Idézet: Bird-Of-Prey - Dátum: 2006. Oct. 18., Wednesday - 9:26
egyedul csinaltam / csinalom.
allandoan fejlesztem, mindig kitalalok valamit, illetve hat a bejelentett bugokat igyekszem fixalni. otleteket is szivesen veszek es belerakom ha megtudom csinalni.
bovebb info nincs rola mashol.
az alap koncepcio az, hogy "mindent" olyan funkciot amit meglehet csinalni scriptekkel megcsinalni es majd mindenki azt hasznalja amit akar belole. (kb mint egy programnal). a nev elnevezest is onnan vettem, hogy alapjaban veve aki active desket hasznal az altalaban elrejti* az ikonokat a desktoprol, hiszen sajat linkekbol allo custom linkeket/ikonokat hasznal (*pl ha nem teszed meg akkor nem is lehet mozgatni a dolgokat a hybriden se) de ennek ellenere lassa azokat a fileokat amiket a valos desktopjan vannak, illetv letolt oda. tehat majd egy kesobbi verzio mar olyan lesz hogy ha letoltesz egy filet, vagy csak siman oda kopizod a valos desktopodra akkor ez a html-en belul mar meg is jelenik link formajaban (a frissites idotartamatol fuggoen.) es lehet elinditani vagy mittudomen. aztan lehet majd torolni is ugyan innen ha minden jol megy.

Súgó
A téma zárva.