Idézet: Levi244 - Dátum: 2012. 07. 09. 00:09
Sziasztok! Furcsa volt olvasni a megkezdett párbeszéd irányát.
Ja, hogy elküldünk a halál faszára a hazugságaiddal? Akkor miért folytatod?
Idézet
Ahogy azt más is leírta egy részetek agresszívan írja, hogy vagy TP-Link a jó
A "tplink jó" igaz, az "agresszívan tolja" hazugság.
Idézet
vagy egy ugrással a több százezres cuccok
Ez is hazugság.
Idézet
miközben azzal próbáltok érvelni, hogy az egyébként jóval jobb teljesítményt nyújtó, tartósabb termékekről ismert Linksys fölöslgesen drágább néhány ezer forinttal
Na, akkor te is próbálhatnál érvelni, marketing bullshit helyett mondjuk konkrétumokkal.
Melyik X linksys termék mutat jobb teljesítményt, mint az Y nem linksys termék, és pontosan miben és mennyivel?
Melyik X linksys termék tartósabb, mint az Y nem linksys termék, és pontosan mennyivel?
Gyerünk, sok a rizsa, kevés a hús...
Idézet
de nem azért nem elragadtatva egy huszárvágással a másik ötletetek a több százezres ipari router.
Ismét csak hazugság. Ha leírod százszor akkor se lesz igaz, max. én is leírom százszor, hogy hazugságot írtál. Nem vagyunk olyan egybites hülyék, akik beszopják a marketingedet.
Idézet
Szerintem átlag otthoni felhasználásról szól a dolog (ami még mindig nem mindig a napi két freemail nyitogatást jelenti) és jobb megoldásokról kellene, hogy szóljon a dolog.
Nem, nem igaz. Elsősorban megfelelő megoldásokról kell szólnia, az ár/érték arányt is figyelembe véve. Ráadásul kérdéses, hogy a "jobb megoldás" (már ha tényleg jobb, hipotézisként fogadjuk el igaznak) érzékelhetően jobb-e az adott felhasználónak?
Idézet
A másik pedig, hogy egy-két ember arra, hogy ha valakinek más a véleménye és nem mellesleg tényekkel is alátámasztja az biztosan Cisco részvényes,
Hazugság. Nem csicsó részvényes vagy, hanem csicsó alkalmazott. Kicsit más a szitu

Ugyanakkor tényeket nem mondtál (meg a másik nick se, amelyik ezt csicsó marketinges agybajt tolja), hanem csak szopod bő nyállal a linksys-t meg fikázod a tplinket.
Tényeket kurvára nem sikerült hoznod ebben a hozzászólásban sem.
Idézet
de akkor amikor én tettem fel a kérdést, hogy vajon miért vív valaki élet halál harcot a routerek kis Polski-jáért, arra nem kaptam érdemi választ.
Te vívsz itt élethalálharcot, mi csak azért válaszolunk a kreténségedre, hogy nehogy valaki beszopja a bullshitedet. Teccikérteni?
Jut eszembe, már megint a fud, ennyit tudsz meg a nevedet.
Idézet
Engem nem zavar ez a hangnem, de szerintem tudunk személyeskedés és sértések nélkül is véleményt ütköztetni és esetleg segíteni másoknak
Ja, _mi_ ezt próbáljuk, segíteni másoknak. Te meg nyilván mást.
Szerkesztette: xclusiv 2012. 07. 09. 12:42 -kor