Idézet: mc.mey - Dátum: 2008. márc. 27., csütörtök - 22:31
Nagy érdeklődéssel olvasom mindíg ezt a fórumot.Mindíg mosolygok azon,hogy hogy lehet vitatkozni olyan dolgokon,amin tulképpen nem is nagyon érdekes.Nekünk felhasználóknak soha nem lesz igazán jó.!!!
Az én véleményem az,aztán most lehet hogy meg leszek lincselve,hogy ez az egész hűséges balhé nem túl jó megoldás.Sajnos ez is csak ebben az országban lehetséges.Én úgy tartom korrektnek,hogy ezt új belépési kedvezménynek kéne hívni,és azoknak járna a mondjuk 3900Ft aki első belépő vagy más szolgáltatótól vált át.Az kapjon kedvezményt,és ha pl lejár az 1 év utána lista áron kapná ugyanazt a szolgáltatást.Ez nyugat európa fejlettebb országaiban így is van.Utána senki nem keresi a kiskapukat,hogy hogyan lehetne még mindíg keveset fizetni!!Csak mi csináljuk ezt mindíg.Nekem kb.10 éve van UPC-m,és soha nem írtam alá plusz hűséget.5780Ft-ot fizetek és nem váltogattam.Mégegyszer elnézést mindenkitől,de én úgy látom,ha ezt minden területen be lehetne tartani akkor nem itt tartanánk.
Itt egy példa:Multi cégek csinálnak Mo-on egy gyárat,és 5 évig adómentesen működhetnek.4és fél év után változtatnak nevet,adószámot,és újra 5 évig adómentes.És ezt megcsinálják 4-5-ször.Mi meg engedjük.Nem jó ez így!!!Én úgy gondolom,ha jó szolgáltatást tudnak nyújtani,és folyamatosan fejlődni akkor megéri azt a pár száz vagy akár 1-2 ezer többletet kifizetni.Ja és nem vagyok tele,nekem sem mindegy a pénz.De ha mindenki így gondolkozna akkor sokkal jobb lenne később.Persze ez csak az én véleményem,és kérlek ne szídjatok le nagyon.

Egyébként itt mindenkinek van egy kis igaza a hozzászólások között,és ezért mondon hogy nekünk felhasználóknak soha sem lesz igazán jó.
Csak tudod mi nem vagyunk Nyugat Europa és a fizetésünk sem az.És a kormányunk sem az.
Ők több pénzből sokkal jobb gazdaságból,nem kell válogatniuk,hogy milyen szórakozási lehetőségeket használjanak ki.
A mostani magyar embereknek a között kell választani,hogy eszik vagy éhenhal, illetve a gyerekének tud-e enni adni.
Ahogyan sok embernek a 300 ft os vizitdíj is sok volt,mit gondolsz arról az 1700 ft-os ár különbségről a hűség és nem hűség árak között.
Mostanság,már a magyar embereknek a Tv az egyedüli szórakozás,mert nincs pénzük idejük energiájuk elmenni egy szinházba,moziba,buliba stb.....(Illetve el akkarják kerülni az utcai harcok belekeveredésébe)
A Nyugat europai emberek nem élnek ílyen hajhászot , csicskázott, hazugságokkal teli életet.
Ezen mosolyogj!!!!!!!!
Tudom erre azt mondod nem kötelező a TV-t nézzni!
Már ez a pici kikapcsolodást is elvennéd az emberektől????
Ne hasonlitsd külföldi országokhoz az országot.
A mi bérünk nem unios,de az árak igen!
Ha megteheted fizess,és ne írkálj marhaságokat!!!!!!
A Multicéges megjegyzéseddel viszont egyetértek!!!
Szerkesztette: Modika 2008. 03. 28. 11:14 -kor