HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC kábeltévé szolgáltatása... - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (311 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 243
  • 244
  • 245
  • 246
  • 247
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC kábeltévé szolgáltatása... Értékeld a témát: ****- 3 szavazás

#4881 Felhasználó inaktív   -MCsaba- 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 08. 04. 12:17

Üzenet megtekintéseIdézet: FredT - Dátum: 2011. 08. 04. 12:24

Dettó ugyanez. 3x kellett ki-behúzni a mediaboxot, mert csontig fagyott emiatt.

+1 Műszaki tesztet is próbáltam futtatni tegnap, de abba is belefagyott - most néztem, már a videótár/upc üzentek is elérhetőek és a teszt is sikerült (minden zöld). Biztos leállt valami a központban tegnap este..

#4882 Felhasználó inaktív   upc on-line 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 04. 14:22

Üzenet megtekintéseIdézet: s.attesz - Dátum: 2011. 08. 04. 08:49

Sziasztok!

Tegnap este vettem észre, hogy nálunk nem működik a videotár, vagyis csak részlegesen. Az HBO videotárba szerettem volna belépni, de a kérem várjon feliratnál nem jutott tovább. Próbáltam a tv2 és az RTL-t is, de azzal is hasonló a helyzet, valamint megjelent egy Filmbox menüpont is, de az se megy. Észrevettem, hogy csatornaváltáskor a videotár hirdető ablakok se jönnek fel a csatornákon (HBO, tv2, RTL Klub, Minimax, Nickelodeon). Más is tapasztalta ezt a hibát? A főoldalról indított ingyenes műsorok viszont mennek, csak a csatornák videotárai nem indulnak el.

Kedves s.attes!

A videotár szolgáltatás néhány funkciójában tapasztalható probléma központi hiba volt, melyet a délelőtt folyamán elhárítottak kollégáink, az esetlegesen okozott kellemetlenségekért ezúton is elnézést kérünk.
Üdvözlettel: upc on-line

Twitter: upc_online_hu
Facebook: upcmagyarorszag

#4883 Felhasználó inaktív   s.attesz 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 05. 06:27

Üzenet megtekintéseIdézet: upc on-line - Dátum: 2011. 08. 04. 15:22

Kedves s.attes!

A videotár szolgáltatás néhány funkciójában tapasztalható probléma központi hiba volt, melyet a délelőtt folyamán elhárítottak kollégáink, az esetlegesen okozott kellemetlenségekért ezúton is elnézést kérünk.

Köszönöm, tegnap este már valóban működött.

#4884 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 06. 20:47

Üzenet megtekintéseIdézet: -MCsaba- - Dátum: 2011. 08. 04. 13:17

+1 Műszaki tesztet is próbáltam futtatni tegnap, de abba is belefagyott - most néztem, már a videótár/upc üzentek is elérhetőek és a teszt is sikerült (minden zöld). Biztos leállt valami a központban tegnap este..

Csütörtökön is lefagyva várt a box itthon munka után, pénteken szintén. Ahogy írtam az előző napokban is. Az utóbbi 10 munkanapban ha jól számolom 6-7-szer. Ez egészen kritikán aluli. A kép is megint akadozik, ahogy 2-3 nappal ezelőtt.

#4885 Felhasználó inaktív   geza88 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2011. 08. 07. 15:27

Üdv Mindenkinek! örülök,hogy rátaláltam erre a fórumra nekem is a zenecsatornákkal lenne a problémám,mégpedig az hogy a Upc-nél konkrétan nincs!! Írtam én is már levelet nekik teljesen feleslegesen a szokásos válasz jött... Hol vannak a zenecsatornák????Nevetséges és szánalmas ez az egész,Európa szinte összes országában elérhetőek a UPC-nál legalább minicsomagban,egyedül itt magyarországon nincs,de miért?

Mit kéne tenne hogy itthon is legyen legalább olyan mint ausztriában?Elsők között fizetnék rá elő ha lenne és szerintem nagyon sokan még rajtam kívűl mert VAN RÁ IGÉNY!!!!

De azt is megérteném ha a UPC végre mondana valamit hogy miért nem megoldható ezeknek a csatornáknak a továbbítása,csak érdekeshogy romániában vagy akármelyik országban elérhetőek, és a szolgáltató is jól járna mert több pénz folyna be,ha pl minicsomagban lenne,folymatosan nézem az ászf et de semmi.... Tényleg szolgáltatót kell váltani pl ahol én lakok Invitel is van valószínű át is váltok arra,még ha az internetük drágább is de ott legalább elérhetőek ezek a csatik(mielőtt még vki írná a nézzek youtubeon zenéket az nem uyanaz mintha vh1en néznék mert nem fognak olyan számcímek eszembe jutni amiket évek óta nem hallottam)

#4886 Felhasználó inaktív   FredT 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 07. 15:51

Üzenet megtekintéseIdézet: geza88 - Dátum: 2011. 08. 07. 16:27

Üdv Mindenkinek! örülök,hogy rátaláltam erre a fórumra nekem is a zenecsatornákkal lenne a problémám,mégpedig az hogy a Upc-nél konkrétan nincs!! Írtam én is már levelet nekik teljesen feleslegesen a szokásos válasz jött... Hol vannak a zenecsatornák????Nevetséges és szánalmas ez az egész,Európa szinte összes országában elérhetőek a UPC-nál legalább minicsomagban,egyedül itt magyarországon nincs,de miért?

Mit kéne tenne hogy itthon is legyen legalább olyan mint ausztriában?Elsők között fizetnék rá elő ha lenne és szerintem nagyon sokan még rajtam kívűl mert VAN RÁ IGÉNY!!!!

De azt is megérteném ha a UPC végre mondana valamit hogy miért nem megoldható ezeknek a csatornáknak a továbbítása,csak érdekeshogy romániában vagy akármelyik országban elérhetőek, és a szolgáltató is jól járna mert több pénz folyna be,ha pl minicsomagban lenne,folymatosan nézem az ászf et de semmi.... Tényleg szolgáltatót kell váltani pl ahol én lakok Invitel is van valószínű át is váltok arra,még ha az internetük drágább is de ott legalább elérhetőek ezek a csatik(mielőtt még vki írná a nézzek youtubeon zenéket az nem uyanaz mintha vh1en néznék mert nem fognak olyan számcímek eszembe jutni amiket évek óta nem hallottam)

Az én rokonságomban kapásból tudok 5-6 háztartást, ahol csak azért nem fizetnek elő a UPC-re, mert b*szik zenét szolgáltatni! Szégyen és gyalázat a hozzáállásuk. Folyamatosan olyan szolgáltatásokat vezetnek be, ami a kutyát sem érdekel. Minimax videótár, FilmBox On Demand... Ugyan már, ezek tényleg fontosak. Egész jó szolgáltatásuk lenne, ha nem szarnának bele a zenei kínálatba. Elvannak azzal, hogy ott van a 30 digitális rádiócsatorna. Ja, mert olyan baromi sokan rádióznak a tévéjükön. Nyomást pedig csak akkor lehetne rájuk gyakorolni, ha tömeges lemondás kezdődne emiatt. :cool2: Nem tudom mi a tökömért nem tudnak/akarnak összedobni egy tematikus minicsomagot az MTV zenecsatornáiból, mint mindenhol máshol (Hits, Rocks, Dance és az MTV HD.) Tőlem bezsákolnának érte egy zsíros + ezrest havonta az biztos, de ha nem kell a lóvé... :laugh:

Szerkesztette: FredT 2011. 08. 07. 15:58 -kor

#4887 Felhasználó inaktív   geza88 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 08. 07. 16:35

Szerintem csak inkább inkább simán csak nem akarnak csinálni zenei csomagot pedig nem hiszem akkor procedúra lenne egy ezersért mint osztákoknál csinálni egyet (MTV Hits,MTV Rocks,MTV Dance,VH1 Europe,Vh1 Classic) egyszerűen a magyar UPC nem foglakozik ezzel a témával :( Csak azt tudom javasolni hogy aki szeretné ezeket nézni az válton szolgáltatót ha van lehetősége mert a magyar upcnél ahogy látom nem lesz soha,de érdekes,hogy az egyik legnagyobb szolgáltatónál nincs csak,szinte mindenkinél van meg a külföldi upcknél is van,de hát itt a hozzáállással van komoly gond...

#4888 Felhasználó inaktív   xclusiv 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 07. 17:56

Üzenet megtekintéseIdézet: geza88 - Dátum: 2011. 08. 07. 17:35

Szerintem csak inkább inkább simán csak nem akarnak csinálni zenei csomagot pedig nem hiszem akkor procedúra lenne egy ezersért mint osztákoknál csinálni egyet (MTV Hits,MTV Rocks,MTV Dance,VH1 Europe,Vh1 Classic) egyszerűen a magyar UPC nem foglakozik ezzel a témával :( Csak azt tudom javasolni hogy aki szeretné ezeket nézni az válton szolgáltatót ha van lehetősége mert a magyar upcnél ahogy látom nem lesz soha,de érdekes,hogy az egyik legnagyobb szolgáltatónál nincs csak,szinte mindenkinél van meg a külföldi upcknél is van,de hát itt a hozzáállással van komoly gond...

Az a vicc, hogy ezek a csatornák vannak upc tányéroson, havi 2k-ért (akár 6 hónapig stb...), a legcsumpibbtól egyel jobb csomagban. Tehát nem ilyen übermegagoldhádé anyádpicsája havi 10-ért...
Én azt hiszem, hogy a honi upc-től szart se lehet várni, lehet inkább a tulajdonost, a upc xy bv.-t kéne elkezdeni csesztetni ángolul megírt "fizetnék de nincs mire" jellegű levelezéssel...

#4889 Felhasználó inaktív   FredT 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 07. 18:48

Üzenet megtekintéseIdézet: xclusiv - Dátum: 2011. 08. 07. 18:56

Az a vicc, hogy ezek a csatornák vannak upc tányéroson, havi 2k-ért (akár 6 hónapig stb...), a legcsumpibbtól egyel jobb csomagban. Tehát nem ilyen übermegagoldhádé anyádpicsája havi 10-ért...
Én azt hiszem, hogy a honi upc-től szart se lehet várni, lehet inkább a tulajdonost, a upc xy bv.-t kéne elkezdeni csesztetni ángolul megírt "fizetnék de nincs mire" jellegű levelezéssel...

Én már azon is gondolkodtam, hogy így akarnak rákényszeríteni minket a Mezzo-ra. Úgyis ráfér a magyarra egy kis művelődés a sok kulturált anyázás közt. :laugh:

#4890 Felhasználó inaktív   Papesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 07. 22:24

Üzenet megtekintéseIdézet: FredT - Dátum: 2011. 08. 07. 19:48

Én már azon is gondolkodtam, hogy így akarnak rákényszeríteni minket a Mezzo-ra.

Nem emlékszel mekkora anyázás ment itt is, amikor kivették?
Papesz

#4891 Felhasználó inaktív   FredT 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 08. 07:48

Üzenet megtekintéseIdézet: Papesz - Dátum: 2011. 08. 07. 23:24

Nem emlékszel mekkora anyázás ment itt is, amikor kivették?

Nem, mintha most nem menne az anyázás a zenecsomag miatt, mégis szarnak az egészbe.

#4892 Felhasználó inaktív   InvitelGuide 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 08. 08. 09:43

Üzenet megtekintéseIdézet: geza88 - Dátum: 2011. 08. 07. 15:27

Tényleg szolgáltatót kell váltani pl ahol én lakok Invitel is van valószínű át is váltok arra,még ha az internetük drágább is de ott legalább elérhetőek ezek a csatik

Kedves geza88!

Örömmel olvastam, hogy érdeklődsz az Invitel IPTV szolgáltatásai iránt. Amennyiben megadod nekem az elérhetőségedet és a pontos címet, ahova a szolgáltatást meg szeretnéd esetleg rendelni, akkor azt továbbítom az illetékes munkatársaimnak, akik a konkrét ajánlattal megkereshetnek Téged. Kérlek, hogy a címet és a telefonszámot az alábbi címre küldd el és az e-mail tárgy rovatába mellékeld a megadott kódot:

online kukac invitel.co.hu

Tárgy: SM-000424

Segítségedet előre is köszönöm!

Üdvözlettel,

Invitel Guide

#4893 Felhasználó inaktív   Papesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 08. 16:42

Üzenet megtekintéseIdézet: FredT - Dátum: 2011. 08. 08. 08:48

Nem

Akkor mondom: kábé a Holdig hallatszott, egy hónap múlva visszatették.

De abban igazad van, hogy most (pontosabban már jó ideje) nem történik semmi.
Papesz

#4894 Felhasználó inaktív   s.attesz 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 08. 17:12

Azokra az MTV csatornákra gondoltok, amik a UPC Direct alapcsomagjában benne vannak? Néhány alkalommal láttam őket, de hát azok tele vannak reklámmal. Nem figyeltem pontosan, de nekem többnek tűnt a reklám és az ajánló azokon, mint pl. a TV2-őn. Ezekért fizetnétek plusz díjat?
Zenecsatorna tényleg hiányzik, de akkor valami olyan jöjjön, amin valóban zene van. Most már jónéhány éve, de volt UPC-n az MCM nevezetű csatorna, az elég jó volt.

#4895 Felhasználó inaktív   LepkeAnti 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 08. 09. 20:42

Üzenet megtekintéseIdézet: s.attesz - Dátum: 2011. 08. 08. 17:12

<br />Azokra az MTV csatornákra gondoltok, amik a UPC Direct alapcsomagjában benne vannak? Néhány alkalommal láttam őket, de hát azok tele vannak reklámmal. Nem figyeltem pontosan, de nekem többnek tűnt a reklám és az ajánló azokon, mint pl. a TV2-őn. Ezekért fizetnétek plusz díjat? <br />Zenecsatorna tényleg hiányzik, de akkor valami olyan jöjjön, amin valóban zene van. Most már jónéhány éve, de volt UPC-n az MCM nevezetű csatorna, az elég jó volt.<br />
&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;<br /><br />Igen, tele vannak reklámmal, újabban a hajnali műsorsávban is. Januártól okosított beltérivel lehet nézni az osztrák műholdas szolgáltató csomagjából ingyen. Annyit is érnek ezek a csatik sajnos, fizetne értük a halál. Egy iConcerts HD + MTV Live HD párosért talán az én pénztárcám is megnyílna..

Szerkesztette: LepkeAnti 2011. 08. 09. 20:43 -kor

#4896 Felhasználó inaktív   geza88 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 08. 10. 14:13

Lehet,hogy van reklám de mégse annyi szerintem mint a Viván v MTV hungaryn,legalábbis is én VH1et néztem napokban szüleimnél (ott T-Home van)és én zenei reklámon kívűl mást nem láttam rajta azt is kb egy órában 3szor és nem hosszú ideig. Egyébként ha a zenecsomag nem is valósul meg legalább akkor a VH1 Europe kerülne vissza az analóg/digitális csomagokba nem is értem miért kellett elcseszni anno a Comedy C-vel de hát ez másik történet és ez nem is a szolgáltató miatt lett így,bár már rég visszakerülhetett volna...

#4897 Felhasználó inaktív   s.attesz 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 10. 16:31

Üzenet megtekintéseIdézet: geza88 - Dátum: 2011. 08. 10. 15:13

Lehet,hogy van reklám de mégse annyi szerintem mint a Viván v MTV hungaryn,legalábbis is én VH1et néztem napokban szüleimnél (ott T-Home van)és én zenei reklámon kívűl mást nem láttam rajta azt is kb egy órában 3szor és nem hosszú ideig. Egyébként ha a zenecsomag nem is valósul meg legalább akkor a VH1 Europe kerülne vissza az analóg/digitális csomagokba nem is értem miért kellett elcseszni anno a Comedy C-vel de hát ez másik történet és ez nem is a szolgáltató miatt lett így,bár már rég visszakerülhetett volna...

A VH1-on tényleg nincs reklám, de a többi csatornán úgy láttam még talán több is volt, mint a Viva-n.

#4898 Felhasználó inaktív   s.attesz 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 10. 16:33

Azoktól kérdezném, akik még régebben fizettek elő az HBO-ra, amikor még élt a 2000.-Ft-os ajánlat, hogy nekik is felemelték az árát 2650.-Ft-ra? :( :(
Lassan már mindegyik csomagnak emelkedik az ára :(

#4899 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 10. 17:35

Idézet

Pixeles, kockás kép
Mit tegyek ha a egy vagy néhány csatorna "kockásodik"?

Ebben az esetben javasoljuk, hogy telepítse újra a mediabox-ot.

http://ugyfelszolgal...ck%C3%A1s/sno/1

Naponta hányszor? Csak akkor kockás, ha a boxon keresztül nézném a műsort.
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#4900 Felhasználó inaktív   Krisz80 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 08. 11. 18:38

Üzenet megtekintéseIdézet: s.attesz - Dátum: 2011. 08. 10. 17:33

Azoktól kérdezném, akik még régebben fizettek elő az HBO-ra, amikor még élt a 2000.-Ft-os ajánlat, hogy nekik is felemelték az árát 2650.-Ft-ra? :( :(
Lassan már mindegyik csomagnak emelkedik az ára :(

Nekünk is felemelték sajna a jövő hónaptól.

Téma megosztása:

• (311 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 243
  • 244
  • 245
  • 246
  • 247
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.