Nyugodtan frissítheted Tomatoval. Ha százalékosan kéne megadni az itteni forumozok közül hány ember járt rosszul Tomatoval vagy DD-WRT-vel szerintem nem érné el az 1%-ot. Talán 2éve van meg a Linksys-em + még frissítettem a sajátomon kívül kb 20-30 db-ot és még senkiével sem volt gond, pedig vannak nagyüzemi p2p-ezők is akiknél egy ilyen kütyü oszt alternatív firmware-el.
Nekem otthon 3 asztali gépet, 3 laptopot és egy PDA-t lát el nettel. p2p minimum két gépen megy mindig (torrent, dc), másolgatunk össze-vissza fájlokat a gépek között illetve egy utcai háló tagja is a routerem.
Bírja.
Én Tomatot használok, de manapság már a DD-WRT is tetszik. Itt a munkahelyi routeren az van tesztelésképpen. Egy 'pár' laptopot + smartphone-t ellát wirelessen keresztül
Szerintem rosszul nem fogsz járni vele, először én is elég sokat kérdeztem meg nem mertem frissíteni, de miután az elsőn átestem, utána már bátran frissítgettem a többit is.
Még WRT54G v5-öst is sikerült DD-WRT-vel ellátnom, pedig arra nem nagyon lehet alternatív firmware-t tenni :Đ
Nem fontos kihúzni a többi gép UTP-jét, visszaállítod alapértelezett állásba a gyári firmware-t, majd a fimware upgrade-nél frissíted az újjal és miután kész konfigolod.
Szerkesztette: Tiga 2007. 12. 20. 16:41 -kor