Sziasztok,
az lenne a kérdésem, hogy mióta a UPC médiaboxot vagyok kénytelen használni azóta gyakorlatilag teljesen képtelen vagyok azokat a csatornákat nézni amiket szerettem.
Be lehet a fekete UPC mediabokszon állítani a csatornákat?
az hogy a 25743. csatornának vannak beállítva a tudományos jellegű csatornák, nagyon zavaró, míg a senkit nem érdeklő fizetős plusz szolgáltatásokat adó csatornáit ez a gyökér UPC előre sorolta.
Nem lehet kitörölni ezeket valahogy, - és nem a kedvencek szűrésével - ?
További probléma, ami nem tudom mennyire általános, hogy nagyon gyakran vannak kockásodások, hangmegakadások. Pl. híradó kezdetekor szinte állandóan.
Nem tudom ez valami digitális mérési módszer? Vagy egyáltalán lehetséges azt nézni ki mit néz ? Nem ez a lényeges, hanem hogy élvezhetetlen a UPC szolgáltatása.
Sajnos sokáig a nyakamon van még az előfizetés és nem tudom lemondani, ráadásul most 3 órán keresztül nem volt net, mert a modem újraindult.
Ilyet a konkurens cég sok év alatt nem produkált.
Nagyon elszomorító, hogy a UPC ilyen igénytelen továbbra is, sokan szidták korábban őket, sajnos megbíztam bennük, a hirdetéseik hatásosak, a szolgáltatásuk botrányos, felháborító és a mediadoboz használhatósága a béka ... alatt van.
Van valamilyen alternatív lehetőség? Esetleg kicserélni ezt a dobozt olyanra ahol magam állíthatom be a csatornákat?
Szerkesztette: petronella 2014. 02. 02. 18:30 -kor