Idézet: sz9 - Dátum: 2006. okt. 23., hétfő - 12:35
Üdv!
Az érdekelne, hogy Bluetoothal lehet internetet csinálni egy másik gépre? Pontosabban az egyk gépen van net és néha kellene egy másik gépre is. Alkalmas erre a Bluetooth? Mintha már hallottam volna erről, és az a kérdésem,hogy problémás dolog ez?
Köszi!
Lehetseges, dolog, en is ezzel szenvedtem, de bluesoleil-al meg lehet oldani (meg vmi proxy cuccal, analogx de freeproxy is jo) a helyi halot es netet is lehet csinalni, en PC es laptop koze csinaltam. 30-35K a sebesseg, szoval ha sokat masolnala ket gep kozott akkor inkabb wireless, de bongeszesre jo. Emailre is jo lenne, de az outlookot meg nem tudtam ravenni, pedig 2 proxy proginak is vegigcsinaltam a megoldasi javaslatat. FTP se megy, legalabb is az ala windows (hwsw-rol, hcgamerrol nem lehet igy letolteni), vmit az utorrent se megy, pedig beallitottam a socks4-es cuccokat a megfelelo portal, de HTTP proxyn keresztul se megy a toltes, de sztem ez csak beallitas kerdese. Teny h nem 1Xu ez a proxys vacakolas, de a helyi halozat es a HTTP/HTTPS resze az sima liba.
Bocs, mar megy az email, pop3 es smtp resze is. Rossz volt a host name:(
Szerkesztette: Mulder 2006. 10. 23. 14:35 -kor