Idézet: HuNReal - Dátum: 2011. 05. 27. 15:46
Piros pont nekik, de nézzük, hogy mit tudnak kezdeni az én ügyemmel.
Lássunk is neki!
Kedves UPC Online!
A szokásos ping ügyben zargatlak. Bix felé eddig volt 8-10 ms válaszidőm, míg jelen pillanatban 26-30. Én csak arra lennék kiváncsi, hogy miért lett 300%-os minőségromlás az elmúlt időszakokhoz, évekhez képest? Ne azt magyarázd el nekem, hogy ez az érték normális (más cégekhez mérten nem az...), hanem hogy miért azaz mi történt, mi okozta ezt a nagyarányú romlást. Ezzel kapcsolatban nem csak nekem voltak gondjaim, elég csak ezt a topikot átnézned.
Ha nem térsz ki a válasz elől és rendesen elmagyarázod az okokat (köntörfalazás nélkül természetesen), akkor ígérem nem piros pontot kapsz, hanem kitüntetlek, mint a legjobb online helpdesk!
Üdv, HuNReal
A "szokasos" ping uggyel az eg adta foldon semmit nem fognak csinalni. Nalam ugyanez a problema van a 8Mbites ADSL-el. BIXre kb 30 a ping, egy nemet szerverre meg minimum a duplaja de inkabb tobb. Ez nevetseges. Es amikor felhivtam 2x az ugyfelszolgalatot, mit mondtak a draga jo UPCnel? ->
1. Router van-e, ha igen jol mukodik-e? Probaltam-e router nelkul. -> Pipa, probaltam
...ez utan rogton jon egy szokasos UPC-s szoveg: De ez a ping ertek NORMALIS. Igen? Mondom nekem regen a T-Homenal DSL-el nemet szerverre volt 35 a pingem, UPCnel meg mar magyarra annyi. Egyszeruen nevetseges ami itt megy a 29-es korzetben. Nem eleg hogy ennyire draga az ADSL, meg sz*r is. Hogyan lehet egy DSL nettel ennyire rossz a ping ertek? Raadasul ahogy hallottam, a Monortel DSLnel meg jok voltak a pingek, UPC megvette a ceget, utana romlott el minden. Egyebkent Ocsarol irok ha ez segit, de tokmind1, sz*rnak ezek a fejunkre. Egy rohadt 120mbites net olcsobb mint ez a 8Mbites kopedelem, es azzal a pingek is jok.
Eskuszom ahogy lejar a huseg, inkabb atmegyek egy fostos micro netre, ott legalabb a pingek jok lesznek. Egyszeruen nincs mas lehetoseg.
Szerkesztette: krisztian23 2011. 06. 18. 19:39 -kor