Idézet: Csirke - Dátum: 2007. jan. 9., kedd - 17:17
Inkább csak arra próbáltam poénosan utalni (smilee), hogy hátha 1 napos reg-gel, (most már) 3 hozzászólással még nem ismered a topicot, és ennek köszönhető, hogy csuklóból leszólsz egy eszközt.
Félreértés ne essék, nem hibátlan a wbr14g2, de azért azt is megjegyezném, hogy inkább ezt venném 2, 5, ne adj isten 6 év garanciával (és frissítek benne firmware-t), mint a Mistraltól TP-LINK márkájút, amire hirtelen nem tudom, hogy mennyi gari van, és még tapasztalatok sem nagyon vannak.
A poént vettem (smilee nálam is), viszont, nem csuklóból szóltam le az SMC-t, leszólták helyettem mások a belinkelt fórumon (is).
Az 1 napos regem pedig titeket dícsér! Régóta itt vagyok a fórumon, olvasni reg nélkül is lehet, és eddig minden gondomra megtaláltam a választ, hála nektek

!
Természetesen van abban ráció, hogy megveszed a vasat, frissítgetsz, aztán majd jó lesz egyszer.
(Régebben a Dacia-t is sokan szerették

)
Ez ellen nekem sem lett volna kifogásom, ha azt olvasom valahol, hogy minden gond megoldódott a firmware frissítés után... Volt, akinek működött, volt, akinek nem...
A TP-LINK-re 2 év garancia van, addig csak kiderül, tényleg jó-e...