HWSW Informatikai Kerekasztal: Monortel ADSL II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (151 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Monortel ADSL II. UPC Telekom ADSL Értékeld a témát: -----

#201 Felhasználó inaktív   hanzi 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 09. 23. 23:15

A kapcsolat a kiszolgálóval megszakadt. Fiók: 'pop.gmail.com', Kiszolgáló: 'pop.gmail.com', Protokoll: POP3, Port: 110, Biztonságos (SSL): Nem, Hiba a szoftvercsatornában: 10060, Hibaszám: 0x800CCC0E

Ez mi az ördög?  Tud valaki segiteni?

#202 Felhasználó inaktív   SnipeR72 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 09. 24. 12:30

Hi!

---Valszeg ez ---

Configuring other mail clients
You can use the following information to configure POP with many mail clients. If you encounter difficulties, we suggest contacting your mail client's customer support department for further instructions.

Incoming Mail (POP3) Server - requires SSL: pop.gmail.com
Use SSL: Yes
Port: 995
Outgoing Mail (SMTP) Server - requires TLS: smtp.gmail.com (use authentication)
Use Authentication: Yes
Use STARTTLS: Yes (some clients call this SSL)
Port: 465 or 587
Account Name: your Gmail username (including '@gmail.com')
Email Address: your full Gmail email address (username@gmail.com)
Password: your Gmail password

Please note that if your client does not support SMTP authentication, you won't be able to send mail through your client using your Gmail address.

#203 Felhasználó inaktív   bartak 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 09. 24. 17:59

Hali Mindenkinek!

Új vagyok közöttetek, de nem új a Monortel ADSL előfizetői között.
Az első között voltam ADSL-es ügyfeleik között.
Eddig Dabason laktam, ott szinte tökéletes volt az ADSL NET - igaz külön vonalam volt hozzá.
Nyár óta Bugyin lakom (nem vigyorogni  :D) és itt viszont nem ez a helyzet.
Nyár elején (a bekötés után) pár hétig nagyon szar volt az ADSL. Szakadozott, nem kapcsolódott stb. Aztán megjavult és stabil lett. Szeptember 1. óta megint gázos a helyzet. A vonal megvan, modem (Paradyne) működik: power, status és LAN led világít. Csak a net nem megy. Vagy ha megy, iszonyú lassú. Aztán néha megtáltosodik, ha újraindítom a modemet. De legtöbbször ez sem segít.
Telefonáltam a hibabejelentőre, ott valamit megnéztek a központban - akkor egy darabig jó is volt a Net. De a hét közepe óta megin vacakol. Én meg bosszankodom, hgy fizetek érte nem keveset és mégsem tudok netezni.
Mit gondoltok, mi lehet a baj. (A gépem beállításai ugyanazok nyár óta - szerintem nem ott a gond.)

Karesz

#204 Felhasználó inaktív   SnipeR72 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 09. 25. 12:15

Idézet: bartak - Dátum: 2006. szept. 24., vasárnap - 17:59

Hali Mindenkinek!

Eddig Dabason laktam, ott szinte tökéletes volt az ADSL NET - igaz külön vonalam volt hozzá.
Nyár elején (a bekötés után) pár hétig nagyon szar volt az ADSL. Szakadozott, nem kapcsolódott stb. Aztán megjavult és stabil lett. Szeptember 1. óta megint gázos a helyzet. A vonal megvan, modem (Paradyne) működik: power, status és LAN led világít. Csak a net nem megy. Vagy ha megy, iszonyú lassú. Aztán néha megtáltosodik, ha újraindítom a modemet. De legtöbbször ez sem segít.
Telefonáltam a hibabejelentőre, ott valamit megnéztek a központban - akkor egy darabig jó is volt a Net. De a hét közepe óta megin vacakol. Én meg bosszankodom, hgy fizetek érte nem keveset és mégsem tudok netezni.
Mit gondoltok, mi lehet a baj. (A gépem beállításai ugyanazok nyár óta - szerintem nem ott a gond.)

Karesz

Hi!

Szólj be a központba, hogy csináljanak kártya resetet. Talán segít. Nekem ez volt a gond.

#205 Felhasználó inaktív   twollah 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 09. 25. 16:17

Idézet: bartak - Dátum: 2006. szept. 24., vasárnap - 18:59

Hali Mindenkinek!

Karesz

En is hasonlo jelenseggel kuzdottem tavasszal.
Neha naponta hosszu perceket vitatkoztam az ugyfelszolgalattal mire megjavult a netem.

Mast nem tudok ajanlani csak, hogy baszogasd oket surun, es talan megjavul a neted.
twollah / bRoKEn hOPe, sUppLeX
<a href='http://www.supplex.com' target='_blank'>http://www.supplex.com</a>

HoW aBOuT a nIcE bIg CuP oF sHuT tHe fUCk uP?

Ingyen software minden nap. Miért fizetnél ha ingyen is megkaphatod?

Blogom

DeFeNDeR oF THe HaTe

#206 Felhasználó inaktív   HuNReal 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 25. 20:58

:offtopic:

TOPIC OFF:

A Gazdasági Versenyhivatal Versenytanácsa határozatában – kötelezettség előírása mellett – engedélyezte, hogy a Liberty-csoport Chellomedia Programing B.V. irányítást szerezzen a Sport1 TV Műsorszolgáltató Zrt. felett.

A GVH által előírt kötelezettség értelmében a 2010. augusztus 31-ig terjedő időszakra a Chellomedia Programming B.V. a Sport1 és Sport2 nevű csatornák harmadik felek részére történő értékesítésétől nem zárkózhat el, amennyiben ez utóbbiak készek a csatornáknak a piacon szokásos üzleti és műszaki feltételek szerint megállapított, nem diszkriminatív díját megfizetni és rendelkeznek a fenti műsorszolgáltatások továbbításhoz szükséges jogi, műszaki és üzleti feltételrendszerrel.

A Liberty-csoport számos országban rendelkezik kábelhálózattal, emellett jelentős média- és tartalomszolgáltatást is nyújt világszerte. A csoport magyarországi tagjai közül a UPC Magyarország Kft. kábeltelevíziós hálózatot üzemeltet, a Monor Telefon Társaság Rt. a Monor környéki 29-es primer körzetben nyújt helyhez kötött távbeszélő- és internet szolgáltatást, elkülönült hálózaton ugyanezen a területen kábeltelevíziós szolgáltatást, valamint az ország egész területén viszonteladóként értékesíti a UPC Direct márkanevű műholdas szolgáltatást.

A magyar nyelvű sportcsatornák magyarországi piacán magas (kb. 50-70 %) részesedéssel rendelkező Sport1 Zrt. az összefonódás révén az ezen műsorok elosztásában 35 %-os részesedéssel bíró Liberty-csoport tagjává válik, így ily módon a Liberty-csoportnak ezen vertikális integráció révén megnyíló lehetősége mellett érdekeltsége is teremtődik arra, hogy tényleges (és lehetséges) műsorterjesztő versenytársaival szemben elzárkózzon a SportTV terjesztésére vonatkozó szerződéstől vagy azt csak hátrányos feltételekkel kösse meg.

A GVH által előírt kötelezettség értelmében a 2010. augusztus 31-ig terjedő időszakra a Chellomedia Programming B.V. a Sport1 és Sport2 nevű csatornák harmadik felek részére történő értékesítésétől nem zárkózhat el, amennyiben ez utóbbiak készek a csatornáknak a piacon szokásos üzleti és műszaki feltételek szerint megállapított, nem diszkriminatív díját megfizetni és rendelkeznek a fenti műsorszolgáltatások továbbításhoz szükséges jogi, műszaki és üzleti feltételrendszerrel.

HuNReal

#207 Felhasználó inaktív   lazac 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 27. 07:47

Idézet: lazac - Dátum: 2006. szept. 13., szerda - 16:27

Múlt hét szerdán online rendeléssel feljebb kértem magam Lightról Standard csomagra, kaptam egy automatikus válaszlevelet, azóta semmilyen megkeresés nem történt részükről. Mivel igazából nincs hű de nagy szükségem az emelésre, megvárom, mikor veszik észre, hogy jelentkeztem... :)

Most értem haza, új sebességen vagyok. Ha jól számolom, ez kereken 3 hét ügyintézés /közben elküldték a szerződést, nekem meg vissza kellett küldeni aláírva, postán/. Nekem ez megfelel, mert egy fűszálat nem kellett keresztbetennem, azon kívül, hogy kattintgattam párat a weboldalukon. :)

#208 Felhasználó inaktív   Lewes 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 05. 14:25

Napközben egyre gyakoribbak nálam a pár másodperces/fél perces kiesések. Utána minden megy tovább normálisan. Másnál ez előfordul?

Szerkesztette: Lewes 2006. 10. 05. 14:26 -kor

#209 Felhasználó inaktív   twollah 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 05. 16:34

Idézet: Lewes - Dátum: 2006. okt. 5., csütörtök - 15:25

Napközben egyre gyakoribbak nálam a pár másodperces/fél perces kiesések. Utána minden megy tovább normálisan. Másnál ez előfordul?

Nekem tegnap, vagy tegnap elott? allt le ugy a netem, hogy csak a router kihuzasa a falbol segitett rajta.

Ilyet meg nem pipaltam.
twollah / bRoKEn hOPe, sUppLeX
<a href='http://www.supplex.com' target='_blank'>http://www.supplex.com</a>

HoW aBOuT a nIcE bIg CuP oF sHuT tHe fUCk uP?

Ingyen software minden nap. Miért fizetnél ha ingyen is megkaphatod?

Blogom

DeFeNDeR oF THe HaTe

#210 Felhasználó inaktív   HavocS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 07. 09:38

Aha, akkor ezért kapcsolt szét a router... én meg csak lestem, hogy mi a tökért lett egyszeriben disconnected... annak függvényében, hogy - mint írtam is - akár fél óra is lehet, mire ilyenkor újra kap kapcsolatot a router, remek :omg:
|Asus P5B|C2D E6300@7x430|2x1GB DDR2|Asus ATi HD3870|

#211 Felhasználó inaktív   asdf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 07. 11:51

Ugyan nem net, de nalunk miert is nincs HBO kodolatlan hetvege? Kineztem magamnak a Hotel Ruandat, de ugy nez ki, megsem fogom latni :(
Archív:
Akár 3*-os összegbe is kerülhet egy SMS elküldése egyes újabb telefonokon!
Info, kérdőív, petíció:  http://unicodesms.freeweb.hu

#212 Felhasználó inaktív   HuNReal 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 07. 12:15

Idézet: asdf - Dátum: 2006. okt. 7., szombat - 10:51

Ugyan nem net, de nalunk miert is nincs HBO kodolatlan hetvege? Kineztem magamnak a Hotel Ruandat, de ugy nez ki, megsem fogom latni :(

Hmm..Általában itt is szoktak lenni kódolatlan napok. Érdekes. Sztem telefonálj be, azt kérdezz rá.

HuNReal

#213 Felhasználó inaktív   lazac 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 07. 19:04

Idézet: twollah - Dátum: 2006. okt. 5., csütörtök - 17:34

Nekem tegnap, vagy tegnap elott? allt le ugy a netem, hogy csak a router kihuzasa a falbol segitett rajta.

Ilyet meg nem pipaltam.

Nálunk áramszünet volt, itt valószínűleg ezért ment el a net (nem voltam itthon, így nem tudom biztosan). A villanós fajta, mikor az órák villogni kezdenek, de a videók órái még nem... Modem reset segített, aztán rá két órára kimaradt megint olyan 10 percet.

HBO-ra BT878+CCDXP egész jól működik. :Đ Igaz, egyetlen filmet nem néztem még vele, mert valahol a VCD-SVCD között áll a minősége.

#214 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 07. 19:23

Idézet: lazac - Dátum: 2006. okt. 7., szombat - 20:04

HBO-ra BT878+CCDXP egész jól működik. :Đ Igaz, egyetlen filmet nem néztem még vele, mert valahol a VCD-SVCD között áll a minősége.

Semmi, de tenyleg semmi ertelme nincs az HBO-nak szelessavu internet mellett. Majd egy evig fizettuk ugy feleslegesen, hogy gyakorlatilag nem is neztuk... ami erdekelne a kinalatabol, azt mar lattuk mikor megjelent DVD-n, vagy masnap mar "beszerezheto"...

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#215 Felhasználó inaktív   asdf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 08. 12:16

No igen, amilyen kepe van mar alapban a bt878-nak mar az is katasztrofa, ezt meg megtetozni ezzel, akkor mar inkabb letoltom majd valamikor :)
Amugy Ujpesten UPC-n sincs kodolatlan hbo...
Archív:

#216 Felhasználó inaktív   DuplaZso 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 08. 16:11

Nekem mióta van net, alíg van bekapcsolva a tévé. A híradót is jóformán csak a monitoron nézem. Egyébként nem csak a BT878 gyenge láncszem, nekem a földi sugárzású adók (antenna nem csak egy szál derót) is interferenciásan jönnek rajta, egy-két kivétellel. A tunerek is gyenge eresztések, bár meg kell hagyni, abban az elekrtoszmogban amiben dolgoznak, még csoda, hogy egyáltalán látunk valami képet.

Zso.
Ájemdé mega zati. Csak azt szereti. A többit mindössze tiszteli (és használja... :-D)

#217 Felhasználó inaktív   asdf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 08. 17:46

OFF
Anno meg akartam fogni egy adot. Elovettem szepen a nagylepke antennamat, es azzal keresgeltem. Megfogtam az Rtl klubot, es olyan kepe volt, mintha megtaltosodott volna a tv-m :) Na mondom, ha ez nem eleg a tunerkartyanak mint tiszta, es eros jel, akkor semmi. Na, igy is ocska kepe volt ;) Volt nalam probara egy leadtek winfast 2000 expert, na az mindjart mas teszta, annak valoban nezheto kepe van.
ON
Archív:

#218 Felhasználó inaktív   apuci 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 10. 10:49

Tegnap a telefonszámlával jött a kis reklámlap, hát elég érdekes: novembertől csak határozatlan időre adnak adsl-t, és 42k bekapcsolási díjjal  :( ÁSZF-ben is ez van, ráadásul megszűnik a távmunka csomag  :confused:

#219 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 10. 10:58

Idézet: apuci - Dátum: 2006. okt. 10., kedd - 11:49

Tegnap a telefonszámlával jött a kis reklámlap, hát elég érdekes: novembertől csak határozatlan időre adnak adsl-t, és 42k bekapcsolási díjjal  :( ÁSZF-ben is ez van, ráadásul megszűnik a távmunka csomag  :confused:

Mindig volt akcios ajanlatuk, nem hiszem hogy ez most novembertol megszunne... most van egy akcio oktober 31-ig, szvsz november 1-ejetol megint uj akcioval indulnak. Ami nem hiszem hogy dragabb lesz mint a jelenlegi.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#220 Felhasználó inaktív   asvito 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 12. 14:12

egy kis segítségre volna szükségem. beruháztam egy wifis routerbe, első alkalommal Linksys lett. az megadta magát 1,5 hónap alatt, általában tudott csatlakozni a netre, aztán hirtelen pedig nem. ezt után halt meg teljesen egy firmware upgrade-t követően, majd jött egy netgear router, ugyancsak wifis. 100-ból 1x hajlandó csatlakozni a netre, ami teljességgel érthetetlen számomra. frissítettem ennél is firmware-t, nincs változás.

modemen keresztül és egy régi, nem wifis, d-link routeren keresztül megy a net. elég valószínűtlen, hogy két zsírúj router sem tud csatlakozni a netre, mert gyári hibás, inkább beállítási hibára gondolok, ami a routernél nem valószínű, mert azt tudom konfigurálni, ill. nem lehet sok mindent állítani, ami változtatna a helyzeten (ami lehetett kipróbáltam).

most próbálom elérni a modemet, de a

Idézet

IP: 10.0.0.2
User: admin
Pass: epicrouter

módszerrel nem tudom elérni (nincs default gateway sem), a neten már elég sokat olvastam utána, chipsetnek, modemnek, stb., de nem jutottam eredményre.
bárkitől bármilyen javaslatot ("modem óvatos tönkretétele, majd Nyomortel hívása, hogy cseréljék" szintű is érdekel :) ) nagyon köszönök!

Szerkesztette: asvito 2006. 10. 12. 14:22 -kor

Téma megosztása:

• (151 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.