HWSW Informatikai Kerekasztal: Filmes topic - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (151 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Filmes topic Értékeld a témát: -----

#741 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 09. 30. 00:07

Idézet: Vertigo - Dátum: 2007. szept. 30., vasárnap - 1:01

Hali!

Most erkeztem haza, a Terror bolygot neztuk.

Bazzzzzz, nekem k1b@xottul bejott (nem vagyok se Rodrigez se Tarantino fan, 1-2 film bejovos azert)

Vegig doltem a rohogestol az egesz film alatt... Most picit utanna olvastam, es kiderult ez valami 2 reszes dolog, szoval kenytelen leszek megnezni a Halalbiztost is... ;)

Viszont az elozetesben volt egy stilusaban nagyon hasonlo film (most utannanezve latom, hogy szinten szoros szalak fuzik az elobbiekhez :)), a Macehete, az megjobbnak tunik meg ennel is! :D

u.i.
bocs, ha mar volt... :p

Épp most szedtem le mindkettőt (death proof, terror planet). Érdekes hogy mindkettő 8.3-at kapott az imdb-n  :Đ Melyiket kell elöbb nézni? Vagy teljességgel mindegy?
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#742 Felhasználó inaktív   Vertigo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 30. 00:21

Idézet: Valdy - Dátum: 2007. szept. 30., vasárnap - 1:07

Épp most szedtem le mindkettőt (death proof, terror planet). Érdekes hogy mindkettő 8.3-at kapott az imdb-n  :Đ Melyiket kell elöbb nézni? Vagy teljességgel mindegy?

Merget ne vegyel ra, de elobb mintha azt olvastam volna, hogy a kesobb vetitett (Terror bolygo) az elso, mig a Halabiztos a masodik film lenne valojaban...

Viszont porton belenezve a Halalbiztos kepi vilagaba, azok alapjan nem tul sok kozos dolgot fedezek fel, ellentetetben a Machete, meg a Terrorbolygo szinte azonos kepi vilagu (az eddig latottak alapjan)...

Otthon nem tudom mennyire jon le a hangulat, moziban kis tarsasaggal szerintem allat...
A kep sok helyen direkt rossz minosegu, nehol meg jo, tudatosan jatszanak evvel, szoval nem art a minel jobb minosegu forras/megjelenito, hogy ez is szepen lejojjon...

u.i.
most olvasom, hogy a Terror bolygo elejen a Machete csak valami fake trailer (Tarantinoek vicces kedvulkben voltak), viszont imdb-n ott van a film szeptemberi USA premierrel, viszont szinte zero infoval, szoval akkor az tenyleg fake lenne?!?! :(

Szerkesztette: Vertigo 2007. 09. 30. 00:32 -kor

#743 Felhasználó inaktív   scaurus 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 09. 30. 10:21

Idézet: Drummaster - Dátum: 2007. szept. 30., vasárnap - 0:03

Utálom, mikor regisztráltatni akarnak. Inkább kihagyom.

Akkor nézd ezt, kicsit nehezen indul, de a vége elég sajátos.
Bár szerintem korhatáros, de az index.hu-ról is elérhető volt kb 3 kattintással (nem tudom ott van-e még), úgyhogy nem hiszem nagy gondot okozok:
http://www.iesb.net/..._xevidme...=yes

[szerk: némi helyesírás]

Szerkesztette: scaurus 2007. 09. 30. 10:24 -kor

"Nem érzem a számban az eper ízét", de már nem is akarom...

#744 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 30. 11:08

Idézet: scaurus - Dátum: 2007. szept. 30., vasárnap - 10:21

És ebből valami film lesz oder was? :)

Szerk. Ja, hogy már van is... :D
> Shoot 'Em Up <

Szerkesztette: Dorien 2007. 09. 30. 11:10 -kor

Wherever you go, go with all your heart.

#745 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 30. 14:59

nem akarom senkinek kedvet venni a deathproof-tol, de nekem az a film egy halal unalom volt. ... 40 perc "unalom" az eleje, aztan tortenik valami, aztan megint 40 perc "unalom" es a vegen van megint valami erdekesebb dolog...

persze ez csak az en velemenyem..
A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#746 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 30. 16:37

Idézet: des - Dátum: 2007. szept. 30., vasárnap - 15:59

nem akarom senkinek kedvet venni a deathproof-tol, de nekem az a film egy halal unalom volt. ... 40 perc "unalom" az eleje, aztan tortenik valami, aztan megint 40 perc "unalom" es a vegen van megint valami erdekesebb dolog...

persze ez csak az en velemenyem..

Most néztem meg én is. Valóban voltak benne hosszú unalmas részek  :(  de összeségében véve nem volt rossz film szvsz.
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#747 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 30. 16:59

Idézet: Vertigo - Dátum: 2007. szept. 30., vasárnap - 1:01

Hali!

Most erkeztem haza, a Terror bolygot neztuk.

Bazzzzzz, nekem k1b@xottul bejott (nem vagyok se Rodrigez se Tarantino fan, 1-2 film bejovos azert)

Vegig doltem a rohogestol az egesz film alatt... Most picit utanna olvastam, es kiderult ez valami 2 reszes dolog, szoval kenytelen leszek megnezni a Halalbiztost is... ;)

Viszont az elozetesben volt egy stilusaban nagyon hasonlo film (most utannanezve latom, hogy szinten szoros szalak fuzik az elobbiekhez :)), a Machete, az megjobbnak tunik meg ennel is! :D

Utánaolvashatsz itt is, volt bőven szó róla. :) A Machete, az Eli Roth rendezte Thanksgiving és a többi eredetileg fake trailerek, nincs belőlük és nem is lesz film (pedig a Machetét én is megnézném, lehet, hogy kijön videon, de nem tartom esélyesnek...).

Planet Terror az marha jó kis B-film (Bruce Willis "burjánzása" és Tarantino "olvadása" rulzott), de a Death Proof szerintem kukába való szemét.
Csajok nyavalyognak vagy 100 percen keresztül, még ha jó bőrök is(mondjuk a kaszkadőrből-színész Zoe Bell, akit Tarantino fedezett fel, nem egy álomlány, de nem rossz az akcentusa legalább, Mary Elizabeth Winstead cheerleader-cuccban nagyon jó) nem éri meg azt a kb. 10 percet, amikor Kurt "Stuntman Mike" Russel nagyon cool... kb. 4/10. Inkább csinálja Tarantino a világháborús filmjét..

BTW minden idők legerőszakosabb filmje? Szerintem ez csak a felszín, vannak durvábbak is... A Silent Hill is lenyomja akármelyiket szvsz.

Szerkesztette: spidey 2007. 09. 30. 17:03 -kor

#748 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 30. 20:20

Idézet: spidey - Dátum: 2007. szept. 30., vasárnap - 16:59

BTW minden idők legerőszakosabb filmje? Szerintem ez csak a felszín, vannak durvábbak is... A Silent Hill is lenyomja akármelyiket szvsz.

Ebben a kategóriában én maradnék ennél:

Kép

Mert ez mégiscsak megtörtént, itt a Földön, alig 70 éve...

#749 Felhasználó inaktív   Vertigo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 30. 21:00

Idézet: spidey - Dátum: 2007. szept. 30., vasárnap - 17:59

Utánaolvashatsz itt is, volt bőven szó róla. :) A Machete, az Eli Roth rendezte Thanksgiving és a többi eredetileg fake trailerek, nincs belőlük és nem is lesz film (pedig a Machetét én is megnézném, lehet, hogy kijön videon, de nem tartom esélyesnek...).

Planet Terror az marha jó kis B-film (Bruce Willis "burjánzása" és Tarantino "olvadása" rulzott), de a Death Proof szerintem kukába való szemét.
Csajok nyavalyognak vagy 100 percen keresztül, még ha jó bőrök is(mondjuk a kaszkadőrből-színész Zoe Bell, akit Tarantino fedezett fel, nem egy álomlány, de nem rossz az akcentusa legalább, Mary Elizabeth Winstead cheerleader-cuccban nagyon jó) nem éri meg azt a kb. 10 percet, amikor Kurt "Stuntman Mike" Russel nagyon cool... kb. 4/10. Inkább csinálja Tarantino a világháborús filmjét..

Koszi az infokat. Utobbi nehany oldalba beleneztem (leven eheti premier volt), de nem talaltam infot rola...

Amugy most vegeztem a Halalbiztossal, es hat tenyleg, ez eleg harmatos. A terror bolygot latva sokkal jobbra szamitottam (az nagyon bejott, agyatlan baromsag, de van stilusa, hangulata, meg humora)...

u.i.
picit turkaltam en is a neten, aztan en is azt talaltam, hogy a Machete-bol max video lesz csak (pedig sokkal tobb ertelme lett volna azt megcsinalni, mint ezt a Death Proof-ot)

#750 Felhasználó inaktív   obersmith 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 01. 07:25

tegnap meglestem a Zodiac-ot. elég megdöbbentő volt hogy nem kapták el végülis (hozzátartozik hogy nemismertem az ügy hátterét, szóval csak lestem amikor a végén már 1991-et írtak)... kicsit hosszúnak, és néhol lassúnak éreztem a filmet, mindettől függetlenül jó és izgalmas volt.
Idézet (*Iguana*)
Ennek kb. annyi köze van a bringázáshoz, mint Obersmithnek.

---------------------------------
aamási szerint világít a szemem ha tökönvernek.

#751 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 03. 07:42

csak kis heads up, jöjjön fel a téma: Saw IV workprint clip

Ez naggyon durva. Csak erős idegzetűeknek! 4 perces jelenet, amúgy azért poén, mert full workprint, és augusztus óta nem szedték le a YouTube-ról...

#752 Felhasználó inaktív   Deeptech 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 03. 09:11

Még nem volt időm megnézni, de a "lánccal verekedős" rész van benne??! :)

Szerk.: az, közben ránéztem. Kicist félek az új rendezőtől, illetőleg Jigsaw "halálától", de bizakodom. :up:

Szerkesztette: Deeptech 2007. 10. 03. 09:13 -kor

Egy szobában nagy csámcsogás-mi az??!
A NÉGY FAL!!!
Az egér világnézetét a macskától való távolsága határozza meg.
Lehet, hogy a Föld egy másik világ pokla?
Go Gunners!!

#753 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 03. 10:52

Idézet: Deeptech - Dátum: 2007. okt. 3., szerda - 10:11

Még nem volt időm megnézni, de a "lánccal verekedős" rész van benne??! :)

Szerk.: az, közben ránéztem. Kicist félek az új rendezőtől, illetőleg Jigsaw "halálától", de bizakodom. :up:

Remélem, hogy többet szánnak majd arra, hogy lett John Kramerből Jigsaw. Az az érdekes rész szerintem.

Itt meg Planet Terror kritika. Szokásos index szint. De ez tetszett:

Idézet

A tisztelgés egy tipikus trashfilmpáros lett, Tarantino megrendezte a Halálbiztost, Rodriguez meg a Terrorbolygót. Az egyikben nagy mellek vannak, erőszak és autós üldözés, a másikban meg nagy mellek, erőszak, zombik és autós üldözés. Már ebből is látszik, hogy Rodriguez érti jobban a műfajt.

#754 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 04. 08:54

Remélem a Fűrész 4 nem lesz erőltetett. Vajon mit fognak még kitalálni?
Ha még nem volt: http://www.saw4trailer.com

Szerkesztette: Dextrose 2007. 10. 04. 08:55 -kor

Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#755 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 04. 10:13

Idézet: Dextrose - Dátum: 2007. okt. 4., csütörtök - 9:54

Remélem a Fűrész 4 nem lesz erőltetett. Vajon mit fognak még kitalálni?
Ha még nem volt: http://www.saw4trailer.com

Autopsy volt egy hete, workprint klipet kb 2 hsz-szel fentebb linkeltem, harmadik meg le lett szedve YouTube-ról. :)

#756 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 05. 12:57

Kép

Midnight Meat Train trailer.  :smoker:  :respect:
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#757 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 06. 16:36

Engem ezek a trancsírozós filmek valahogy qrvára nem kötnek le... :down:
Egyedül Barkertől szeretem az ilyesmit, mert nála általában mindig van valami mélyebb mondanivalója is a történetnek. Pl. Hellraiser I-VI filmek, de inkább a regényei.
No meg a Faun labirintusa, az fantasztikus jó volt. :up:

#758 Felhasználó inaktív   obersmith 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 07. 00:16

planet terror agyament baromság lett :D

de rose mcgowan... hmmmmmmmmmmmm....  nameg az ikrek is :D
Idézet (*Iguana*)
Ennek kb. annyi köze van a bringázáshoz, mint Obersmithnek.

---------------------------------
aamási szerint világít a szemem ha tökönvernek.

#759 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 11. 22:58

Batman képek (talán valamelyik még nem volt)

Szerkesztette: spidey 2007. 10. 11. 23:04 -kor

#760 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 12. 02:23

Coming Soon

The Signal - paranormális horror. Wes Cravennek is tetszett.

Jumper - Hayden Christensen ugrál a térben, Sam Jackson meg jól elkapja(végül is, vissza kell fizetni Mace Windunak, nem?)

Charlie Wilson's War - politikai sztori, Tom Hanks és Julia Roberts főszereplésével. Rendező Mike Nichols, író Aaron Sorkin(The West Wing).

Szerkesztette: spidey 2007. 10. 12. 02:25 -kor

Téma megosztása:

• (151 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.