HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC kábeltévé szolgáltatása... - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (311 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC kábeltévé szolgáltatása... Értékeld a témát: ****- 3 szavazás

#141 Felhasználó inaktív   alibabusic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 09. 09. 12:33

Idézet: Adam84 - Dátum: 2007. szept. 9., vasárnap - 13:06

A régi-új előfizető problémrakörre pedig csak ezt reagálnám:
Amikor te voltál új előfizető, akkor biztos te is kaptál valami kedvezményt (bekötési díj kedvezmény, havidíjkedvezmény egy bizonyos ideig).

Én spec. soha nem kaptam semmilyen kedvezményt !
1991-ben kötötte be a kábelt a Kábelkom nevü cég és pár év múlva vette meg őket a UPC.
Azóta csak tejelek  ;)

Azért a mostani akciójuk is trükkös!
Ha Alap csomagról megy vki most Családira 3990 Ft -1 konverterrel -2-vel 3990+960= 4950 Ft.

Ha augusztusban mentem volna fel Családi csomagra,akkor maradt volna az előfizetés 4799 Ft és kaptam volna 2 konvertert -az volt az akció.

Kérdem én ebben az újban mi az akció ?
Ha olyan marha lennék,hogy 2 konvertert kérek,akkor 151 Ft-al többet fizetek mint 10 nappal ezelőtt.
Ügyes.

#142 Felhasználó inaktív   Adam84 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 09. 16:09

Idézet: alibabusic - Dátum: 2007. szept. 9., vasárnap - 12:33

Én spec. soha nem kaptam semmilyen kedvezményt !
1991-ben kötötte be a kábelt a Kábelkom nevü cég és pár év múlva vette meg őket a UPC.
Azóta csak tejelek  ;)

Azért a mostani akciójuk is trükkös!
Ha Alap csomagról megy vki most Családira 3990 Ft -1 konverterrel -2-vel 3990+960= 4950 Ft.

Ha augusztusban mentem volna fel Családi csomagra,akkor maradt volna az előfizetés 4799 Ft és kaptam volna 2 konvertert -az volt az akció.

Kérdem én ebben az újban mi az akció ?
Ha olyan marha lennék,hogy 2 konvertert kérek,akkor 151 Ft-al többet fizetek mint 10 nappal ezelőtt.
Ügyes.

Én meg vagyok elégedve a UPC áraival.
Főleg most, hogy nagy mértékben árat csökkentettek szinte minden szolgáltatás tekintetében.

Ezt az árcsökkentést pedig valamivel ellensúlyozni kell.

Többek között azzal az általad említett 151 Ft-al ... Ami tegyük hozzá, hogy elhanyagolható "burkolt" áremelés, ha hozzávesszük a több ezer forintos havidíjcsökkentést net és telefonszolgáltatás terén.
Valamit valamiért ...  :cool:

#143 Felhasználó inaktív   gap 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 09. 09. 16:56

Idézet: Adam84 - Dátum: 2007. szept. 9., vasárnap - 12:06

Szó sincs megtévesztésről a honlapon. Egyértelműen ki van írva, hogy azok az árak kizárólag arra vonatkoznak, akik felfelé módosítanak (Jelenlegi Alap csomag előfizetőinkre vonatkozó ajánlatok, HA felfelé módosítanak Családi csomagra).
Egyértelműen kiderül az is, hogy ha most Alap csomagja van valakinek, és szintén Alap csomagot szeretne, de olcsóbban, az nem teheti meg ezt...

A régi-új előfizető problémrakörre pedig csak ezt reagálnám:
Amikor te voltál új előfizető, akkor biztos te is kaptál valami kedvezményt (bekötési díj kedvezmény, havidíjkedvezmény egy bizonyos ideig).
Mivel egy cég profitorientált, ezért nem érdeke, hogy feleslegesen adjon több ezer forint kedvezményt az ügyfeleinek. Nagyon sok ember még így is kifizeti a teljes árat a szolgáltatásra.

Hazai csomagra való váltás: honnan veszed, hogy nem válthatsz át erre a kisebb és olcsóbb csomagra?! Simán meg lehet tenni ...

Digitv: A digitv valóban konkurenciának számít, de a minősége miatt nagyon sok (kevésbé árérzékeny előfizető) visszajön a upc-hez ... Nem véletlenül kerül 2.700 Ft-ba a digitv szolgálatása ...

A 22 év alatt soha semmilyen kedvezményt nem kaptam a UPC-töl, sem annak elödjétöl.

"Hazai csomagra való váltás: honnan veszed, hogy nem válthatsz át erre a kisebb és olcsóbb csomagra?! Simán meg lehet tenni ..."
Tehát azonos határozott idejüre NEM válthatok át , de alacsonyabbra igen?  Légyszíves leírni, vagy belinkelni, hogy mire hivatkozva tehetem ezt meg.
Ez fölöttébb érdekes, mert akkor átváltok hazaira, utána a hazairól pedig  ez alapján
http://www.upc.hu/ka...kcio_elofizetok
határozott idejü alap díjcsomagra.
Vagy hogy van ez ?

#144 Felhasználó inaktív   gap 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 09. 09. 17:26

Idézet: Adam84 - Dátum: 2007. szept. 9., vasárnap - 16:09

Én meg vagyok elégedve a UPC áraival.
Főleg most, hogy nagy mértékben árat csökkentettek szinte minden szolgáltatás tekintetében.

Ezt az árcsökkentést pedig valamivel ellensúlyozni kell.

Többek között azzal az általad említett 151 Ft-al ... Ami tegyük hozzá, hogy elhanyagolható "burkolt" áremelés, ha hozzávesszük a több ezer forintos havidíjcsökkentést net és telefonszolgáltatás terén.
Valamit valamiért ...  :cool:

havi 4.800 Ft-os alapdíjcsomaggal elégedett lennél  :) 

#145 Felhasználó inaktív   Adam84 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 09. 18:55

Idézet: gap - Dátum: 2007. szept. 9., vasárnap - 16:56

Vagy hogy van ez ?

Ez egy csöppet másképp működik, de nem írhatom le neked, hogy pontosan hogyan.

Szerkesztette: Adam84 2007. 09. 09. 19:00 -kor

#146 Felhasználó inaktív   Adam84 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 09. 18:59

Idézet: gap - Dátum: 2007. szept. 9., vasárnap - 17:26

havi 4.800 Ft-os alapdíjcsomaggal elégedett lennél  :)

Ha anyagilag megterhelő lenne a számomra a 4.800 Ft-os havidíj, akkor átváltanék kisebb csomagra.
Kitűnő lehetőség a Hazai csomag is, mivel a legnépszerűbb magyar csatornák megtalálhatóak benne.
Ha pedig bírnám fizetni a 4.800 Ft-ot, akkor bele kell törődni ebbe az árba.

#147 Felhasználó inaktív   gap 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 09. 09. 19:34

Idézet: Adam84 - Dátum: 2007. szept. 9., vasárnap - 18:55

Ez egy csöppet másképp működik, de nem írhatom le neked, hogy pontosan hogyan.

Csak nem  UPC-nél dolgozol, vagy titoktartási kötelezettséget vállaltál náluk, már amennyiben ez titok lehet.
No mindegy valahogy azért megoldom vagy a UPC-nél, vagy türelmesen várok 22 év után még 1-2 hónapot és átmegyek a digikábelhoz.
Abban igazad van, hogy a digi műholdas adásával egyes helyeken kisebb problémák vannak vihar esetén, de a UPC direct adása semmivel sem jobb- sőt :D  :D  :D

#148 Felhasználó inaktív   gap 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 09. 09. 19:39

Idézet: Adam84 - Dátum: 2007. szept. 9., vasárnap - 18:59

Ha anyagilag megterhelő lenne a számomra a 4.800 Ft-os havidíj, akkor átváltanék kisebb csomagra.
Kitűnő lehetőség a Hazai csomag is, mivel a legnépszerűbb magyar csatornák megtalálhatóak benne.
Ha pedig bírnám fizetni a 4.800 Ft-ot, akkor bele kell törődni ebbe az árba.

Nem anyagilag megterhelö, inkább morálisan  :)

#149 Felhasználó inaktív   Adam84 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 09. 20:40

Idézet: gap - Dátum: 2007. szept. 9., vasárnap - 19:34

Csak nem  UPC-nél dolgozol, vagy titoktartási kötelezettséget vállaltál náluk, már amennyiben ez titok lehet.
No mindegy valahogy azért megoldom vagy a UPC-nél, vagy türelmesen várok 22 év után még 1-2 hónapot és átmegyek a digikábelhoz.
Abban igazad van, hogy a digi műholdas adásával egyes helyeken kisebb problémák vannak vihar esetén, de a UPC direct adása semmivel sem jobb- sőt :D  :D  :D

Hát ez pont fordítva igaz szerintem.
A diginél már a legkisebb esőtől is szemcsés a kép, míg a direct-nél csak durva és szélsőséges esetekben romlik a képminőség. Nem véletlenül vetette be a upc a digitévével szemben azt a szlogent, hogy: "megköveteljük a tökéletes képminőséget".

#150 Felhasználó inaktív   gap 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 09. 09. 21:04

Idézet: Adam84 - Dátum: 2007. szept. 9., vasárnap - 20:40

Hát ez pont fordítva igaz szerintem.
A diginél már a legkisebb esőtől is szemcsés a kép, míg a direct-nél csak durva és szélsőséges esetekben romlik a képminőség. Nem véletlenül vetette be a upc a digitévével szemben azt a szlogent, hogy: "megköveteljük a tökéletes képminőséget".

Mindenki a saját lovát dicséri, főleg ha el akarja adni :D
Nekem más  tapasztalatom van  erről és  egyikhez sincs sem anyagi sem érzelmi kötödésem. Szerintem ez mind hely, mind eszköz és beállítás kérdése. Tehát ebböl kifolyolag mindegyik szolgáltató ügyfeleinél  lehet jobb, vagy  rosszabb a kép/hang minősége. Van olyan rokonom, akinél a digi 1,5 éve hibátlanul kristálytiszta képet sugároz, és van olyan barátom, aki a gyakori gyenge képminőség miatt hosszas utánjárás és veszekedés közepette visszamondta a szolgáltatást.
"megköveteljük a tökéletes képminőséget" hihi, azt lehet.!!! Jó a szlogen ugyan , de köszönöviszonyban sincs a valósággal.  ;)

#151 Felhasználó inaktív   gap 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 09. 09. 21:35

"és van olyan barátom, aki a gyakori gyenge képminőség miatt hosszas utánjárás és veszekedés közepette visszamondta a szolgáltatást."

Az lemaradt ennél, hogy a lemondott szolgáltatás UPC-s volt

#152 Felhasználó inaktív   alibabusic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 10. 09:17

Idézet: Adam84 - Dátum: 2007. szept. 9., vasárnap - 17:09

Igen csökkentettek, DE csak az újaknak vagy ha már lejárt a hűséged.

Hiába látom,hogy pl.  lehetne 990 Ft a telo díjam -de nem lehet,mert nem járt le a hűség. Addig marad 1800 Ft. Kérdés,hogy addig marad-e ez az akció ?

Most azonban én is trükközni fogok. Egybe hoztam a tv+net+telo hűséget. Ha lejár és nem kapom meg azt az árat mint az újak,akkor lemondom és 1 családtag nevén újraindítok mindent.

#153 Felhasználó inaktív   gap 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 09. 10. 09:17

Idézet: Adam84 - Dátum: 2007. szept. 8., szombat - 16:58

Nem. Az a kedvezmény kizárólag új előfizetőkre vonatkozik.

Rosszul tudod!
Ez a kedvezmény azokra a meglévő elöfizetőkre IS vonatkozik, akiknek NINCS ELKÖTELETTSÉGÜK a UPC felé  határozott idejü szerződéssel.
Simán át lehet menni a határozatlan alap ( 4.799 Ft/hó) díjcsomagból az akciós határozott 1 vagy 2 éves alap díjcsomagok bármelyikébe.
Tehát a határozatlan idötartamu szerzödést természetesen  bármikor fel lehet mondani, módosítani, és azt a díjcsomagot választhatja az előfizető amelyiket akarja, akár  lefelé a  hazait dcs-t határozatlanba, vagy határozott idejüre. Viszont ha határozott idejüt választ vki, akkor a szerzödés idötartama alatt csak felfelé módosíthat bármikor mindenféle költségek nélkül, lefelé természetesen nem.
Ez tény, ha nem hiszed járj utána  !!!
Amúgy a honlapjukról is nekem ez jött le  :)

#154 Felhasználó inaktív   asdf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 10. 09:44

Idézet: alibabusic - Dátum: 2007. szept. 10., hétfő - 10:17

Most azonban én is trükközni fogok. Egybe hoztam a tv+net+telo hűséget. Ha lejár és nem kapom meg azt az árat mint az újak,akkor lemondom és 1 családtag nevén újraindítok mindent.

Egyet ne hagyj ki a szamitasbol, a mostani akcio aug 30. utan megszuntekre nem vonatkozik, ergo uzemszunetre keszulj fel batran az atkotesnel mas emberre.
Archív:
Akár 3*-os összegbe is kerülhet egy SMS elküldése egyes újabb telefonokon!
Info, kérdőív, petíció:  http://unicodesms.freeweb.hu

#155 Felhasználó inaktív   alibabusic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 10. 15:02

Idézet: asdf - Dátum: 2007. szept. 10., hétfő - 10:44

Egyet ne hagyj ki a szamitasbol, a mostani akcio aug 30. utan megszuntekre nem vonatkozik, ergo uzemszunetre keszulj fel batran az atkotesnel mas emberre.

Miért tiltja vmi,hogy 1 helyen (családi házba lakom) legyen 2 internet +2 tv +2 teló előfizetés ?

Ha nem,akkor előbb beköttetem az újat és utána lemondom a régit -max 1 hónap lesz dupla fizetés.

#156 Felhasználó inaktív   murzuk 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 10. 15:51

Idézet: alibabusic - Dátum: 2007. szept. 10., hétfő - 16:02

Miért tiltja vmi,hogy 1 helyen (családi házba lakom) legyen 2 internet +2 tv +2 teló előfizetés ?

Ha nem,akkor előbb beköttetem az újat és utána lemondom a régit -max 1 hónap lesz dupla fizetés.

Nem tiltja semmi, de szerintem nincs is rá szükség. Amikor lejár a szerzödésed új elöfizetönek minösülsz és akkor megillet az aktuális kedvezmény.

Szerkesztette: murzuk 2007. 09. 10. 15:52 -kor

#157 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2007. 09. 10. 16:00

Idézet: alibabusic - Dátum: 2007. szept. 10., hétfő - 16:02

Semmi, én kötöttem annyi kedvezményeset, mint állat, kivéve akkor, ha azt mondják, csak új előfizetőinkre érvényes. Akkor szívni leeht, ha 2 évvel ezelőtt volt ott a neveden valami, akkor már nem vagy új. Persze jópofizni lehet :-)
Make love not Wor.

#158 Felhasználó inaktív   Adam84 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 10. 16:57

Idézet: alibabusic - Dátum: 2007. szept. 10., hétfő - 9:17

Igen csökkentettek, DE csak az újaknak vagy ha már lejárt a hűséged.

Hiába látom,hogy pl.  lehetne 990 Ft a telo díjam -de nem lehet,mert nem járt le a hűség. Addig marad 1800 Ft. Kérdés,hogy addig marad-e ez az akció ?

Családtag nevére nem köthetsz a lemondást követő három hónapig kedvezményes díjjal szerződést, csak listaárasat.

#159 Felhasználó inaktív   alibabusic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 11. 07:55

Idézet: Adam84 - Dátum: 2007. szept. 10., hétfő - 17:57

Családtag nevére nem köthetsz a lemondást követő három hónapig kedvezményes díjjal szerződést, csak listaárasat.

Köszi !
Akkor meghúzom magam. ;)

#160 Felhasználó inaktív   zergelo 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 09. 13. 10:53

Hali,

van valakinek tapasztalata hogy hogyan lehetne a husegnyilatkozat lejarta utan tovabbi olcsosagot kapni.
Azt mondta az ÜFSZ hogy mar csakis a normal dijat fizethetem...es ez gaz

koszi
"...egy meggymag meg meg egy meggymag..."

Téma megosztása:

• (311 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10