Idézet: Tibsó - Dátum: 2006. júl. 22., szombat - 19:45
Az autó hasonlatnál mondhattam volna német/japán autót , vagy Intel/AMD-t.
Tök mindegy, amire gyártották, arra megfelelnek.
Ha meg megbízhatósági listát szeretnénk az IT-s cuccoktól, arra valami hasonló kellene mint az ADAC lista. Mert ez igy inkább szimpatikus/unszimpatikus dolog kezd lenni.

Vagy tévedek?

Részemről tévedsz. 2 éve nem egy, nem két gépbe raktam bele nVidia MX4000 videokarit, mert az illetőnek:
1, nem KIMONDOTTAN játékgép kellett, DE menjenek azért...
2, nem volt pénze 6600-ra vagy ATI 9800-ra, és kategóriájában jobb volt, mint az ATI karija.
Ehhez pedig tudni kell, hogy az első videokarim kivételével mindig ATI-t vettem. Ettől persze az nVidia is jó, sőt lassan körözi az ATI-t, és ezt kimondom, elismerem, stb...de attól, hogy másnak az nVidiát javaslom, magamnak még nem fogok venni...
Hadd lovagoljak egy kicsit azon a Genius egéren.

Évekig csak ezt használtam, és adtam, kb négy éve tértem meg a Logitch-hez, mert kb akkor kezdtek "gagyivá válni". Az meg, hogy lekopik a fösték, ne kimondottan szimpátia kérdése...
Megbízhatóság? Még nem sikerült olyan CD író masinát találnom, amely képes 16-nál nagyobb sebességgel úgy megírni egy audio cd-t, hogy az BÁRMELY készülékben lejátszható legyen. Akkor most az írók nem megbízhatók, vagy az olvasók? Mert bár a "gagyi" LG, meg az ASUS olvasó lejátsza, de az asztali Pioneer vagy Panasonic nem...