Elküldve: 2006. 10. 02. 15:17
Hello!
Körülbelül 2-3 hete egy villámcsapás során meghibásodott egy jól bejáratott linksys wireless routerem. Helyette egy Linksys wrt54g -s került be, mert eddig ebben az árkategóriában nem volt semmi bajom ezzel a márkával. A problémám az, hogy ez 7-es verzióju, ami azt jelenti,h ogy nincs SEHOL semmi információ róla, semmi javítás... pedig valami nagyon elkelne, mert kb másfél szoba a hatótávolsága az eszköznek, és ez egy iker családiházban elég nagy probléma, míg a rági rendesen vitte ez egész házat. gondoltam várok egy pár napot, hátha kiadnak valami gyári javítást, hátha tipushibás ez a verzió, de semmi. és most már egy kicsit kezd sok lenni! Szóval az érdekelne, hogy találkoztatok-e ezzel a tipussal, tipushibával, avgy ez egy egyedi eset? Idén nyáron találkoztam egy SMC wireless routerral, hasonló tünetei voltak, és a szervizesek 3 hét (!) tesztelés után heves bocsánatkérések közepett adtak egy újat (ami mellesleg jobb tipus is volt.) Csak nekem az a bajom, hogy itt a hálózat nem állhat le. Gondoltam arra, hogy lecserélem az antennákat a linksys high gain antennákra, amivel nyerek pár decibelt, de az sem lenne elég, mert tényleg nagyon gyenge. Melesleg csak körsugárzós antennák jöhetnek szóba nálunk, így tovább szűkülnek a lehetőségek. Gondolkoztam egy wireless repeateren (linksys, hogy biztos működjön)... de most leginkább a tapasztalataitok érdekelnének, hogy találkoztatok-e már ezzel a tipussal, meg ilyenek...
(jah nem gyári upgradet nem akarok rárakni, mert nem akarom kockáztatni a garit, mert ki tudja mire képes ez a .... . jah és downgradelni sem lehet, gondoltam hátha stabilabb sw-vel jobban ketyeg)
előre is köszi