HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC kábeltévé szolgáltatása... - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (311 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 122
  • 123
  • 124
  • 125
  • 126
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC kábeltévé szolgáltatása... Értékeld a témát: ****- 3 szavazás

#2461 Felhasználó inaktív   djlacee 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 05. 05. 16:08

Nálunk (Sopron) analógon egyel több csatorna lesz, az eddigi 47 helyett 48, viszont a bronze csomagot tovább szűkítik, az eddigi 28 helyett 26 csatorna lesz 4 sportcsatornával, 0 ismeretterjesztő csatornával, hol itt a logika?
upc Fiber Power 25 + Telefon Bronze + Digital Bronze DVB-C, MinDigTV DVB-T, DVB-S Astra 19,2°+23,5°

#2462 Felhasználó inaktív   Falconeye 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 05. 05. 20:21

Tisztelt upc on-line!

Érdeklődnék, van-e arra reális mód, hogy a jövőben lehessen felfelé módosítani úgy, - meglévő hűségnyilatkozat mellett is - hogy sem listaárat, sem újabb ill. további hűségnyilatkozatot ne kelljen vállalni a már meglévő szolgáltatásra?! Mivel szándékomban áll(t) nagyobb program csomagra váltani, - Gold dvr - de nem tudom vállalni a jövőre lejáró hűségnyilatkozatot, sem a listaárat!

Válaszukat érdeklődve várom!

Falconeye.

Szerkesztette: Falconeye 2010. 05. 05. 20:27 -kor

#2463 Felhasználó inaktív   joenet 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 05. 05. 20:58

Üzenet megtekintéseIdézet: -MCsaba- - Dátum: 2010. 05. 05. 15:58

Új csatornakiosztás 06.01-től: http://www.upc.hu/pd...letv_100601.pdf

Tisztelt upc on-line!

MEGINT eltűnt az M1 és M2 HD. Újabb adminisztrációs hiba (amit nem igazán értenék, hogy hogyan lehet annyira pancser bárki is, hogy kétszer is elkövesse ugyanazt a hibát), vagy most valóban kikerülnek? Nagyon remélem, hogy az előbbi...

#2464 Felhasználó inaktív   s.attesz 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 05. 05. 21:00

Üzenet megtekintéseIdézet: upc on-line - Dátum: 2010. 05. 05. 15:01

Köszönjük a jelzést s.attesz!

Továbbítottuk észrevételét az illetékesek felé, akik azóta megoldották a Filmbox Extra EPG hibáját, így ez már helyesen mutatja a műsorokat.

Köszönöm a műsorinfó gyors hibajavítását.

#2465 Felhasználó inaktív   Modika 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 05. 21:32

Üzenet megtekintéseIdézet: joenet - Dátum: 2010. 05. 05. 21:58

Tisztelt upc on-line!

MEGINT eltűnt az M1 és M2 HD. Újabb adminisztrációs hiba (amit nem igazán értenék, hogy hogyan lehet annyira pancser bárki is, hogy kétszer is elkövesse ugyanazt a hibát), vagy most valóban kikerülnek? Nagyon remélem, hogy az előbbi...

Szerintem elírás.
Mert ha arra nem figyelnek,hogy az ATV HD és a Filmbox HD is ugyan arra a 36 csatornára van írva.

a Budapesti analogon meg a Comedy Central magyar/ANGOL
99,10 MHz Budapest Rádió (RÉG MEGSZÜNT)
106,30 MHz Fiksz Rádió/Civil RádiÓ CSAK cIVIL RÁDIÓ
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása..

#2466 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2010. 05. 05. 23:58

Üzenet megtekintéseIdézet: csanadu - Dátum: 2010. 05. 04. 19:23

sziasztok!nem tudjátok véletlenül hogy a scart lábkiosztása le van-e irva valahova?
A composit kimenetre lennék kiváncsi hogy van-e rajta. ( 3 kép + 2 hang)

Van, elvégre van scart-kompozit átalakító, meg kijön belőle a sztereó hang. Légy kicsit kreatív:

http://images.google...l=&oq=&gs_rfai=

Amúghy végy egy ilyet, aztán kész is:

http://img.tomshardw..._101/scart2.jpg
Make love not Wor.

#2467 Felhasználó inaktív   upc on-line 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 06. 08:56

Üzenet megtekintéseIdézet: Falconeye - Dátum: 2010. 05. 05. 21:21

Tisztelt upc on-line!

Érdeklődnék, van-e arra reális mód, hogy a jövőben lehessen felfelé módosítani úgy, - meglévő hűségnyilatkozat mellett is - hogy sem listaárat, sem újabb ill. további hűségnyilatkozatot ne kelljen vállalni a már meglévő szolgáltatásra?! Mivel szándékomban áll(t) nagyobb program csomagra váltani, - Gold dvr - de nem tudom vállalni a jövőre lejáró hűségnyilatkozatot, sem a listaárat!

Válaszukat érdeklődve várom!

Falconeye.

A kampányajánlataink között szokott olyan akció szerepelni, amihez nem kérünk hűségnyilatkozatot, de sajnos arról nem tudunk tájékoztatást adni, hogy a következő időszak akciói milyen feltételekkel lesznek elérhetőek, mivel ezek jelenleg kidolgozás alatt vannak.
Üdvözlettel: upc on-line

Twitter: upc_online_hu
Facebook: upcmagyarorszag

#2468 Felhasználó inaktív   upc on-line 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 06. 09:03

Üzenet megtekintéseIdézet: joenet - Dátum: 2010. 05. 05. 21:58

Tisztelt upc on-line!

Köszönjük a jelzéseket!

Az észrevételeket továbbítottuk a megfelelő helyre, hamarosan javításra kerül a csatornakiosztás kiírás.
Üdvözlettel: upc on-line

Twitter: upc_online_hu
Facebook: upcmagyarorszag

#2469 Felhasználó inaktív   Modika 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 06. 09:58

Üzenet megtekintéseIdézet: upc on-line - Dátum: 2010. 05. 06. 10:03

Köszönjük a jelzéseket!

Az észrevételeket továbbítottuk a megfelelő helyre, hamarosan javításra kerül a csatornakiosztás kiírás.

DUNA HD bekerüléséről őssz óta szóvan. De továbbra sincs. Lesz valamikor?
Duna 2 várható?
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása..

#2470 Felhasználó inaktív   Modika 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 06. 10:04

Nóta TV 1,3 millió háztartásban

Hét hónappal a Nóta TV elindulása után már 3millió emberhez jut el Magyarországon, az AGB nézettségmérési panelja szerint. Ez az eredmény annál is inkább figyelemre méltó, mert a csatorna egyelőre még sem a UPC, sem a T-csoport kábeltelevíziós rendszerein nem fogható. A magyarországi 350 kábelszolgáltató közül 330 kínálatában már szerepel a műsor. Az 1,3 millió hazai háztartáson kívül további 700 ezer otthonban látható a környező országokban. Váradi show címmel új szombat esti szórakoztató műsor indult a Váradi Roma Caféval, tájékoztatott Fái András, a csatorna producere. A visszajelzések szerint a nézők kedvencei közé tartoznak sajátgyártású műsorok."

A UPC május 1-jétől jelentősen csökkentette lakossági Fiber Power internetszolgáltatásának tarifáját Csehországban. A 100 Mbit/s-os csomag ára a korábbi 1.765 helyett 999 cseh korona (39,30 euró) áfával együtt. Az 50 Mbit/s-os csomag ára 1.311-ről 765 koronára csökken. A üzleti ügyfelei számára is UPC hasonló árcsökkentést tervez Csehországban. A nagy sebességű internetnek 2009 végén több mint 1,2 millió előfizetője volt. (Broadband TV News, április 29.) "

forrás:Media-Kabel-Muhold

#2471 Felhasználó inaktív   Falconeye 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 05. 06. 11:28

Üzenet megtekintéseIdézet: upc on-line - Dátum: 2010. 05. 06. 09:56

A kampányajánlataink között szokott olyan akció szerepelni, amihez nem kérünk hűségnyilatkozatot, de sajnos arról nem tudunk tájékoztatást adni, hogy a következő időszak akciói milyen feltételekkel lesznek elérhetőek, mivel ezek jelenleg kidolgozás alatt vannak.

Köszönöm a felvilágosítást!

Ellenben a jelenlegi információjuk és a május 1.-től hatályba lépett akciójuk alapján - mely továbbra is érvényben tartja a hűségnyilatkozat kritériumát felfelé módosításnál - sajnos, továbbra sem kívánok élni a gazdagabb program választék adta lehetőséggel ami, Önöknek bevételt és egyben elégedettebb ügyfelet is eredményezhetne.

Bízva abban, hogy a jövőben ez változni képes álláspont lesz, köszönöm az infót.

#2472 Felhasználó inaktív   -MCsaba- 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 06. 11:50

Az M1 és M2 egyáltalán mennyi HD adást sugároz (nem HD-s csomagom van)?? Én őszintén abban sem vagyok biztos, hogy maga a Magyar Televízió akarja mindkettőt HD-ben is adni a jelenlegi gazd. állapotuk alapján..

#2473 Felhasználó inaktív   zoli62 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 06. 12:55

A Thomsonon megint előjött a következő hiba: egy felvételt csak bizonyos ideig játszik le, utána meg visszaugrik egy előző pozicióra, és újra kezdi. Más is tapasztalta ezt? A Philipsen kevesebb hiba van?

Szerkesztette: zoli62 2010. 05. 06. 12:55 -kor

"Légy szerény mint én..."

#2474 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 06. 13:10

De most oszinten, ez a Nota tv az utolso amit javasolnek hogy a kinalatba keruljon... a Poen-on is ott a sok szar regi dariodo vagy mi az anyam kinja valogatas, sikitva kapcsolok el ha oda tevedek. Minek megy egy ilyen sz.r? Plane, hogy most veszik ki a VH masik felet is. Ezzel nem is maradt normalis zenei ado a kinalatban.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#2475 Felhasználó inaktív   xclusiv 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 06. 16:24

Üzenet megtekintéseIdézet: zoli62 - Dátum: 2010. 05. 06. 13:55

A Thomsonon megint előjött a következő hiba: egy felvételt csak bizonyos ideig játszik le, utána meg visszaugrik egy előző pozicióra, és újra kezdi. Más is tapasztalta ezt? A Philipsen kevesebb hiba van?

Egyszer tapasztaltam.

#2476 Felhasználó inaktív   Falconeye 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 05. 06. 17:21

Üzenet megtekintéseIdézet: Samott - Dátum: 2010. 05. 06. 14:10

De most oszinten, ez a Nota tv az utolso amit javasolnek hogy a kinalatba keruljon... a Poen-on is ott a sok szar regi dariodo vagy mi az anyam kinja valogatas, sikitva kapcsolok el ha oda tevedek. Minek megy egy ilyen sz.r? Plane, hogy most veszik ki a VH masik felet is. Ezzel nem is maradt normalis zenei ado a kinalatban.

Samott

Maximálisan egyet értek!:respect:
Ocssó éteri lagzi-kocsma feeling, műhódrul meg kábelrul....:rock:
Nem hiszem, hogy az igényes szórakoztatás ilyen csatornákban keresendő!
Szerintem.

Szerkesztette: Falconeye 2010. 05. 06. 17:25 -kor

#2477 Felhasználó inaktív   alibabusic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 06. 17:39

Üzenet megtekintéseIdézet: zoli62 - Dátum: 2010. 05. 06. 12:55

Nálam már többször csinálta (Thomson),de rájöttem a megoldásra!!

A filmeket úgy veszem fel,hogy az elején és a végén van 10-10 perc ráhagyás.
Ha végeztem 1 filmmel és nem akarok többet nézni,akkor is "odatekerek" a következő film elejére.
Na ilyen filmnél fordult elő,hogy egyszer megakadt és a film elejére ugrott - nem a felvétel elejére!!
Akármit csináltam nem akart átmenni azon az 1 ponton -se pörgetéssel se lejátszással.

Na ekkor kiléptem a menübe és a lejátszást az "Elejétől" kértem -ekkor simán lejátszotta végig!!

Sőt, ezt olyan filmnél is csinálta,amikor csak 3-4 részletben tudtam megnézni.

Lehet,hogy kihagy néha a memóriája. :rolleyes:

#2478 Felhasználó inaktív   csanadu 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 05. 06. 18:21

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2010. 05. 06. 00:58

Van, elvégre van scart-kompozit átalakító, meg kijön belőle a sztereó hang. Légy kicsit kreatív:

http://images.google...l=&oq=&gs_rfai=

Amúghy végy egy ilyet, aztán kész is:

http://img.tomshardw..._101/scart2.jpg

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Köszi a választ!!

De ugylátom hogy félre értettetek.

Megprobálom világossá tenni.

Ugye adott a Felvevös Thomson STB.

És adott egy LG 42LH 3000-es lcd ami van komponens bemenet.

Ennek a szarnak csak egy fajta kép kimenete van scart!

Arra lannék kiváncsi hogy Ezen az egyetlen scart kimeneten van -e komponens kimenet!!!!Nem compozit!

Ami áll 3 képböl és két hangbol.

Abbol indultam ki hogy a scart kábel (amit adnak) összes lába be van kötve.

Én az 'STB' scart lábkiosztásárol beszéltem .

Persze az lett volna a jobb megoldás ha rá tesznek egy HDMI kimenetet is mert az esetleg adott volna minöséget is!!!

#2479 Felhasználó inaktív   Papesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 06. 21:32

Üzenet megtekintéseIdézet: Samott - Dátum: 2010. 05. 06. 14:10

Samott

Szerintem leszünk még többen is, akik ebben egyetértenek. :respect2:
Papesz

#2480 Felhasználó inaktív   Sword 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 07. 07:14

Üzenet megtekintéseIdézet: Papesz - Dátum: 2010. 05. 06. 22:32

Szerintem leszünk még többen is, akik ebben egyetértenek. :respect2:

Szerintem ne adjatok tippet a upc-nek, hogy milyen fost rakhat még be úgy, hogy normális adókat vesz ki (és még képesek bővüléssel reklámozni)...

Egyébként nem úgy volt, hogy díjcsökkenés lesz amiatt, hogy elvették azt a kb. 10 külföldi csatornát és berakták minicsomagba?
Én valahogy még mindig 19500 forintról kapom a számlákat...

Téma megosztása:

• (311 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 122
  • 123
  • 124
  • 125
  • 126
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.