HWSW Informatikai Kerekasztal: Monortel ADSL II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (151 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Monortel ADSL II. UPC Telekom ADSL Értékeld a témát: -----

#1561 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 12. 28. 11:48

Idézet: rainman35 - Dátum: 2007. dec. 28., péntek - 11:44

Te az mtt4000-s csomagot teljes áron veszed igénybe. Aláirsz 1 évet és neked is 2400Ft lesz a havidijad.  :)

Nem. Megszunik a jelenlegi Alap csomag, az MTT4000 lesz az uj alapertelmezett csomag (at is nevezik Alapra) es 2400 forint lesz huseg nelkul is. Most fizet 3840-et az MTT4000-ert februartol ezt Alapnak fogjak hivni es 2400 forintba fog kerulni neki.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#1562 Felhasználó inaktív   rainman35 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 28. 11:59

Idézet: Samott - Dátum: 2007. dec. 28., péntek - 11:48

Nem. Megszunik a jelenlegi Alap csomag, az MTT4000 lesz az uj alapertelmezett csomag (at is nevezik Alapra) es 2400 forint lesz huseg nelkul is. Most fizet 3840-et az MTT4000-ert februartol ezt Alapnak fogjak hivni es 2400 forintba fog kerulni neki.

Samott

Közben kijavitottam a hozzászolásomat, mert belenéztem az ÁSZF-be :)
Tegnap áttértünk alternativ energiaforrás használatára, a szomszédtól lopjuk az áramot. :)
Router beállitása:http://www.sokoldal.hu/lap.php?azonosito=r...oldal=sM3Qjry3x

#1563 Felhasználó inaktív   HavocS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 28. 19:35

Aham. Kezdem érteni. Thx :)
|Asus P5B|C2D E6300@7x430|2x1GB DDR2|Asus ATi HD3870|

#1564 Felhasználó inaktív   HTP 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 12. 28. 21:46

Idézet: HavocS - Dátum: 2007. dec. 28., péntek - 19:35

Aham. Kezdem érteni. Thx :)

Ahoj,
csak magamat tudom ismételni:

"Hali,
nekem január 31-én járt volna le a hűség (MEDIUM+MTT4000). Megnézettem, hogyha nem hosszabítok akkor 13300 lett volma a csomag utána, de hűség alatt tudsz módosítani, változtatni, persze azt mondják csak felfelé. Én tegnapi nappal toldottam meg 1 évvel a hűségemet és így 9650HUF /hó lesz 1 évig. Azt' majd meglássuk mi történik digit ügyben.
Én nem írnék alá 2 évet az ezres miatt, ha bejön digit technológia akkor itt is elvileg drasztikusan kell esni az áraknak."

#1565 Felhasználó inaktív   rainman35 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 29. 05:42

Idézet: HTP - Dátum: 2007. dec. 28., péntek - 21:46

Ahoj,
csak magamat tudom ismételni:

"Hali,
nekem január 31-én járt volna le a hűség (MEDIUM+MTT4000). Megnézettem, hogyha nem hosszabítok akkor 13300 lett volma a csomag utána, de hűség alatt tudsz módosítani, változtatni, persze azt mondják csak felfelé. Én tegnapi nappal toldottam meg 1 évvel a hűségemet és így 9650HUF /hó lesz 1 évig. Azt' majd meglássuk mi történik digit ügyben.
Én nem írnék alá 2 évet az ezres miatt, ha bejön digit technológia akkor itt is elvileg drasztikusan kell esni az áraknak."

Mi az a digit technologia?  :confused:  Nem a kábel tv-vel kevered, hgy esetleg arra fognak átállni?
Remélem az árak fognak csökkenni. Csak amig a T-online, meg 1-2 wireles szolgáltató van a monortel körzetben addig nincs nagy konkurenciája. Vecsésen mondjuk beindult a t-kábel, náluk a kábel tv  digitális. Remélem, ha fejleszt a monortel akkor vecsésen kezd digitálisra áttérni.  :think:
és a set-top boxot is valami dizájnosra cserélik, mert a mostani egy k@ka (minden szinten)  :(
Tegnap áttértünk alternativ energiaforrás használatára, a szomszédtól lopjuk az áramot. :)

#1566 Felhasználó inaktív   HTP 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 12. 29. 09:17

Idézet: rainman35 - Dátum: 2007. dec. 29., szombat - 5:42

Mi az a digit technologia?  :confused:  Nem a kábel tv-vel kevered, hgy esetleg arra fognak átállni?
Remélem az árak fognak csökkenni. Csak amig a T-online, meg 1-2 wireles szolgáltató van a monortel körzetben addig nincs nagy konkurenciája. Vecsésen mondjuk beindult a t-kábel, náluk a kábel tv  digitális. Remélem, ha fejleszt a monortel akkor vecsésen kezd digitálisra áttérni.  :think:
és a set-top boxot is valami dizájnosra cserélik, mert a mostani egy k@ka (minden szinten)  :(

Nekem a digitális technológia, az üvegkábel meglétét és az azon keresztül jövő-menő adathalmazt jelenti.
Tudom, tudom.. nem jól értelmezem én ezt (kaptam itt is érte  :lefety: ) de az én tudásom szerint a mai rézkábelekkel már nem igazán fejleszthető tovább a rendszer.
Ha lecserélnék a technológiát, mint a legtöbb térképen ballra lévő államban akkor talán lehetne fejleszteni a felhasználóhoz eljutó szolgáltatást és elvileg lehet olcsóbb is...  :(
Azonban ez nagyon nagy pénz ! és nem biztos, hogy megéri. Főleg nálunk ahol nem erre fognak/tudnak az emberek áldozni..
És lássuk be, hogy az MTT terjeszkedni, azaz dinamikusan fejlődni a területi korlátok miatt sem tud. Bezzeg T-ék  :omg:  csak hogy náluk se fenékig tejfel .. Látogattam el szomszédos topikokba és van panasz bőven!!  :reklamacio:
Na de fel a bucival és lássuk azt a Boldog Új Évet amit egyúttal kívánok is néktek !  :kocc:

Szerkesztette: HTP 2007. 12. 29. 09:19 -kor

#1567 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 29. 11:28

Idézet: HTP - Dátum: 2007. dec. 29., szombat - 9:17

Tudom, tudom.. nem jól értelmezem én ezt (kaptam itt is érte  :lefety: ) de az én tudásom szerint a mai rézkábelekkel már nem igazán fejleszthető tovább a rendszer.
Ha lecserélnék a technológiát, mint a legtöbb térképen ballra lévő államban akkor talán lehetne fejleszteni a felhasználóhoz eljutó szolgáltatást és elvileg lehet olcsóbb is...  :(

Es kapsz is, amig butasagokat irogatsz... :) A monortel videken szolgaltat, meg a balra levo orszagokban sem madzagolnak uveggel videken. :) Nagyvarosban elkepzelheto hogy megeri de itt meg biztos nem lesz egy darabig. Es azt kell mondanom, nem is kell. A kovetkezo lepes a digitalis kabeltv lesz (a dsl nem gyorsithato tovabb a tavolsagok miatt: tudod, videk)...

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#1568 Felhasználó inaktív   HTP 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 01. 20:17

Idézet: Samott - Dátum: 2007. dec. 29., szombat - 11:28

Es kapsz is, amig butasagokat irogatsz... :) A monortel videken szolgaltat, meg a balra levo orszagokban sem madzagolnak uveggel videken. :) Nagyvarosban elkepzelheto hogy megeri de itt meg biztos nem lesz egy darabig. Es azt kell mondanom, nem is kell. A kovetkezo lepes a digitalis kabeltv lesz (a dsl nem gyorsithato tovabb a tavolsagok miatt: tudod, videk)...

Samott

Okés értettem!! ..én lenni vidéki fiú..mondhatni be country-boy  :paci: de itt és most lezárva :)

Ma is leszakadoztam.. :(( most olvastam Chip 12-es számát és írnak benne p2p szolgáltatói korlátozásról a nagy mennyiségű letöltési forgalom miatt. Mivel Skype-ot is annak érzékelik valószínű, hogy emiatt dob le a hálózat.. Ideák?? illetve arra ideák, hogy emiatt panaszkodhatunk-e? Hiszen ez "csak" VoIP forgalom.. igaz ez is konkurencia MTT-nek, de elvileg mit szólhat ehhez PSZÁF??
Üdv Néktek
akkoris üvegkábel..üvegkábel..  :banana:

#1569 Felhasználó inaktív   gageszka 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 01. 20:25

ÜDV!!!

mennyire van korlátozva a p2p forgalom az 5mbit/s csomagban?

#1570 Felhasználó inaktív   HavocS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 02. 01:14

hát én úgy tapasztalom, hogy már semennyire. mostmár valószínűleg tényleg priorizálás van pofátlan korlátozás helyett, de nekem teljesen tisztességesen jön külföldről is.
|Asus P5B|C2D E6300@7x430|2x1GB DDR2|Asus ATi HD3870|

#1571 Felhasználó inaktív   gageszka 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 02. 18:18

Idézet: HavocS - Dátum: 2008. jan. 2., szerda - 1:14

hát én úgy tapasztalom, hogy már semennyire. mostmár valószínűleg tényleg priorizálás van pofátlan korlátozás helyett, de nekem teljesen tisztességesen jön külföldről is.

És magyar oldalakról???

Mégis mennyi az annyi? 100k, 200k, 300k
És felfelé mennyivel lehet hasítani?
5mbit/s netnél

jah és mi az a priorizálás?

Szerkesztette: gageszka 2008. 01. 02. 18:20 -kor

#1572 Felhasználó inaktív   twollah 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 02. 20:15

Idézet: gageszka - Dátum: 2008. jan. 2., szerda - 19:18

És magyar oldalakról???

5mbit/s netnél

Kicsit magam fele hajlik a kezem, de ezt erdemes elolvasnod.

Szerkesztette: twollah 2008. 01. 02. 20:16 -kor

twollah / bRoKEn hOPe, sUppLeX
<a href='http://www.supplex.com' target='_blank'>http://www.supplex.com</a>

HoW aBOuT a nIcE bIg CuP oF sHuT tHe fUCk uP?

Ingyen software minden nap. Miért fizetnél ha ingyen is megkaphatod?

Blogom

DeFeNDeR oF THe HaTe

#1573 Felhasználó inaktív   gageszka 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 02. 21:55

Idézet: twollah - Dátum: 2008. jan. 2., szerda - 20:15

Kicsit magam fele hajlik a kezem, de ezt erdemes elolvasnod.

Elolvastam...

De számomra nem derült ki, hogy egy 5mbit/s vonalat mégis mennyire fogják meg p2p -ben
Számokra vagyok kíváncsi...

Ftp az megy rendesen?

#1574 Felhasználó inaktív   rainman35 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 04. 15:55

Idézet: gageszka - Dátum: 2008. jan. 2., szerda - 18:18

És magyar oldalakról???

5mbit/s netnél

Nálam és az ismerösnél is fullon jön a torrent az "aszfaltos"-ról  :)
Neki 5M, nekem 10M-s a netem.
Én nem vettem észre, hogy korlátoznának, vagy priorizálnának. :)

#1575 Felhasználó inaktív   gageszka 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 04. 17:57

Idézet: rainman35 - Dátum: 2008. jan. 4., péntek - 15:55

Nálam és az ismerösnél is fullon jön a torrent az "aszfaltos"-ról  :)
Neki 5M, nekem 10M-s a netem.
Én nem vettem észre, hogy korlátoznának, vagy priorizálnának. :)

Érdekes, akkor mik ezek a regék a korlátozásról??? :confused:  :think:

#1576 Felhasználó inaktív   HTP 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 04. 19:59

Idézet: gageszka - Dátum: 2008. jan. 4., péntek - 17:57

Érdekes, akkor mik ezek a regék a korlátozásról??? :confused:  :think:

..én is szeretném tudni.. de ma is 4 részletbem beszéltem faterékkal Skype-on 15 percet... bosszantó  :reklamacio:

#1577 Felhasználó inaktív   rainman35 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 04. 20:06

Idézet: HTP - Dátum: 2008. jan. 4., péntek - 19:59

..én is szeretném tudni.. de ma is 4 részletbem beszéltem faterékkal Skype-on 15 percet... bosszantó  :reklamacio:

Nem, tudom nálad mi lehet a baj  :confused: , mert nálam a skype is rendessen müködik, nem szakadozik, pedig elég sokat használjuk, és nem perceket beszélünk rajta egyfolytában, hanem jóval többet.  :)

#1578 Felhasználó inaktív   gageszka 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 04. 22:29

Akkor ezek szerint nem mindenkinek van priorizálás??? :think:

#1579 Felhasználó inaktív   DuplaZso 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 04. 23:50

A priorizálásnak hazudott pírtupír-korlátozás mostanában hál Istennek nem nagyon érhető tetten, ahogy én tapasztalom. Az, hogy Skype ledobál, akadozik, azt minden körülmények közt produkálja ? Próbáltad már mondjuk itteni fórumozókkal is tesztelni ezt a dolgot ? Jómagam is használok szkájpot, de elég rapszodikusan. Van, hogy jópár napig az össz esemény a részemről az állapot-váltás, de amikor cimborával elkezdünk játszani, akkor hosszú órákon keresztül is zavartalan, folyamatos a kommunikáció. Teszteld házon belül is a rendszert ! Hátha fény derül valamire.
Ájemdé mega zati. Csak azt szereti. A többit mindössze tiszteli (és használja... :-D)

#1580 Felhasználó inaktív   Cyber 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 05. 00:52

Sziasztok!
Nekem egy hozzászolásom lenne a topichoz, és a segítségeteket is kérném!

Előfizettem Gyömrőn a telefon MTT4000+ADSL  Medium-ra még szeptember 14.-én...
de mivel egy ikerházban lakunk és a szomszédban is épült egy 3 lakásos társasház, így az MTT "doboz kiépítését" javasolta, ami most megy át az igazgatókon és azt kérték tőlem, hogy legyek türelemmel... remélhetőleg áprilisban bekötik az Internetet!!!
Ezt tényleg megtehetik, mert "monopol" helyzetben vannak??? -nekik nem fontos az új előfizetők???
Főleg, hogy 3 lennénk akik elő akarunk fizetni, persze a kábeltévével együtt...
Most január 4.-én értünk el óda, hogy a "tervezéssel végeztek" majdnem 4 hónap alatt!!! (Gratulálunk Nekik)!!!

Mit tudok még tenni, hogy valami történjen ebben az ügyben!!!???

Üdv:
Egy csalodott leendő előfizető vagy nem :down:

Téma megosztása:

• (151 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • Utolsó »