. (Egyik oldalon se vagyok "beépített ember"!)
A T-online stabil, de akkor is drága és szinte mármár nevetséges a feltöltési sávszélesség. A 2 szolgáltató hasonló csomagjának összehasonlítása:
2M/192k - 12000 Ft <--- T
(garantált) 2M/512k - 7500 Ft <--- Pantel
de ez utóbbihoz hozzátartozik, hogy JÓ ESETBEN: 4M/768k
A Pantel is biztosan tisztában van azzal, hogy a maximum elérése csak szép álom és 1-2 olyan embernek adatik meg, aki méterekre lakik a központtól... de mondj egy olyan céget, amelyik nem a szolgáltatás maximumával reklámoz !
De még ha a minimum értékeket is érik el... szerintem az is messze jobb mint a T...hm
És hozzálehet tenni azt is, hogy a szerződésben ott áll, hogyha nem érik el egy valamely csomagnál a minimumot (a vonal minősége!!!!!!!!!!!! miatt), akkor egy alacsonyabb csomaggal próbálkozhat az ügyfél...
Annyit ehhez is hozzátennék még, hogy szerintem az előfizető jogosan elvárhatná, hogy a bekötés előtti felmérésnél reálisabb képet kaphasson a beköthető minimum értékekről (tehát a vonal minőségéről)! A fenti esetből az derül ki, hogy fogalmuk nem volt arról, hogy ilyen problémába ütközhetnek... hm
Lényeg: szeretném látni a többi ügyfél véleményét is!!! ők hol vannak ?!
Ha nincsenek, akkor én kérek elnézést és levonom a következtetést, hogy jobb elkerülni a hurokátengedést... de addigis nem "lázadok" és gyártok elméleteket!
Szerkesztette: LTom 2006. 08. 27. 09:52 -kor