Idézet: exbow - Dátum: 2006. dec. 30., szombat - 13:07
Próbáltam csak cfosspeeddel. csak tomato-val (QOS-sel és anélkül) és még együtt is. Kb. 30-40-50 percig megy aztán megáll. Ha kilépek az utorrentből, akkor a web megy de, az utorrent addig nem megy, amíg a gépet újra nem indítom. Próbáltam korlátozni az utorrentben a kapcsolatok számát és a le- és feltöltést is korlátoztam. Érdekes módon, amikor max 200 kapcsolatra állítottam a cfos szerint kb. 250 volt a tomato szerint meg több mint 300! És csak a torrent ment.
Észrevettem egy dolgot. Cfosspeed és a Tomato teljesen máshogy számolja a kapcsolatokat. Ha elindítom a gépet és semmi nem megy cfosspeed szerint 0, a tomato szerint 70-80 kapcsolat van. Most perpillanat fut az utorrent. Cfos: 242 kapcsolat, tomato 379. Ez a különbség mindig megmarad. Sőt. Volt amikor 450/780 volt az arány.
Nekem is elöjött a torrentes hiba, friss win install után.
Az ok az, hogy a win egyidejüleg csak max. 10 TCP kapcsolatot engedélyez.
Ez csak sp2-re igaz. Megtaláltam a patchet a tcpip.sys-hez, de lefutattam és azt mondta, hogy nálam nincs korlát. SP1-em van.
Maximum connectionst már a legelején 4096-ra állítottam. Ennyi volt a DD-WRT-ben is beállítva.
Utorrentben 50 kapcsolat és max 5 active torrent és 5 active download van beállítva. Max connection 400.
Tiga!
Melyik cfosspeedet használod? Én a letölthető 30 napos próbaverziót.
Légyszi írd be ide a tcp timeoutokat, amik be vannak állítva.
AZ enyémek, sorrendben: TCP 300, 1800, 120, 60, 120, 120, 10, 60, 30, 120
UDP 30, 120
Épp most állt le megint. Kapcsolatok száma cfos szerint 244, tomato szerint 480! Az nem túl sok.
Lassan kezdek beleőszülni...
Szia.
Az utorrentben a dht megy???

Súgó
A téma zárva.