HWSW Informatikai Kerekasztal: LABDARÚGÁS, avagy a viszonyok itthon és külföldön - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (119 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

LABDARÚGÁS, avagy a viszonyok itthon és külföldön Klubok, pályák, emberek, játék. Értékeld a témát: -----

#181 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 07. 19. 19:51

Érdekes... Nedved marad (hurrá :)), és ha jól értem a híreket, Buffon is. Utóbbi nagy meglepetés, ugyanis szerintem a másodosztályban ő lett volna az egyik klasszis, akit lehetett volna többé-kevésbé pótolni. Tudtommal a klub vagy el akarta őt adni jelentős összegért (erre utalt a meghiúsult ügylet a Milannal; Buffon Abbiatiért és rohadt sok pénzért ment volna a Milanba), vagy meg akarta tartani. A Roma kölcsön akarta őt venni, arra nemet mondott a klub.

Persze nem bánom, ha valóban marad, de szerintem hosszú még a mercato ahhoz, hogy ez fix legyen.

#182 Felhasználó inaktív   Csiresz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 19. 20:40

Alakul ez, még Canna, meg Zambo mondaná azt hogy marad és elégedett lennék! :)
"Nem az tesz naggyá, ha sosem buksz el, hanem az, ha a bukás után képes vagy talpra állni..." - Vince Lombardi

#183 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 19. 21:33

Az a baj, hogy jó kapust könnyebb találni, mint ilyen középhátvédet és bal/jobb bekket...

Bár, itt van egy jó középhátvéd: http://www.youtube.c...h?v=okNah_cPTQA :D

#184 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 19. 22:46

Erről ennyit: netes lapok tényként közlik, hogy Zambrotta és Thuram aláírt a Barcelonához, Cannavaro és Emerson a Realhoz... :(

#185 Felhasználó inaktív   olaj 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 19. 22:52

Idézet: Satriani - Dátum: 2006. júl. 19., szerda - 23:46

Erről ennyit: netes lapok tényként közlik, hogy Zambrotta és Thuram aláírt a Barcelonához, Cannavaro és Emerson a Realhoz... :(

A Canna-Puma átigazolást én is most néztem.
Kint van a repubblica-n és a gazzetta-n is. :(
Ejjj... :(  :(

#186 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 19. 22:56

Ha már az előbb szóba került a Kispest. :Đ

Idézet

Első osztályú győzelem - avagy gondolatok az ötös után
Magabiztos játékkal és kiütéses győzelemmel jelezte labdarúgócsapatunk a magyar futball szereplőinek, hogy a Ferencvárosnak hol a helye jelenleg a honi labdarúgásban. Együttesünk a játék minden elemében leiskolázta a jelenleg élvonalbelinek számító Bp. Honvéd együttesét, és teljesen megérdemelten bizonyult jobbnak öt góllal ellenfelénél.

A Juvét meg sajnálom. :( Érdekes lesz, milyen csapatot tudnak majd összeszedni, ha visszajutnak az első osztályba. :think:
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#187 Felhasználó inaktív   olaj 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 19. 22:59

Idézet: Necros - Dátum: 2006. júl. 19., szerda - 23:56

Ha már az előbb szóba került a Kispest. :Đ

Vágjátok, hogy Leo mégsem ment Debrecenbe? :think:  :(

#188 Felhasználó inaktív   nord^ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 19. 23:06

Idézet: olaj - Dátum: 2006. júl. 19., szerda - 23:59

aha,decemberig van még szerződése asszem
valami külön pontban rögzített sz*rság miatt :D

#189 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 19. 23:13

Idézet: olaj - Dátum: 2006. júl. 19., szerda - 23:59

persze, vagy ket napja olvastam, hogy nem mehet Debrecenbe, de hogy miert nem, azt mar nem irtak.
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#190 Felhasználó inaktív   GNR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 20. 06:02

Idézet: Schwarzmueller - Dátum: 2006. júl. 20., csütörtök - 0:13

persze, vagy ket napja olvastam, hogy nem mehet Debrecenbe, de hogy miert nem, azt mar nem irtak.

Volt a szerződésében egy pont, miszerint ha mindkét fél "elégedett" a szerződés lejártakor, akkor automatikusan meghosszabbítódik fél évvel a kontraktus.
A Debreceniek azért furcsálják ezt, mert miután mindenben megállapodott Leo a Lokival, akkor vették elő a szerződést a fiókból...
"and in this corner weighing in at 850 pounds, GUNS N' ROSES"

#191 Felhasználó inaktív   GNR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 20. 06:08

Idézet: Satriani - Dátum: 2006. júl. 19., szerda - 23:46

Ha ezek igazak, akkor jövőre igazi versenyfutás lesz a Barca és a Real között, a bajnoki címért! :up:
Tudom, ez abszolult nem vígasztal, sőt...

Nedved maradását állítólag DP intézte. Végül is levezetésnek tökéletes a B, sikerélménnyel visszavonulni meg szintén jó.

#192 Felhasználó inaktív   GNR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 20. 06:16

Idézet

A bundaügyhöz kapcsolódó hír, miszerint elképzelhető: a megbüntetett AC Milan elindulhat az UEFA-kupa következő idényében. Az ország szövetsége ugyanis elutasította a tavasszal hetedik helyen végzett Empoli licencigényét, így a 44 pontos levonás után nyolcadik milánóiak kerülhetnek a helyére.

...

múlt pénteki ítélet kizárta a klub Bajnokok Ligája-szereplését, az UEFA-kupáról azonban nem rendelkezett.

Amúgy itt is azt írják, hogy Muflon marad!

(forrás)

#193 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 20. 07:56

No, aludtam egyet a dolgokra. :) Szerintem Buffont eladja a Juve, mint a pinty. Fölösleges a másodosztályba a világ legjobb és legdrágább kapusával felállni.

Ha a Milan elindul az UEFA-kupában, az finoman szólva érdekes lesz: mégis egy bundázás miatt büntetett csapatról van szó... Kicsi bunda, kicsi kupa? :D

#194 Felhasználó inaktív   GNR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 20. 12:56

Cannavaro és Emerson a Real Madridba szerződött!

Idézet

Az il Giornale című milanói lap állítja, hamarosan két újabb klub, az első osztályú Reggina és a második ligás Arezzo ellen indul eljárás a bundázások miatt.

A nápolyi ügyészség a napokban juttatott el 300 oldalnyi anyagot a kihallgatásokat irányító Mario Borelli főügyészhez, melyben telefonos lehallgatásokból bizonyíték lehet a két egyesület vezetői ellen.
Borelli vizsgálja a Lecce, a Messina, az Empoli és a Siena szerepét is, ha bizonyítékokat talál ellenük, az szinte biztosan a bajnoki szezon csúszását jelenti. Az idény a tervek szerint szeptember elején indul, bár versenynaptárt még nem adott ki a futballszövetség.

#195 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 20. 14:19

Idézet: GNR - Dátum: 2006. júl. 20., csütörtök - 13:56

Már írtam tegnap. Ráadásul nyomorult 20M euróért... Ennyit egyesével is értek volna normál körülmények között. :D Ki is mondta, hogy eddig csak korrekt ajánlatokkal találkozott, és hogy a kedves vevők nem keselyűk?

#196 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 20. 14:34

Idézet: GNR - Dátum: 2006. júl. 20., csütörtök - 7:08

Ha ezek igazak, akkor jövőre igazi versenyfutás lesz a Barca és a Real között, a bajnoki címért! :up:
Tudom, ez abszolult nem vígasztal, sőt...

Az NS szerint is igaz.  :( Zambrotta és Thuram is elkelt

:omg:

Idézet: NS

Megdöbbentő hírrel jelent meg szerdán az Il Giornale című olasz politikai napilap: az újság szerint a nápolyi ügyészek lehallgatásaiból egyértelműen kiderül, hogy két olyan A-ligás klubnak is a vádlottak padján a helye, amelyeket eddig meg sem érintett a botrány szele. „A nápolyi ügyészség a napokban újabb háromszáz oldalnyi lehallgatási jegyzőkönyvet fog átküldeni a labdarúgó-szövetségnek, rengeteg új információval, amelyek szintén a 2004–2005-ös idényt érintik. A lehallgatásokból kiderül, hogy két olyan egyesület is a bűnösök közé tartozik, amelyeket eddig sehol sem említettek meg”– írja a lap.

Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

#197 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 20. 14:38

Este Szuperkupa visszavágó. :) Sport2-n lesz élőben, a Sport1-en felvételről, 11-től. :reklamacio:

#198 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 20. 15:05

Kisteleki... :down: „Minden felelősséget vállalok”
Ehhez csak ennyit:

Idézet

Dr. Ináncsy Miklós, az FTC elnöke az alábbi nyilatkozatot tette a licence-ügyről:
- 100%Fradi - - Egy licenccel és érvényes nevezéssel rendelkező csapattól nem lehet megvonni a bajnoki indulás jogát. Nekünk pedig a Fellebbviteli Licencadó Testület másod fokon, 2006. május 31-én megadta a licencet, s az általa előírt feltételeket mi tejesítettük is. Ezen aktus után, július 11-én, ugyanez a testület hatálytalanította a saját másodfokú határozatát, majd, július 17-én formai hibára hivatkozva visszavonta saját, július 11-én hozott hatálytalanító döntését. Így érvényben maradt a május 31-i határozat, amelyben a Fellebbviteli Licencadó Testület megadta a Fradinak a licencet.

Ennek megváltoztatásához más szervnek nincs hatásköre. Nem véletlenül rendeli el a szabály, hogy a Licencadó Testület független szervezet. Tagjai nem lehetnek olyan személyek, akik valamilyen formában a bajnokságban szereplő csapatokhoz köthetők. Álláspontom szerint tehát a Fradinak van licence. Mi nem követtünk el semmiféle törvénytelenséget, minden feltételnek a jogszabályoknak megfelelően eleget tettünk.

Ugyanakkor sajátos eljárásnak tartom, hogy az MLSZ elnökségének egy, a csapatunkat érintő, sarkalatos kérdésben hozott döntéséről a sajtóból kényszerülünk tájékozódni. Hivatalos, írásbeli határozatot, megfelelő indoklással ugyanis nem kaptunk. Ma délelőtt levélben kértük az MLSZ-t, hogy részünkre haladéktalanul küldje meg az Elnökség tegnapi határozatát tartalmazó jegyzőkönyvet vagy a jegyzőkönyv kivonatát és a jelenléti ívet.

Ha KVI miatt lesz gond, akkor  :mad:.

Ezek után már ez sem meglepő: Eltiltották a visszavonult Zinedine Zidane-t  :omg: Csak ezt nem értem, miért büntették meg Materazzit? :confused:

#199 Felhasználó inaktív   Csiresz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 07. 20. 15:14

Zambo 14 milkáért ment a Barcához???
Piszok kevés... :(

Szerkesztette: Csiresz 2006. 07. 20. 15:14 -kor

"Nem az tesz naggyá, ha sosem buksz el, hanem az, ha a bukás után képes vagy talpra állni..." - Vince Lombardi

#200 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 20. 15:23

Idézet: Necros - Dátum: 2006. júl. 20., csütörtök - 15:34

Az NS szerint is igaz.  :( Zambrotta és Thuram is elkelt

:omg:

Idézet: NS

Megdöbbentő hírrel jelent meg szerdán az Il Giornale című olasz politikai napilap...

Már írtam tegnap. A másik híreddel GNR korábbi hozzászólását ismétled.

Téma megosztása:

• (119 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.