Idézet: kuf - Dátum: 2007. okt. 1., hétfő - 16:13
Az aranyigazsággal kezdenék,cserélt le a firmwaret vmi nem gyárira, pl tomato vagy ddwrt.
Szerintem - ahogy irtad, p2p-t is hasznalsz -, az lesz a gond,h az alap fw egy bizonyos aktualis nyitott kapcsolati ertek utan mar nemt udja lekezelni a tobbit, esetunkben a www-t.
A masik, szemelyes tapasztalat (cafoljon meg mas, vagy erositsen meg), en rengeteget szoptam a wusb11-el. Ez ugye az a cucc, ami kb szappanosdoboz nagysagu, kis antennat lehet felhajtani az oldalan. Szeretem a linksys cuccokat, de ez csodakat muvelt, neha a sajat driverrel se telepult fel,
neha feltelepult, de nem latott semmilyen ap-t.
Igen, ez az az a szappanos doboz
SMC routerrel pl. semmi esetre sem volt hajlandó működni...
Tehát, akkor érdemes lenne kicserélnem a firmware-t...
Ezzel kapcsolatban kérdéseim lennének

:
- tomato, vagy ddwrt?
- menniyre bonyolult bekonfigolni ezekkel a firmware-kkel a routert? Csak, mert nem vagyok nagyon otthon sem hálózati, sem WIFI témában. Gyári firmwarrel alap beállításokat meg tudom csinálni (kapcsolat védelme, MAC cím klónózás, szűrés)
- vissza tudom-e a nem gyári vezérlőfelületen keresztül tölteni a gyári firmware-t (esetleges garanciális probléma miatt)
2. körben pedig vegyek egy rendes adaptert.
Itt is kérdeznék ám, hogy nehog yjól érezd magad

:
- milyen márkát
- USB, vagy PCI?
Túl sokat már nem szeretnék költeni a dologra :Đ
Nagyon köszönöm a segítséget
Ui.: most levettem a kapcsolatok számát 100-ra. Mintha jobb lenne a dolog... (kopp-kopp)
Még egy kérdés:
A routernek meg lehet adni, hogy a www-nek magas prioritást adjon a p2p-vel szemben?
Tudom, hogy erre elég jó program a cfos/cfosspeed, de ezzel a LAN-os nettel nem sikerült belőnöm (UTP kábel jön be a lakásba. Gyakorlatilag olyan, mint egy kábelTV-s net, csak nincs még modem sem a lakásban.
Szerkesztette: - Jim74 - 2007. 10. 01. 15:29 -kor