Elküldve: 2006. 03. 24. 16:52
Sziasztok!
Én is segítséget szeretnék kérni:
Van egy
Sitecom WL-114 routerem. Működik rendesen, beállítgattam, amit tudtam (alap security beállítások, 1-2 port forward, amit ugye "Virt. serv"-nek hív a menüje. Egy bonyolultabb feladathoz kérném a segítségeteket:
Azt szeretném elérni, hogy a csatlakoztatott 3 gép közül az egyiken ne legyen intertnet, (ja chellós net van, azaz nem kell csatlakozni, meg semmi, a router kapja az IP-t, oszt megy minden) viszont a gépeken megosztott könyvtárakat mindegyik gép lássa.
Merre induljak? Valahogy még nem érzem a routerek logikáját, nem tudok "routerül" gondolkodni.
g.
u.i.: ha valaki tényleg segítene, és szükséges, szívesen csínálok screen shot-okat, pl képtárba (hogy ne a topicot terheljük), mert lenne pár homályos folt más menüpontokkal kapcsolatban is. Alapvetően az érdekelne, hogy mit jelent, és pontosan mi a hatása....(de ez a jövő)
Szerkesztette: gsc73 2006. 03. 24. 16:55 -kor
kedvenc szavaim: palack, flakon, kredenc, fridzsider, ibrik, trafik, komód, szvetter, cekker (bevásárlószatyor), fregoli, rezsó, sparhelt, vájdling, szifon, gardrób, partvis, spejz, tégely, pléh, drót, dunsztos üveg, abrosz, dunyha, lavór, papundekli, sámli, hokedli...szocreál. (és a "hamár" szó, ami akár milliókba is kerülhet...:)