Idézet: bogdan - Dátum: 2006. jún. 15., csütörtök - 1:47
igy fogtam a nagyszotart, ahol a vegeben van egy pici nyelveszeti resz, es abban egyertelmuen le van irva, hogy igeidobol marpedig 3 van, ebbol 2 nyelvtani forma egy meg csak segedigevel kifejezheto.
tehát megállapíthatjuk, hogy korábbi állításoddal szemben az orosz nyel nem kettő. hanem három igeidőt ismer
hat en vegiggondolom szivesen, de ez esetben azt kell mondjam, hogy nem figyeltel arra, hogy mar tettem megjegyzeseket a penzugyi machinaciok es a german nyelvek kialakulasanak idobeli viszonyairol. igy aztfeltetelezni, hogy a german nyelvek a fejlett tarsadalom MIATT lettek olyanok, amilyenek: tortenelmi tudatlansag!
ragadj ki 2 aspektust, kapcsold össze illogikátlanul, ünnepeld szellemi diadalod. köszönöm, bodan.
a civilizacioknak vannak. raafasul a nyelv nincs a civilizacioban determinalva. ez butasag.
tenxleg? nem determinalodna a nyelv a civilizáció által? létezik nyelv/kommunikáció civilizáció, társadalom nélkül?
en meg kerdeztem, hogy honnan tudod ilyen jol: talan perfekt beszelo vagy? mert sajnos ezt nem tudom elhinni neked, hogy nincs mas idofogalmuk.
nosza rajta, nézz utána. misem egyszerűbb mint abba a roppant kényelmes álláspontba helyezkedni, hogyha valamiről nem tudsz, akkor az nemis létezik...