Idézet: rainman35 - Dátum: 2007. dec. 29., szombat - 5:42
Mi az a digit technologia? :confused: Nem a kábel tv-vel kevered, hgy esetleg arra fognak átállni?
Remélem az árak fognak csökkenni. Csak amig a T-online, meg 1-2 wireles szolgáltató van a monortel körzetben addig nincs nagy konkurenciája. Vecsésen mondjuk beindult a t-kábel, náluk a kábel tv digitális. Remélem, ha fejleszt a monortel akkor vecsésen kezd digitálisra áttérni.
és a set-top boxot is valami dizájnosra cserélik, mert a mostani egy k@ka (minden szinten)

Nekem a digitális technológia, az üvegkábel meglétét és az azon keresztül jövő-menő adathalmazt jelenti.
Tudom, tudom.. nem jól értelmezem én ezt (kaptam itt is érte

) de az én tudásom szerint a mai rézkábelekkel már nem igazán fejleszthető tovább a rendszer.
Ha lecserélnék a technológiát, mint a legtöbb térképen ballra lévő államban akkor talán lehetne fejleszteni a felhasználóhoz eljutó szolgáltatást és elvileg lehet olcsóbb is...
Azonban ez nagyon nagy pénz ! és nem biztos, hogy megéri. Főleg nálunk ahol nem erre fognak/tudnak az emberek áldozni..
És lássuk be, hogy az MTT terjeszkedni, azaz dinamikusan fejlődni a területi korlátok miatt sem tud. Bezzeg T-ék

csak hogy náluk se fenékig tejfel .. Látogattam el szomszédos topikokba és van panasz bőven!!
Na de fel a bucival és lássuk azt a Boldog Új Évet amit egyúttal kívánok is néktek !
Szerkesztette: HTP 2007. 12. 29. 09:19 -kor