HWSW Informatikai Kerekasztal: LABDARÚGÁS, avagy a viszonyok itthon és külföldön - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (119 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

LABDARÚGÁS, avagy a viszonyok itthon és külföldön Klubok, pályák, emberek, játék. Értékeld a témát: -----

#161 Felhasználó inaktív   Capri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 07. 19. 09:21

Idézet: Satriani - Dátum: 2006. júl. 18., kedd - 13:53

Ób+, ... Hadd ne mondjak én is valami hasonlóan okosat. :)

Oké, bocs ez tényleg elég közhelyes volt :D

De szeintem ez akkor sem keselyűsködés. A játékososk árát nem valami független minősítő állapítja meg, vagy valahogy statisztikai adatok alapján. A játékos annyit ér 1:amennyit adnak érte 2:amennyit akar érte a klub. Most a második nem áll fenn, hiszen a juventus nem diktálhat, mert nem tudná fizetni a játékosokat a másodosztályban és ők el akarnak menni. Tehát marad az első lehetőség... sajnos. Ha jól csinálja a juve, akkor most szerez kb 50-60 millió eurót amiből valamnnyit félrerak(megforgat:D), és ha feljut akkor majd bevásárol :)

#162 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 07. 19. 09:31

Idézet: Satriani - Dátum: 2006. júl. 19., szerda - 9:06

Egyrészt a foci nem objektív, másodszor kicsit visszatetsző a billentyűzetedből rajtam/rajtunk objektivitást számon kérni, majd meggyőződéssel leírni, hogy egy nagybevásárlás egyenlő a tudatos csapatépítéssel, és azt, hogy pár, a körülmények szerencsés összejátszásának és egy nagy valagnyi pénznek köszönhetően megszerezhető olasz világbajnok visszaállíthatja a legnagyobb hírű spanyol csapat régi fényét. :)

Egyrészt ha megnézed a tervbe vett játékosvásárlást, akkor annak csak egy részét képezik a Juve játékosok. Ráadásul én írtam is, hogy éppen most látszik valami tudatosság a posztok tekintetében. Mert eddig tényleg csak a név számított, s leigazoltak olyan játékosokat, olyan posztra, akikre ott nem lett volna szükség. De most végre a védelmet és a középpályát próbálják megerősíteni.
És speciel én nem ragaszkodnék kimondottan a Juve játékosokhoz, mert ezekre a posztokra volt már jópár tippem itt a topicban is, ezt te is tudod. De akkor sem érzem jogosnak, hogy jelen pillanatban kritizáljátok a Real csapatépítését, mert most tényleg van mögötte koncepció. (Mint ahogyan azt lehetett olvasni még jóval a botrány előtt is, amikor még szó nem volt a Juve játékosokról, de már akkor is kritikával illettétek.)
S azt hiszem én meg tudtam őrizni az objektivitásomat, mert elég sűrűn bíráltam eddig a Real vezetésének összefüggéstelen, elhibázott játékos adás-vételeit.

Idézet

Ha megnézed, Zambrotta kinek a helyére érkezik (Roberto Carlos, Raul Bravo), akkor felmerül, mi a pöcsnek 3 válogatott balbekk egy csapatba?

Egyrészt nagyon úgy néz ki, hogy Roberto távozik a csapattól (amit egyébként sajnálni fogok). Másrészt Zambrotta sokoldalúbb annál, minthogy pusztán balhátvéd legyen. Másrészt ha mégis csak ott játszatják, akkor is igaz, hogy két klasszis játékos, ugyanazon a poszton, egy gazdag klub esetében szerintem nem meglepő.

Idézet

A keselyű-dolog egyértelmű, magyarázatra sem szorul: Moggi üzelmei miatt van csaak arra lehetőség, hogy egyáltalán felmerül ezeknek a játékosoknak az eladása. Tiszta butik-végkiárusítás feeling. Képzeld el ugyanezt a Realnal, majd maradj "objektív". :D

Moggi üzelmeiről szerintem nem a Real tehet, sem a többi csapat, amely ajánlatokat tett. Ahogy mondtam, majd a játékosok eldöntik, hogy mit szeretnének. Ha menni akarnak, akkor hol is a probléma azzal, hogy egy másik nívós klub alkalmazza őket?
Igen, rossz ajánlatot nem érdemes elfogadni, de a Real ajánlatáta nem lehet mondani, hogy rossz.

Trez ára? Ebben eltér a véleményünk. Szerintem őt túlértékelik. De hát ezen nem fogunk összeveszni.

Idézet

Olaj írta: Ha Capello az edző, ha nem(sztem nem kötött volna ki nálatok, ha nincs ez a botrány).

Én úgy emlékszem, hogy te direkt üdvözítőnek tartottad, hogy távozik. Már régebben is mondtad, hogy "köszi, hogy hoztál bajnoki címet, de most már inkább távozz!". Szóval, ha egyébként is távozott volna, akkor miért is ne igazolhatna a Real-hoz? Nem látom az összefüggést.

A Real patinás csapat. Ha mondjuk az andorrai bajnokhoz igazol, annak okán lehetne tanakodni, de hogy egy másik európai élcsapathoz... abban szerintem semmi furcsa nincsen.

Szerkesztette: Piftuka 2006. 07. 19. 09:32 -kor

"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#163 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 19. 09:32

CSERTŐI AURÉL szerint a bizonytalanság miatt érthető, ha hibáznak a játékosok
Középpontban a könyök
A Rabotnicki lesz a Debrecen ellenfele
Sztárklubok titkos alkuja?

szerk.: Kettévágták Olaszországot

Szerkesztette: Necros 2006. 07. 19. 09:32 -kor

Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#164 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 19. 09:32

Idézet: Capri - Dátum: 2006. júl. 19., szerda - 10:21

De szeintem ez akkor sem keselyűsködés.

Mit csinál az igazi keselyű? Visszaélve a helyzeti előnyével (a kaja halott :cool: ) megzabálja azt az állatot, amit amúgy - ha az állat élne - esélye sem lenne megközelíteni sem.

Mit csinálnak a Juventussal? A helyzeti előnyükkel visszaélve akaratuk szerint felvásárolják azokat a játékosokat, amelyeket amúgy - ha a Juventus élne - esélyük sem lenne megközelíteni.

#165 Felhasználó inaktív   Capri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 19. 09:39

Oké, csak itt a juve nem halott, és a keselyűk nem hagynak ellenszolgáltatást :) De szerintem elég lesz ennyi a keselyűtémából, mert ez már off  :up:  + Várjuk ki mi lesz a végén:)

#166 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 07. 19. 09:40

Idézet: Satriani - Dátum: 2006. júl. 19., szerda - 9:16

Ja, és az Újpest országimázs-romboló leégése apropóján van itt egy kis összeállítás a magyar kupacsapatok buktáiról: http://index.hu/spor...i/060718arcpir/

Elég nagy csúsztatás a cikk! Ott kezdődik, hogy a 70-es évektől a 80-as évek közepéig bizony igencsak jó játékosok rúgták a bőrt a magyar csapatokban. Aztán folytatódik ott, hogy ezen csapatok ellenfelei jellemzően olyan messze voltak - pozitív irányba - játékerőben a mostani Vaduz-tól, mint ide Canberra.

Egy-két megdöbbentő győzelem akkor is volt, de a "szégyenfalon" számos olyan eredmény díszeleg, amely után a magyar csapatnak nem kellett szégyenkeznie. A Debrecen-Bordeaux mérkőzés visszavágója után szerintem minden magyar ember büszke volt. Aztán ugye, amikor az első pár fordulóban kikap a magyar csapat egy olyan ellenféltől, amelyik végül megnyerte a kupasorozatot, vagy döntőt játszott... az sem szégyen.

Szóval azon a táblázaton kevesebb a "szégyen", mint ahogyan azt a cikk láttatni szeretné.

Az tény, hogy a magyar csapatok a 70-es évektől mindig azon véreztek el a meccseken, hogy nem bírták a 90 percet fizikailag. 45 percig a világon bárkivel partiban voltak, aztán általában elfáradtak, és kikaptak. De akkor még technikailag a világ legjobb játékosai közé tartoztak.

Manapság sajnos a gyerekkortól végzett fizikai felkészítés is elégtelen (az állóképességet ekkor kell, és lehet - kősőbb már nem - megalapozni), mindamellett technikailag is a béka segge alatt vannak a srácok a jobb csapatok játékosaihoz képest (ezt pedig szintén gyerekkortól kezdve, de folyamatos, szorgalmas gyakorlással lehet fejleszteni).

#167 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 07. 19. 09:44

Idézet: Satriani - Dátum: 2006. júl. 19., szerda - 10:32

Mit csinálnak a Juventussal? A helyzeti előnyükkel visszaélve akaratuk szerint felvásárolják azokat a játékosokat, amelyeket amúgy - ha a Juventus élne - esélyük sem lenne megközelíteni.

De arról nem a keselyű tehet, hogy az állat elhullott. Ráadásul a "dögevők" a természeti ökoszisztéma legfontosabb részét képezik! (Ha már ilyen irányba mentél el. :) )

Focira lefordítva: adott, hogy egy-két hülye korrupt olasz miatt rossz helyzetbe jutott a kedvenc klubod. Jópár játékos szeretne távozni.

Szerinted akkor mi lenne, ha senki nem vásárolná fel őket a juventus drukkerek és a csapat iránt érzett emberbaráti szeretetből?

#168 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 07. 19. 09:48

Azt fontos megjegyezni, hogy érthető a szurkolók elkeseredése, mert sok jó játékos távozása után könnyen megeshet, hogy többé nem lesz élcsapat a Juve.

A Napoli is a csúcson volt, amikor Maradona ott játszott, aztán elmúlt az az idő, és azóta a harmadik ligában szerepelnek.

Én azért remélem, hogy a Juvénak sikerül visszaverekednie magát az élre.

#169 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 19. 13:10

Lulu találmánya: :Đ Zidane in the mix. :D Ezt nem lehet megunni. :Đ
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

#170 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 19. 13:19

Idézet: Piftuka - Dátum: 2006. júl. 19., szerda - 10:44

De arról nem a keselyű tehet, hogy az állat elhullott.

Ugyan már... Az állatvilágban természetes látvány egy elhullott, félig elfogyasztott zebra, de a fociban nem. Engem két dolog bánt: egyrészt Moggi baromsága, ami miatt félig-meddig kinyírták a klubot, másrészt pedig az az undorító lakmározás, amit a pénzes élcsapatok rendeznek a csapat körül. Biztos én is ezt tenném a helyükben, de ettől még visszataszító az egész. Közük nem lett volna az ilyen Real-féle bagázsoknak Cannavaróhoz vagy Zambrottához, de könnyen lehet, hogy egy vén maffiózó miatt simán megszerzik őket.

Másrészt tudtuk azt eddig is, hogy Capello bár jó edző, egy gerinctelen tetű, de mégis rosszul esik a bizonyság...

#171 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 19. 13:22

Idézet: Piftuka - Dátum: 2006. júl. 19., szerda - 10:48

...sok jó játékos távozása után könnyen megeshet, hogy többé nem lesz élcsapat a Juve.

Én egy dologtól tartok: Deschamps-nak nehogy túl nagy legyen a feladat. A megmaradó keret is alkalmas lesz a feljutásra (ha nem is egyből, de két év alatt mindenképp), nem tartok attól, hogy a csapat eltűnik a süllyesztőben. Ha meg mégis, hát istenem: pár évente szívesen megnézek én egy-egy Serie C-s meccset is a helyszínen, legalább olcsóbb lesz a jegyár. :)

#172 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 19. 13:23

Idézet: Necros - Dátum: 2006. júl. 19., szerda - 14:10

Lulu találmánya: :Đ Zidane in the mix. :D Ezt nem lehet megunni. :Đ

Nem nehéz bevallanom, én már mocskosul unom. :)

#173 Felhasználó inaktív   DzsiAr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 19. 13:30

Idézet: Satriani - Dátum: 2006. júl. 19., szerda - 14:23

Nem nehéz bevallanom, én már mocskosul unom. :)

Akkor itt van mégegy(egy gif). Ez talán még nem volt (itt) :)

Kép
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

#174 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 19. 13:31

Idézet: Necros - Dátum: 2006. júl. 19., szerda - 10:32

ez nem hír topic hogy összevissza minden focis dolgot be kell linkelni.... :rolleyes:
A man must accept his fate or be destroyed by it.

#175 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 19. 16:44

MLSZ: visszahívták a másodfokú licencadó testület tagjait :think: Érdekes.

#176 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 19. 17:12

Lehet, hogy az Ftc mégiscsak a másodosztályban folytatja. :D Egyébként jót tenne a zöld csirkéknek egy év pihi, a Kispestnek is jót tett, hogy anyagilag egyenesbe jöjjön a csapat. Az a baj, hogy a fradisták presztízs kérdést csinálnak belőle. :rolleyes:

#177 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 19. 18:05

Idézet: Warton - Dátum: 2006. júl. 19., szerda - 18:12

Lehet, hogy az Ftc mégiscsak a másodosztályban folytatja. :D Egyébként jót tenne a zöld csirkéknek egy év pihi, a Kispestnek is jót tett, hogy anyagilag egyenesbe jöjjön a csapat. Az a baj, hogy a fradisták presztízs kérdést csinálnak belőle. :rolleyes:

Ha KVI gyorsan eldöntené a pályázatot, akkor tuti lenne az első osztály. Ha nem lesz sikeres vagy sokáig tökölnek vele, akkor másodosztály. Engem viszont csak az érdekel, hogy rendeződjön a klub összes szakosztályának a helyzete. :up:

#178 Felhasználó inaktív   nord^ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 19. 18:36

Az a baj, hogy a fradisták presztízs kérdést csinálnak belőle. :rolleyes:

presztízst..azt..most legalább a kispestiek izelítőt kaptak abbol milyen egy "igazi" klubbvezető :rolleyes:

#179 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 19. 19:29

...jót tenne a zöld csirkéknek egy év pihi...

Neked sem ártana.

#180 Felhasználó inaktív   acu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 19. 19:34

olasz bundával kapcsolatban annak örülök leginkább hogy nem szurkolok egy olasz csapatnak sem. (sem ellenük)
jelen állás szerint Chievo & Palermo indul a BL-selejtezőben? nem hiszem hogy soká juthatnak.
azon meg nem igen csodálkozom hogy sok a keselyű, a megbüntetett csapatoknak nagy szükségük van pénzre.

//

legalább Dortmundban szereztek 2 csatárt, Nelson Valdez (Bremen) & Alex Frei (Rennes). csapat van, még ha szar is.  :D
jó kis rangadóval kezdődik a szezon. aug 11. Bayern - BVB  :cool:
8 állat utazik egy kisbuszban. De csak 7 ülés van. A nyolcadik utas, a hal áll.

Téma megosztása:

• (119 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.