Monortel ADSL II. UPC Telekom ADSL
Elküldve: 2006. 09. 23. 23:15
Ez mi az ördög? Tud valaki segiteni?
Elküldve: 2006. 09. 24. 12:30
---Valszeg ez ---
Configuring other mail clients
You can use the following information to configure POP with many mail clients. If you encounter difficulties, we suggest contacting your mail client's customer support department for further instructions.
Incoming Mail (POP3) Server - requires SSL: pop.gmail.com
Use SSL: Yes
Port: 995
Outgoing Mail (SMTP) Server - requires TLS: smtp.gmail.com (use authentication)
Use Authentication: Yes
Use STARTTLS: Yes (some clients call this SSL)
Port: 465 or 587
Account Name: your Gmail username (including '@gmail.com')
Email Address: your full Gmail email address (username@gmail.com)
Password: your Gmail password
Please note that if your client does not support SMTP authentication, you won't be able to send mail through your client using your Gmail address.
Elküldve: 2006. 09. 24. 17:59
Új vagyok közöttetek, de nem új a Monortel ADSL előfizetői között.
Az első között voltam ADSL-es ügyfeleik között.
Eddig Dabason laktam, ott szinte tökéletes volt az ADSL NET - igaz külön vonalam volt hozzá.
Nyár óta Bugyin lakom (nem vigyorogni
Nyár elején (a bekötés után) pár hétig nagyon szar volt az ADSL. Szakadozott, nem kapcsolódott stb. Aztán megjavult és stabil lett. Szeptember 1. óta megint gázos a helyzet. A vonal megvan, modem (Paradyne) működik: power, status és LAN led világít. Csak a net nem megy. Vagy ha megy, iszonyú lassú. Aztán néha megtáltosodik, ha újraindítom a modemet. De legtöbbször ez sem segít.
Telefonáltam a hibabejelentőre, ott valamit megnéztek a központban - akkor egy darabig jó is volt a Net. De a hét közepe óta megin vacakol. Én meg bosszankodom, hgy fizetek érte nem keveset és mégsem tudok netezni.
Mit gondoltok, mi lehet a baj. (A gépem beállításai ugyanazok nyár óta - szerintem nem ott a gond.)
Karesz
Elküldve: 2006. 09. 25. 12:15
Idézet: bartak - Dátum: 2006. szept. 24., vasárnap - 17:59
Eddig Dabason laktam, ott szinte tökéletes volt az ADSL NET - igaz külön vonalam volt hozzá.
Nyár elején (a bekötés után) pár hétig nagyon szar volt az ADSL. Szakadozott, nem kapcsolódott stb. Aztán megjavult és stabil lett. Szeptember 1. óta megint gázos a helyzet. A vonal megvan, modem (Paradyne) működik: power, status és LAN led világít. Csak a net nem megy. Vagy ha megy, iszonyú lassú. Aztán néha megtáltosodik, ha újraindítom a modemet. De legtöbbször ez sem segít.
Telefonáltam a hibabejelentőre, ott valamit megnéztek a központban - akkor egy darabig jó is volt a Net. De a hét közepe óta megin vacakol. Én meg bosszankodom, hgy fizetek érte nem keveset és mégsem tudok netezni.
Mit gondoltok, mi lehet a baj. (A gépem beállításai ugyanazok nyár óta - szerintem nem ott a gond.)
Karesz
Hi!
Szólj be a központba, hogy csináljanak kártya resetet. Talán segít. Nekem ez volt a gond.
Elküldve: 2006. 09. 25. 16:17
Idézet: bartak - Dátum: 2006. szept. 24., vasárnap - 18:59
Karesz
En is hasonlo jelenseggel kuzdottem tavasszal.
Neha naponta hosszu perceket vitatkoztam az ugyfelszolgalattal mire megjavult a netem.
Mast nem tudok ajanlani csak, hogy baszogasd oket surun, es talan megjavul a neted.
<a href='http://www.supplex.com' target='_blank'>http://www.supplex.com</a>
HoW aBOuT a nIcE bIg CuP oF sHuT tHe fUCk uP?
Ingyen software minden nap. Miért fizetnél ha ingyen is megkaphatod?
Blogom
DeFeNDeR oF THe HaTe
Elküldve: 2006. 09. 25. 20:58
TOPIC OFF:
A Gazdasági Versenyhivatal Versenytanácsa határozatában – kötelezettség előírása mellett – engedélyezte, hogy a Liberty-csoport Chellomedia Programing B.V. irányítást szerezzen a Sport1 TV Műsorszolgáltató Zrt. felett.
A GVH által előírt kötelezettség értelmében a 2010. augusztus 31-ig terjedő időszakra a Chellomedia Programming B.V. a Sport1 és Sport2 nevű csatornák harmadik felek részére történő értékesítésétől nem zárkózhat el, amennyiben ez utóbbiak készek a csatornáknak a piacon szokásos üzleti és műszaki feltételek szerint megállapított, nem diszkriminatív díját megfizetni és rendelkeznek a fenti műsorszolgáltatások továbbításhoz szükséges jogi, műszaki és üzleti feltételrendszerrel.
A Liberty-csoport számos országban rendelkezik kábelhálózattal, emellett jelentős média- és tartalomszolgáltatást is nyújt világszerte. A csoport magyarországi tagjai közül a UPC Magyarország Kft. kábeltelevíziós hálózatot üzemeltet, a Monor Telefon Társaság Rt. a Monor környéki 29-es primer körzetben nyújt helyhez kötött távbeszélő- és internet szolgáltatást, elkülönült hálózaton ugyanezen a területen kábeltelevíziós szolgáltatást, valamint az ország egész területén viszonteladóként értékesíti a UPC Direct márkanevű műholdas szolgáltatást.
A magyar nyelvű sportcsatornák magyarországi piacán magas (kb. 50-70 %) részesedéssel rendelkező Sport1 Zrt. az összefonódás révén az ezen műsorok elosztásában 35 %-os részesedéssel bíró Liberty-csoport tagjává válik, így ily módon a Liberty-csoportnak ezen vertikális integráció révén megnyíló lehetősége mellett érdekeltsége is teremtődik arra, hogy tényleges (és lehetséges) műsorterjesztő versenytársaival szemben elzárkózzon a SportTV terjesztésére vonatkozó szerződéstől vagy azt csak hátrányos feltételekkel kösse meg.
A GVH által előírt kötelezettség értelmében a 2010. augusztus 31-ig terjedő időszakra a Chellomedia Programming B.V. a Sport1 és Sport2 nevű csatornák harmadik felek részére történő értékesítésétől nem zárkózhat el, amennyiben ez utóbbiak készek a csatornáknak a piacon szokásos üzleti és műszaki feltételek szerint megállapított, nem diszkriminatív díját megfizetni és rendelkeznek a fenti műsorszolgáltatások továbbításhoz szükséges jogi, műszaki és üzleti feltételrendszerrel.
HuNReal
Elküldve: 2006. 09. 27. 07:47
Idézet: lazac - Dátum: 2006. szept. 13., szerda - 16:27
Most értem haza, új sebességen vagyok. Ha jól számolom, ez kereken 3 hét ügyintézés /közben elküldték a szerződést, nekem meg vissza kellett küldeni aláírva, postán/. Nekem ez megfelel, mert egy fűszálat nem kellett keresztbetennem, azon kívül, hogy kattintgattam párat a weboldalukon.
Elküldve: 2006. 10. 05. 14:25
Szerkesztette: Lewes 2006. 10. 05. 14:26 -kor
Elküldve: 2006. 10. 05. 16:34
Idézet: Lewes - Dátum: 2006. okt. 5., csütörtök - 15:25
Nekem tegnap, vagy tegnap elott? allt le ugy a netem, hogy csak a router kihuzasa a falbol segitett rajta.
Ilyet meg nem pipaltam.
<a href='http://www.supplex.com' target='_blank'>http://www.supplex.com</a>
HoW aBOuT a nIcE bIg CuP oF sHuT tHe fUCk uP?
Ingyen software minden nap. Miért fizetnél ha ingyen is megkaphatod?
Blogom
DeFeNDeR oF THe HaTe
Elküldve: 2006. 10. 07. 09:38
Elküldve: 2006. 10. 07. 11:51
Akár 3*-os összegbe is kerülhet egy SMS elküldése egyes újabb telefonokon!
Info, kérdőív, petíció: http://unicodesms.freeweb.hu
Elküldve: 2006. 10. 07. 12:15
Idézet: asdf - Dátum: 2006. okt. 7., szombat - 10:51
Hmm..Általában itt is szoktak lenni kódolatlan napok. Érdekes. Sztem telefonálj be, azt kérdezz rá.
HuNReal
Elküldve: 2006. 10. 07. 19:04
Idézet: twollah - Dátum: 2006. okt. 5., csütörtök - 17:34
Ilyet meg nem pipaltam.
Nálunk áramszünet volt, itt valószínűleg ezért ment el a net (nem voltam itthon, így nem tudom biztosan). A villanós fajta, mikor az órák villogni kezdenek, de a videók órái még nem... Modem reset segített, aztán rá két órára kimaradt megint olyan 10 percet.
HBO-ra BT878+CCDXP egész jól működik. :Đ Igaz, egyetlen filmet nem néztem még vele, mert valahol a VCD-SVCD között áll a minősége.
Elküldve: 2006. 10. 07. 19:23
Idézet: lazac - Dátum: 2006. okt. 7., szombat - 20:04
Semmi, de tenyleg semmi ertelme nincs az HBO-nak szelessavu internet mellett. Majd egy evig fizettuk ugy feleslegesen, hogy gyakorlatilag nem is neztuk... ami erdekelne a kinalatabol, azt mar lattuk mikor megjelent DVD-n, vagy masnap mar "beszerezheto"...
Samott
Elküldve: 2006. 10. 08. 12:16
Amugy Ujpesten UPC-n sincs kodolatlan hbo...
Elküldve: 2006. 10. 08. 16:11
Zso.
Elküldve: 2006. 10. 08. 17:46
Anno meg akartam fogni egy adot. Elovettem szepen a nagylepke antennamat, es azzal keresgeltem. Megfogtam az Rtl klubot, es olyan kepe volt, mintha megtaltosodott volna a tv-m
ON
Elküldve: 2006. 10. 10. 10:49
Elküldve: 2006. 10. 10. 10:58
Idézet: apuci - Dátum: 2006. okt. 10., kedd - 11:49
Mindig volt akcios ajanlatuk, nem hiszem hogy ez most novembertol megszunne... most van egy akcio oktober 31-ig, szvsz november 1-ejetol megint uj akcioval indulnak. Ami nem hiszem hogy dragabb lesz mint a jelenlegi.
Samott
Elküldve: 2006. 10. 12. 14:12
modemen keresztül és egy régi, nem wifis, d-link routeren keresztül megy a net. elég valószínűtlen, hogy két zsírúj router sem tud csatlakozni a netre, mert gyári hibás, inkább beállítási hibára gondolok, ami a routernél nem valószínű, mert azt tudom konfigurálni, ill. nem lehet sok mindent állítani, ami változtatna a helyzeten (ami lehetett kipróbáltam).
most próbálom elérni a modemet, de a
Idézet
User: admin
Pass: epicrouter
módszerrel nem tudom elérni (nincs default gateway sem), a neten már elég sokat olvastam utána, chipsetnek, modemnek, stb., de nem jutottam eredményre.
bárkitől bármilyen javaslatot ("modem óvatos tönkretétele, majd Nyomortel hívása, hogy cseréljék" szintű is érdekel
Szerkesztette: asvito 2006. 10. 12. 14:22 -kor

Súgó
A téma zárva.