Idézet: geza88 - Dátum: 2011. 08. 07. 16:27
Üdv Mindenkinek! örülök,hogy rátaláltam erre a fórumra nekem is a zenecsatornákkal lenne a problémám,mégpedig az hogy a Upc-nél konkrétan nincs!! Írtam én is már levelet nekik teljesen feleslegesen a szokásos válasz jött... Hol vannak a zenecsatornák????Nevetséges és szánalmas ez az egész,Európa szinte összes országában elérhetőek a UPC-nál legalább minicsomagban,egyedül itt magyarországon nincs,de miért?
Mit kéne tenne hogy itthon is legyen legalább olyan mint ausztriában?Elsők között fizetnék rá elő ha lenne és szerintem nagyon sokan még rajtam kívűl mert VAN RÁ IGÉNY!!!!
De azt is megérteném ha a UPC végre mondana valamit hogy miért nem megoldható ezeknek a csatornáknak a továbbítása,csak érdekeshogy romániában vagy akármelyik országban elérhetőek, és a szolgáltató is jól járna mert több pénz folyna be,ha pl minicsomagban lenne,folymatosan nézem az ászf et de semmi.... Tényleg szolgáltatót kell váltani pl ahol én lakok Invitel is van valószínű át is váltok arra,még ha az internetük drágább is de ott legalább elérhetőek ezek a csatik(mielőtt még vki írná a nézzek youtubeon zenéket az nem uyanaz mintha vh1en néznék mert nem fognak olyan számcímek eszembe jutni amiket évek óta nem hallottam)
Az én rokonságomban kapásból tudok 5-6 háztartást, ahol csak azért nem fizetnek elő a UPC-re, mert b*szik zenét szolgáltatni! Szégyen és gyalázat a hozzáállásuk. Folyamatosan olyan szolgáltatásokat vezetnek be, ami a kutyát sem érdekel. Minimax videótár, FilmBox On Demand... Ugyan már, ezek tényleg fontosak. Egész jó szolgáltatásuk lenne, ha nem szarnának bele a zenei kínálatba. Elvannak azzal, hogy ott van a 30 digitális rádiócsatorna. Ja, mert olyan baromi sokan rádióznak a tévéjükön. Nyomást pedig csak akkor lehetne rájuk gyakorolni, ha tömeges lemondás kezdődne emiatt.

Nem tudom mi a tökömért nem tudnak/akarnak összedobni egy tematikus minicsomagot az MTV zenecsatornáiból, mint mindenhol máshol (Hits, Rocks, Dance és az MTV HD.) Tőlem bezsákolnának érte egy zsíros + ezrest havonta az biztos, de ha nem kell a lóvé...
Szerkesztette: FredT 2011. 08. 07. 15:58 -kor