HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC kábeltévé szolgáltatása... - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (311 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC kábeltévé szolgáltatása... Értékeld a témát: ****- 3 szavazás

#451 Felhasználó inaktív   mc.mey 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 03. 27. 22:31

Nagy érdeklődéssel olvasom mindíg ezt a fórumot.Mindíg mosolygok azon,hogy hogy lehet vitatkozni olyan dolgokon,amin tulképpen nem is nagyon érdekes.Nekünk felhasználóknak soha nem lesz igazán jó.!!!
Az én véleményem az,aztán most lehet hogy meg leszek lincselve,hogy ez az egész hűséges balhé nem túl jó megoldás.Sajnos ez is csak ebben az országban lehetséges.Én úgy tartom korrektnek,hogy ezt új belépési kedvezménynek kéne hívni,és azoknak járna a mondjuk 3900Ft aki első belépő vagy más szolgáltatótól vált át.Az kapjon kedvezményt,és ha pl lejár az 1 év utána lista áron kapná ugyanazt a szolgáltatást.Ez nyugat európa fejlettebb országaiban így is van.Utána senki nem keresi a kiskapukat,hogy hogyan lehetne még mindíg keveset fizetni!!Csak mi csináljuk ezt mindíg.Nekem kb.10 éve van UPC-m,és soha nem írtam alá plusz hűséget.5780Ft-ot fizetek és nem váltogattam.Mégegyszer elnézést mindenkitől,de én úgy látom,ha ezt minden területen be lehetne tartani akkor nem itt tartanánk.
Itt egy példa:Multi cégek csinálnak Mo-on egy gyárat,és 5 évig adómentesen működhetnek.4és fél év után változtatnak nevet,adószámot,és újra 5 évig adómentes.És ezt megcsinálják 4-5-ször.Mi meg engedjük.Nem jó ez így!!!Én úgy gondolom,ha jó szolgáltatást tudnak nyújtani,és folyamatosan fejlődni akkor megéri azt a pár száz vagy akár 1-2 ezer többletet kifizetni.Ja és nem vagyok tele,nekem sem mindegy a pénz.De ha mindenki így gondolkozna akkor sokkal jobb lenne később.Persze ez csak az én véleményem,és kérlek ne szídjatok le nagyon. ;) Egyébként itt mindenkinek van egy kis igaza a hozzászólások között,és ezért mondon hogy nekünk felhasználóknak soha  sem lesz igazán  jó.

#452 Felhasználó inaktív   Modika 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 03. 28. 11:11

Idézet: mc.mey - Dátum: 2008. márc. 27., csütörtök - 22:31

Nagy érdeklődéssel olvasom mindíg ezt a fórumot.Mindíg mosolygok azon,hogy hogy lehet vitatkozni olyan dolgokon,amin tulképpen nem is nagyon érdekes.Nekünk felhasználóknak soha nem lesz igazán jó.!!!
Az én véleményem az,aztán most lehet hogy meg leszek lincselve,hogy ez az egész hűséges balhé nem túl jó megoldás.Sajnos ez is csak ebben az országban lehetséges.Én úgy tartom korrektnek,hogy ezt új belépési kedvezménynek kéne hívni,és azoknak járna a mondjuk 3900Ft aki első belépő vagy más szolgáltatótól vált át.Az kapjon kedvezményt,és ha pl lejár az 1 év utána lista áron kapná ugyanazt a szolgáltatást.Ez nyugat európa fejlettebb országaiban így is van.Utána senki nem keresi a kiskapukat,hogy hogyan lehetne még mindíg keveset fizetni!!Csak mi csináljuk ezt mindíg.Nekem kb.10 éve van UPC-m,és soha nem írtam alá plusz hűséget.5780Ft-ot fizetek és nem váltogattam.Mégegyszer elnézést mindenkitől,de én úgy látom,ha ezt minden területen be lehetne tartani akkor nem itt tartanánk.
Itt egy példa:Multi cégek csinálnak Mo-on egy gyárat,és 5 évig adómentesen működhetnek.4és fél év után változtatnak nevet,adószámot,és újra 5 évig adómentes.És ezt megcsinálják 4-5-ször.Mi meg engedjük.Nem jó ez így!!!Én úgy gondolom,ha jó szolgáltatást tudnak nyújtani,és folyamatosan fejlődni akkor megéri azt a pár száz vagy akár 1-2 ezer többletet kifizetni.Ja és nem vagyok tele,nekem sem mindegy a pénz.De ha mindenki így gondolkozna akkor sokkal jobb lenne később.Persze ez csak az én véleményem,és kérlek ne szídjatok le nagyon. ;) Egyébként itt mindenkinek van egy kis igaza a hozzászólások között,és ezért mondon hogy nekünk felhasználóknak soha  sem lesz igazán  jó.

Csak tudod mi nem vagyunk Nyugat Europa és a fizetésünk sem az.És a kormányunk sem az.

Ők több pénzből sokkal jobb gazdaságból,nem kell válogatniuk,hogy milyen szórakozási lehetőségeket használjanak ki.

A mostani magyar embereknek a között kell választani,hogy eszik vagy éhenhal, illetve a gyerekének tud-e enni adni.

Ahogyan sok embernek a 300 ft os vizitdíj is sok volt,mit gondolsz arról az 1700 ft-os ár különbségről a hűség és nem hűség árak között.

Mostanság,már a magyar embereknek a Tv az egyedüli szórakozás,mert nincs pénzük idejük energiájuk elmenni egy szinházba,moziba,buliba stb.....(Illetve el akkarják kerülni az utcai harcok belekeveredésébe)
A Nyugat europai emberek nem élnek ílyen hajhászot , csicskázott, hazugságokkal teli életet.

Ezen mosolyogj!!!!!!!!

Tudom erre azt mondod nem kötelező a TV-t nézzni!
Már ez a pici kikapcsolodást is elvennéd az emberektől????

Ne hasonlitsd külföldi országokhoz az országot.
A mi bérünk nem unios,de az árak igen!
Ha megteheted fizess,és ne írkálj marhaságokat!!!!!!

A Multicéges megjegyzéseddel viszont egyetértek!!!

Szerkesztette: Modika 2008. 03. 28. 11:14 -kor

Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása..

#453 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 28. 13:15

Idézet: Modika - Dátum: 2008. márc. 28., péntek - 11:11

Csak tudod mi nem vagyunk Nyugat Europa és a fizetésünk sem az.És a kormányunk sem az.

Ők több pénzből sokkal jobb gazdaságból,nem kell válogatniuk,hogy milyen szórakozási lehetőségeket használjanak ki.

A mostani magyar embereknek a között kell választani,hogy eszik vagy éhenhal, illetve a gyerekének tud-e enni adni.

Ahogyan sok embernek a 300 ft os vizitdíj is sok volt,mit gondolsz arról az 1700 ft-os ár különbségről a hűség és nem hűség árak között.

Mostanság,már a magyar embereknek a Tv az egyedüli szórakozás,mert nincs pénzük idejük energiájuk elmenni egy szinházba,moziba,buliba stb.....(Illetve el akkarják kerülni az utcai harcok belekeveredésébe)
A Nyugat europai emberek nem élnek ílyen hajhászot , csicskázott, hazugságokkal teli életet.

Ezen mosolyogj!!!!!!!!

Én értem a gondolatmenetedet de a szolgáltatóipar nem jótékonysági intézmény azaz nem azért van, hogy az emberek szociális helyzetén javítson hanem azért, hogy magának bevételt termeljen.  Egyébként a UPC-nek is van kifejezetten a kispénzű előfizetők részére megfelelő konstrukció (hazai, alap). És hát azért azt tessék már észrevenni, hogy a családi csomag a legnagyobb szolgáltatói csomag.

#454 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2008. 03. 28. 13:18

Idézet: mc.mey - Dátum: 2008. márc. 27., csütörtök - 22:31

ez az egész hűséges balhé nem túl jó megoldás.Sajnos ez is csak ebben az országban lehetséges.

Meg sok más országban. Nézzél meg bárhol egy bármilyen akciós valamit, a telefon is csak előfizuval olcsóbb, de akkor 1-3 éveket kérnek, a net is, vagy éppen be sem kötik, csak ha minimum 3 évet aláírsz, legyen az net, irodaház bérlet, a mittoménmi. Működik ez szerte a világban, aztán ahogy nézem elég jól, mert elég kevés a hűség nélküli előfizetés :-)
Make love not Wor.

#455 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 28. 13:21

Akkor Te se tedd, és mondjuk ne akarj úgynevezett európai szolgáltatást. Ami néha mondjuk EUban, meg azon kívül is vicc bír lenni, de ezt nyilván jobban tudod.

Esetleg milyen árak? Én nem régen tankoltam Németországban, meg Hollandiában, vagy csak vettem 1 kiló kenyeret, valamit. Azért egyelőre ott árakkal még nem tartunk. Egyik körte, másik alma, USÁban picsa occsó a Macintosh, de nincs Egri borozó, vagy egy jó harcsaleves, birkapörkölt, mákos beigli. Aztán lehet elmélkdeni, kinek a micsoda, de Venezuelában is hasonló árban van a net, a többiben viszont nem szeretnék hozzájuk hasonlítani.
Make love not Wor.

#456 Felhasználó inaktív   Pimpa28 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 28. 14:05

Ejnyemár. Vannak remek statisztikák, indexek arra, hogy hol mennyit ér az ember fizetése. Noha ezek sem hibátlanok, de azért objektívebb képet adnak a "kint minden nagyon olcsó" és a "kint rohadt drága a kenyér"  jellegű okosságoknál. :)

Abban viszont megegyezhetünk, hogy "hozzáértő kormányunk" inkább Venezuelát virágoztassa fel, ha lehet. ;)

#457 Felhasználó inaktív   llamada 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 28. 15:46

Idézet: Pimpa28 - Dátum: 2008. márc. 28., péntek - 14:05

Ejnyemár. Vannak remek statisztikák, indexek arra, hogy hol mennyit ér az ember fizetése. Noha ezek sem hibátlanok, de azért objektívebb képet adnak a "kint minden nagyon olcsó" és a "kint rohadt drága a kenyér"  jellegű okosságoknál. :)

Az ember fizetésére a művelt közgazdászok a BigMac indexet használják (1 munkaóra értéke helyi BigMac-ben.)
Érdekes lenne ugyanez munkaóra / sávszélesség, vagy munkaóra / kábeltvcsatornák számában is kifejezve. Mindjárt lenne mit összehasonlítani.

#458 Felhasználó inaktív   mc.mey 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 03. 28. 17:54

Ezen mosolyogj!!!!!!!!

Gondoltam,hogy nem fog tetszeni,egy-két embernek amit írtam.De azt is olvastam,hogy vannak akikhez eljutott amit mondani szerettem volna.Nem akartam elmenni a politika felé,de van néhány ország,ami sokkal hátrábbról indult mint mi,és nézd meg hol tartanak(pl.észtek,szlovénok,és még van egy pár..)Egy kicsit más a mentalitás és más a kormány!!!!!

No de nézzük a tv-t és élvezzük amit nyújtani tudnak.Végül is ez a topik erről szól.Elnézést,ha valakit megbántottam,nekem ez a véleményem.A hűség meg meg fog szünni,ha tetszik,ha nem.Ha valaki akar továbra is olcsón tévézni akkor sajnos váltani kell.Én eddig is 5800-at fizettem,ezután 6000 fogok,mert van egy 6 éves kisfiam,és neki nehéz megmagyarázni hogy miért nincs cartoon network.Ha meg az 1700 forint külömbségről beszélünk,"tegye szívére a kezét mindenki"másra nem költi el??De igazad van Modika,szánalmas a helyzet,és nem kéne mosolyogni.Máshogy kéne gondolkozni,és akkor az én meg a te gyermekednek nem kéne ilyen oldalakon arról csetelni,hogy sok-e az 1700 forintos különbség!!Ha megbántottalak az érzéseidben,akkor bocsi.Mc.mey

#459 Felhasználó inaktív   mc.mey 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 03. 28. 17:59

Idézet: wpepi - Dátum: 2008. márc. 28., péntek - 13:15

Én értem a gondolatmenetedet de a szolgáltatóipar nem jótékonysági intézmény azaz nem azért van, hogy az emberek szociális helyzetén javítson hanem azért, hogy magának bevételt termeljen.  Egyébként a UPC-nek is van kifejezetten a kispénzű előfizetők részére megfelelő konstrukció (hazai, alap). És hát azért azt tessék már észrevenni, hogy a családi csomag a legnagyobb szolgáltatói csomag.

Egyébként talán én veled értek egyet a leginkább.Azt hiszem érted amit írni akartam,és nem megbántani senkit.

#460 Felhasználó inaktív   mc.mey 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 03. 28. 18:46

Idézet: Jahno - Dátum: 2008. márc. 28., péntek - 13:18

Meg sok más országban. Nézzél meg bárhol egy bármilyen akciós valamit, a telefon is csak előfizuval olcsóbb, de akkor 1-3 éveket kérnek, a net is, vagy éppen be sem kötik, csak ha minimum 3 évet aláírsz, legyen az net, irodaház bérlet, a mittoménmi. Működik ez szerte a világban, aztán ahogy nézem elég jól, mert elég kevés a hűség nélküli előfizetés :-)

Én nem tudom,melyik országban,de nyugat európában biztos nem.Ott annyit fizetsz ami az ára,nincs mutyi.Viszont van nagyon sok konkurencia,amiből lehet válogatni.Itt nincs!!A másik megjegyzésed viszont nagyon igaz.Amink van azt kéne megtartani,és továbbadni,nem elveszíteni.Az árakkal pedig igazad van,mert én sem szeretnék az árakkal ott tartani ahol ők!!!Nagy tévhit,hogy ott minden olcsóbb,vagy ugyanannyi mint itthon,és a a fizu meg 3x annyi.Jól mondtad.

#461 Felhasználó inaktív   Modika 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 29. 09:15

Idézet: mc.mey - Dátum: 2008. márc. 28., péntek - 17:54

Gondoltam,hogy nem fog tetszeni,egy-két embernek amit írtam.De azt is olvastam,hogy vannak akikhez eljutott amit mondani szerettem volna.Nem akartam elmenni a politika felé,de van néhány ország,ami sokkal hátrábbról indult mint mi,és nézd meg hol tartanak(pl.észtek,szlovénok,és még van egy pár..)Egy kicsit más a mentalitás és más a kormány!!!!!

No de nézzük a tv-t és élvezzük amit nyújtani tudnak.Végül is ez a topik erről szól.Elnézést,ha valakit megbántottam,nekem ez a véleményem.A hűség meg meg fog szünni,ha tetszik,ha nem.Ha valaki akar továbra is olcsón tévézni akkor sajnos váltani kell.Én eddig is 5800-at fizettem,ezután 6000 fogok,mert van egy 6 éves kisfiam,és neki nehéz megmagyarázni hogy miért nincs cartoon network.Ha meg az 1700 forint külömbségről beszélünk,"tegye szívére a kezét mindenki"másra nem költi el??De igazad van Modika,szánalmas a helyzet,és nem kéne mosolyogni.Máshogy kéne gondolkozni,és akkor az én meg a te gyermekednek nem kéne ilyen oldalakon arról csetelni,hogy sok-e az 1700 forintos különbség!!Ha megbántottalak az érzéseidben,akkor bocsi.Mc.mey

Nem bántottál,meg,csak meg akkartam világítani egy másik szemszögből a dolgot.
Én is Listaárat fizettem évekig a Kábeltévére,de ha ven lehetőség akkor miért ne probálná meg az ember.

Nálunk most terjeszkedik a Digi kábel, kedvező árakkal,csak én azért nem váltanék UPC-ről,mert tartok tőle a kedvező ár olyan szolgáltatási minőséget is takar.
Nem ismerem a szolgáltatásukat,úgy hogy konkrétumot nem tudok róla.
Az inetrnetes csomagjaikra kivi lennék,hogy tényleg  állandóan olyan a sebesség mint ahogy hirdetik.
Ha tényleg bíztosítani lehet (letöltés,feltöltés ugyan annyi)akkor a UPC és a T-csoport is ezt tenné.
Szerintem

Nekem bevált a UPC! Most a Digitális TV-re vagyok kiváncsi.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása..

#462 Felhasználó inaktív   mc.mey 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 03. 29. 10:18

Idézet: Modika - Dátum: 2008. márc. 29., szombat - 9:15

Nem bántottál,meg,csak meg akkartam világítani egy másik szemszögből a dolgot.
Én is Listaárat fizettem évekig a Kábeltévére,de ha ven lehetőség akkor miért ne probálná meg az ember.

Nálunk most terjeszkedik a Digi kábel, kedvező árakkal,csak én azért nem váltanék UPC-ről,mert tartok tőle a kedvező ár olyan szolgáltatási minőséget is takar.
Nem ismerem a szolgáltatásukat,úgy hogy konkrétumot nem tudok róla.
Az inetrnetes csomagjaikra kivi lennék,hogy tényleg  állandóan olyan a sebesség mint ahogy hirdetik.
Ha tényleg bíztosítani lehet (letöltés,feltöltés ugyan annyi)akkor a UPC és a T-csoport is ezt tenné.
Szerintem

Nekem bevált a UPC! Most a Digitális TV-re vagyok kiváncsi.

Nekem már van,és ne légy rá nagyon kiváncsi.Nagyon rossz még a minősége,de remélem hogy ezen majd idővel fognak állítani.Most még tiszta pixel a kép,és az ügyfélszolgálaton azt mondták,hogy folyamatosan állítgatják.Azt szeretnék ha április 1-től már viszonylag jó minőséget tudjanak szolgáltatni.A digi tv-re meg én is nagyon kivácsi vagyok,mert nekem is sántít a dolog egy kicsit.Hozzánk is most fog jönni,de csak akkor válltok ha ezek az árak és adatok egésszen biztosak.

#463 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 29. 10:28

Idézet: mc.mey - Dátum: 2008. márc. 28., péntek - 18:46

Én nem tudom,melyik országban,de nyugat európában biztos nem.Ott annyit fizetsz ami az ára,nincs mutyi.

Had ne linkeljek reklámot, Pro7-en most megy ADSL reklám, hogy telefonnal együtt 19.90/hó. Apróbetűsben aztán ott is van, hogy az első 3 hónapban ennyi. Amit most hirtelen láttam. Vagy nem ilyenekre gondolsz?

Telefon a kirakatban 199 euró. mondod, hogy kell, akkor közlik, hogy 2 éves Trémobil előfizuval ennyi, de annál is kötött díjcsomagok vannak, 1 éves előfizuval 249 euró.
Make love not Wor.

#464 Felhasználó inaktív   mc.mey 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 03. 29. 10:57

Idézet: Jahno - Dátum: 2008. márc. 29., szombat - 10:28

"most megy ADSL reklám, hogy telefonnal együtt 19.90/hó. Apróbetűsben aztán ott is van, hogy az első 3 hónapban ennyi."

Ez így van,ahogy írtad.De ott is csak 3 hónapig.Aztán vége.Onnan már fizetni kell a normál díjat amit megszab a cég.Ezt bróbáltam leírni valamelyik hózzászólásomban.Ha átmész vagy váltasz valamely szolgáltatót vagy csomagot,akkor járjon is a kedvezmény.De hát ezek csak rövid időre érvényesek.

#465 Felhasználó inaktív   FixY 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 31. 12:57

Ismét ott tartok, hogy ki kell dobni a tévét.
Kár, hogy a párom miatt nem tehetem meg.
"They coming to take me away HA-HAAA..." (XIV  Napoleon)

#466 Felhasználó inaktív   llamada 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 31. 13:59

Idézet: mc.mey - Dátum: 2008. márc. 29., szombat - 10:18

Nekem már van,és ne légy rá nagyon kiváncsi.Nagyon rossz még a minősége,de remélem hogy ezen majd idővel fognak állítani.Most még tiszta pixel a kép,és az ügyfélszolgálaton azt mondták,hogy folyamatosan állítgatják.Azt szeretnék ha április 1-től már viszonylag jó minőséget tudjanak szolgáltatni.

Szóval, akkor már tudja valaki, hogy miért szednek "teljes", úgy értem "produktív üzemnek megfelelő" árat egy próbaidőszakos, "majd még állítgatjuk" digitális szemfényvesztésért?
Egy hete még nem tudta senki, hátha most már igen.... :((

#467 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 04. 02. 18:17

Most azt mondom, hogy kapja be az UPC!!!  :down:
Majd 15 éve vagyunk előfizetőjük, és mondhatni tényleg nem volt rájuk egy rossz szavam sem, minden simán ment, még a net is... De az, hogy most kivették a kínálatból a Travelt...  :reklamacio:  :reklamacio:  :reklamacio:
Az egyetlen olyan csatorna volt, amire BÁRMIKOR rákapcsolhattam és kellemesen éreztem magam. Nálunk a családból mindenki nézte és ismerősi körben is. Néha onnan kaptunk jó tippeket a nyaraláshoz.
Erre betettek valami noném dokumentumos csatornát, amiből dunát lehet ereszteni (Spektrum, Nat.Geo, Reality, Discovery.)
Kapja be a upc, hogy az egyik legnormálisabb csatornát vette ki!!!!!!!!!!!  :reklamacio:  :reklamacio:
Nagyon-nagyon mérges vagyok, hogy nem átrakták máshová, hanem kivették.  :mad:

DIGITV ÉS UPC DIGITAL NEM KELL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  :reklamacio:

Szerkesztette: Mykee 2008. 04. 02. 18:20 -kor

Sukitore - Igényes, párosan írt erotikus történetek

#468 Felhasználó inaktív   zoli62 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 02. 19:21

Idézet: Mykee - Dátum: 2008. ápr. 2., szerda - 19:17

Most azt mondom, hogy kapja be az UPC!!!  :down:
Majd 15 éve vagyunk előfizetőjük, és mondhatni tényleg nem volt rájuk egy rossz szavam sem, minden simán ment, még a net is... De az, hogy most kivették a kínálatból a Travelt...  :reklamacio:  :reklamacio:  :reklamacio:
Az egyetlen olyan csatorna volt, amire BÁRMIKOR rákapcsolhattam és kellemesen éreztem magam. Nálunk a családból mindenki nézte és ismerősi körben is. Néha onnan kaptunk jó tippeket a nyaraláshoz.
Erre betettek valami noném dokumentumos csatornát, amiből dunát lehet ereszteni (Spektrum, Nat.Geo, Reality, Discovery.)
Kapja be a upc, hogy az egyik legnormálisabb csatornát vette ki!!!!!!!!!!!  :reklamacio:  :reklamacio:
Nagyon-nagyon mérges vagyok, hogy nem átrakták máshová, hanem kivették.  :mad:

Hol vette ki, és mit tett be helyére?
"Légy szerény mint én..."

#469 Felhasználó inaktív   Adam84 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 02. 19:29

Idézet: Mykee - Dátum: 2008. ápr. 2., szerda - 18:17

Szerintem felesleges a dühöngés. Egy csatorna kivétele mindig sérti bizonyos előfizetői kör érdekeit.
A Travelt szerintem nagyon kevesen nézik (kb mint a Budapest tévét), ezért betettek a helyére egy másik csatornát, ami több embert érdekel.
És hozzá kell szokni hogy egyre több csatorna fog kikerülni az analóg kínálatból, mivel kell a hely a digitális csatornáknak. (egy analóg helyére kb. 7 digitális csatorna fér).

#470 Felhasználó inaktív   HookR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 04. 02. 19:30

Idézet: zoli62 - Dátum: 2008. ápr. 2., szerda - 20:21

Hol vette ki, és mit tett be helyére?

Hmm, valóban eltűnt az analóg csatornakiosztásból, s valami 'DOQ' lett helyette. Ellenben a digitálisban szerepel. Ejnye-bejnye UPC...
A tévedés jogát fenntartom :)

"Consciousness is the uninterrupted stream of memories and simulations taking place within your brain using models of yourself, people you know, and other aspects of reality in order to accurately choose behaviours likely to result in the most beneficial outcomes."

Server Tower - 2in1
Server Tower - SSI MEB
DTX-Box :: Koncepció

Téma megosztása:

• (311 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26