Most lehet sokan rohogni fognak, de....
TMNT, azaz tini titan teknocok
Az elobb neztem meg, az animacio az nagyon ott van, az egyik legjobb CGI amit eddig lattam. A sztori az konnyed es tetszetos, az angol szinkronhangok ugyancsak kivaloak (Patrick Stewart ,Sarah Michelle Gellar, Chris Evans, Laurence Fishburne).
Az egyetlen negativum az a vegso bunyo, ami szamomra kicsit osszecsapottnak tunt (holott a felvezeto az nagyon ott van), sot inkabb olyannak mintha kivagtak volna belole reszeket. Adta magat a tema hogy a kulonvalt foszereploknek a harcat kulon-kulon bemutassak (en mar kezdtem is orvendezni hogy milyen otletes) errefel meg az egeszet osszecsaptak egy viszonylag rovid bunyoval.
Ennek ellenere az (animacios) film szerintem egy olyan 8/10-es, mert az animacio es a hangok nagyon ott vannak,a sztori pedig nem az unalomig ismert teknosok vs Zuzo (Shredder) temara, epit hanem uj ellenseget mutat be. Az meg fokent tetszett hogy attol fuggetlenul hogy a sztori nincs tulbonyollitva (amit meg is ertek, ugyanis elsosorban gyerekeknek keszult) az elejen a nezoben felmerul az a kerdes hogy ki is az igazi ellenseg. Vegul a habot a tortara a hangulat teszi fel, ami visszaadta a gyerekkoromban olyan jol ismert tini titan teknoc feelinget
Ja, majdnem kifelejtettem! A soundtrack (zene) is nagyon el van talalva, talal a filmhez es tetszik az izlesemnek