Idézet: Krinyo - Dátum: 2007. jan. 16., kedd - 20:58
A vodás 384-et tud max, 300 körül elvan nálam! Nem is azt írtam, hogy gyorsabb, hanem úgy látom, ezt a sebességet viszont mindig tudja.
Ha megnézted, a kérdés lényege pont az volt, hogy nem tudom, mi alapján működik az útvonalválasztás, van-e köze a szolgáltatóhoz vagy sem. A vodásom mindig betölti az oldalt a saját sebességén, a pantel viszont ugyanazon az oldalon néha elszöszöl 3-4 percig, vagy egyátalán nem tölt be.
Olyan elképzelhető, hogy egy adott szolgáltató a külföld (vagy bizonyos külföldi ország) felé irányuló forgalmat sávszéllimittel szabályoz??? Abból gondolom, hogy anno ugye a magentás szolgáltató beintett néhány hard usernek, mert több tíz (száz?) GB-ot töltöttek havonta. A bünti azért volt, mert terhelték a hálót vagy azért, mert a tonlány is fizet valahova, valakinek a forgalom után?
Tényleg nem tudom, de pont ezért érdekel! Nekem a net munkaeszköz (amennyibe a tőzsdét tekinthetjük munkahelynek...), és baromira nem mindegy, hogy egy pozíciómon esetleg azért bukok, mert a net miatt nem tudtam beadni egy eladási megbízást!
Szóval, lehet kötekedni a vodás sebességgel, de jobban örülnék, ha a feltett kérdésre tudna valaki érdemi választ adni. Nem szoktam ok nélkül nekimenni senkinek, ezért szeretnék tájékozódni a lehetőségekről, mielőtt a pantelnél reklamálok!
Köszi

Súgó
A téma zárva.