HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC kábeltévé szolgáltatása... - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (311 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC kábeltévé szolgáltatása... Értékeld a témát: ****- 3 szavazás

#421 Felhasználó inaktív   lanlaf 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 03. 25. 12:36

Idézet: llamada - Dátum: 2008. márc. 25., kedd - 10:47

Akinek lehetősége van rá, a családi csomag hűséghosszabítás a legjobb dolog, amit csinálhat.

Biztosan lesznek kedvezményes árú csomagok a digitben, de biztosan jóval többért, mint a családi hűség ára.

Persze érdemes az igények mentén elindulni.

Ha valaki megelégszik a családi csomag kínálatával, akkor rendben.
Ha pedig valaki vágyik a HD-s adásokra, meg a csak digitális csomagban elérhető programokra, és hajlandó magasabb árat fizetni, akkor válthat digitális csomagra.

Én pont azért váltok a digitálisra, mert így előbb vége lesz a hűségszerződésnek, és ha nem prezentálnak normális árat a szolgáltatásokhoz, akkor előbb lemondhatom az egészet.
PC: Gigabyte MA770-UD3, AMD Phenom II 710 2.6 Ghz , 2*2 GByte Kingmax DDR2 RAM 1066 MHz, Gigabyte Nvidia GTS 250 1 GByte, SetTopBox: Synaps THD3000 DVB-T HD PVR, Internet: UPC FP120

#422 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 25. 13:11

Idézet: lanlaf - Dátum: 2008. márc. 25., kedd - 12:36

Én pont azért váltok a digitálisra, mert így előbb vége lesz a hűségszerződésnek, és ha nem prezentálnak normális árat a szolgáltatásokhoz, akkor előbb lemondhatom az egészet.

A kérdés csak az, hogy mi a normális ár. Mert ugyanzt az árat amit hűséggel fizettél azt ne várd el ha nincs hűség. Ha meg lesz hűség akkor meg szintén csak akkor fogsz kevesebbet fizetni ha X évig elkötelezed magad.

#423 Felhasználó inaktív   llamada 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 26. 09:23

Idézet: lanlaf - Dátum: 2008. márc. 25., kedd - 12:36

Na, elmondom én, hogy van a "jog" UPC szerint:

Küldenek levelet, hogy átrendezik a hűségeket, meg fog változni a hűségstruktúra (gyk. megszűnik), majd lehet másképpen, dobozzal és többért nézni. Akinek nem tetszik, az most x.tv alapján 15 napon belül lemondhatja a dolgot.

Lemondás után ők úgy döntenek, hogy "ja, ön mondta le, akkor hűségbontás", szankciók (beterhelés, kapcsolódó hűség felmondása).

Tehát, ha vége lesz a hűségszerződésnek, akkor mellesleg vége lesz a hűségárnak is. Esetleg akkor is beterhel a UPC, mert nekik még kell az ügyfélből az ucsó morzsa is, mielőtt lelép a Digi-hez....

A másik baj az egésszel, hogy a családi és a digi silver között nagyon kevés értékelhető többletcsatorna van. Az 59->73 csatornára fellépésben alig pár csatorna van, ami tényleges "értéket" képvisel, a túlnyomó része, kb. a fele ugyanúgy teljesen "lufi", mint az alap 59-ben.
Ehhez képest, van olyan szolgáltató, aki képes 41 csatornát úgy összeválogatni (kevesebb pénzért), hogy annak a "selejtje" nem 50%, hanem 30%, tehát összértékben sokkal jobb, mint a jelenlegi UPC családi, és vetekszik a UPC digital silver-rel.

Azt hiszem, hogy ugyanezekből a pénzekből mellesleg a mostani "családi"-ban (ugye a "családi" az "alap"-hoz képest 1.5-szeres árat jelent, havi plusz 2eFt-t!) lehetne 10% "vegyes hasznos csatorna", és a többi hasznos, ellentétben a mostanival. Az "alap"-ban is lehetne olyan átrendezés, ami növelné az értékes csatornákat, mert így a 4eFt-s "alap"-csomag szinte csak egy szükséges rossz, aminek a tartalma nélkül nem lehet megkapni a "családi"-ban levő értékes csatornákat.
Nyilván, ez üzletpolitika, de nem biztos, hogy jó.

Ahogy régebben a UPC volt a piacon a hajtóerő a Matáv monopóliummal szemben, most ideje lenne, ha a UPC időnként hátranézne, mert mostanra már a UPC vált teljesen "matáv-monopol" jellegű szolgáltatóvá a saját területén, de már ott liheg a nyakában a konkurrencia, akit nem fog tudni felvásárolni.

Ugyan korábban átsiklottunk rajta, de a UPC terjeszkedése során felvásárolt kis, helyi kábeltv-s cégekkel szemben már akkor sem az ár/minőség előny volt a fő jellemző, főleg a XIII. kerületben, a volt Satimex-es területeken.

(PS: egyébként valamit sejthetnek a UPC marketingesek, mert azokon a területeken, ahol vélt Digi előretörést látnak, szétküldik a "Smith ügynököket",  hogy hűségbe fogják a környék mostani lakót. Ez is azon alapszik, hogy ha egy házban csak az előfizetők felét-harmadát verik hűségbe, akkor a maradékért a Diginek (szerintük) nem lesz érdemes kábelezni. Egyébként kb. egy hónapja is volt ilyen házaló ügynökös akciójuk, ahol szemérmetlen módon HBO+családi hűségeket kötöttek az ügyfelekkel,akik most meg vannak arról győződve, hogy nekik 2009.márc.31-ig "jár" a hűségszerződés szerinti HBO és családi csomag... Ez, úgy gondolom, hogy erősen feszgeti a tisztességes magatartás határait,  hiszen ekkor a UPC már pontosan tudhatta (!), hogy az HBO-s hűségek rögtön érvénytelenednek júniustól, a kötelező HBO-s "digitális átállás" miatt.)

Szerkesztette: llamada 2008. 03. 26. 09:28 -kor

#424 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 26. 12:34

Idézet: llamada - Dátum: 2008. márc. 26., szerda - 9:23

Na, elmondom én, hogy van a "jog" UPC szerint:
.....

Engem a múlt héten hívott egy UPC-s hölgy, hogy térjek át digitálisra mert az nekem csak jó lesz. Mire én közöltem, hogy sokallom az árat és nem azért írtam alá 1 évet, hogy fél év után fizessek ismét sok ezerrel többet. Erre a hölgy közölte, hogy a hűséget jóváírják és így én nem járok rosszul hiszen ha nem megfelelő a szolgáltatás akkor bonthatok majd szerződést bármikor. Mire én közöltem, hogy nekem a havi 6000Ft a sok mivel nem akarok 3900Ft-nál többet fizetni. Erre csak bizonygatta, hogy az a pár ezerrel több az a minőségben jelentkezni fog meg hát mivel nem lesz többé hűség ezért bármikor felbonthatom a szerződést. Erre én közöltem, hogy köszönöm de nem élek a lehetőséggel és maradok analógon.

#425 Felhasználó inaktív   alibabusic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 26. 13:38

Idézet: llamada - Dátum: 2008. márc. 26., szerda - 9:23

Küldenek levelet, hogy átrendezik a hűségeket, meg fog változni a hűségstruktúra (gyk. megszűnik),

Azt,hogy megszűnik a hűség a tv-re csak te állítod egyedül.

Az a gyanúm,hogy vmelyik konkurencia fizetett embere vagy.
Már hetek óta pocskondiázod az upc-t és félrevezeted az idelátogatókat holott te sem tudsz semmi biztosat arról, hogy mi lesz a nyár végétől.

#426 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 26. 13:46

Idézet: alibabusic - Dátum: 2008. márc. 26., szerda - 13:38

Már hetek óta pocskondiázod az upc-t és félrevezeted az idelátogatókat holott te sem tudsz semmi biztosat arról, hogy mi lesz a nyár végétől.

Pedig hidd el megszűnik. A digitális TV-re már nem lesz hűség. Ezt az ügyfélszolgálat is megerősítette és a UPC marketinges is ezt mondta nekem mikor felhívott.

Talán a UPC saját marketingesei jobban tudják, hogy mi lesz nemdebár?
Velem is kerek perec közölték, hogy a hűségemet jóváírják és a továbbiakban nem lesz hűség.

#427 Felhasználó inaktív   Laci082 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 26. 14:17

Valóban nem volt tervezve, hogy hűségnylatkozatokat kérnének a digitális átállás után. Eddig mindenki baxatatta őket a hűség miatt, most majd nem lesz. Bár legutóbb már azt mondták, hogy ősztől valószínűleg lesznek akciós (=hűségnyilatkozatos) ajánlatok a digitális kábelre.

#428 Felhasználó inaktív   llamada 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 26. 15:49

Idézet: alibabusic - Dátum: 2008. márc. 26., szerda - 13:38

http://kepfeltoltes.hu/view/080225/K_p_217...ltoltes.hu_.jpg

Ezt meg ki irta, tan a Digitv ??

Hogy kit mivel gyanúsitgatsz, az csak Téged minősit.
Ha olvasnád a hsz-eimet, és nem csak a saját - ki tudja, honnan valósi (mert ezt sosem mondod meg) okosságodat ismételgetnéd, akkor pontosan tudnád, hogy én meglehetős ideje hű UPC-s vagyok, és korábban, ha volt miért, "védtem" is a UPC-t az oktalan fikázással szemben.

Azonban az, hogy most mekkora kupleráj, amit csinálnak, és mindennek tetejében a saját maguk által adott tájékoztatást is az "éppen a mai napi info szerint így van" alapon értelmezik, ahogy kedvük tartja - na ez már sok...

#429 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 26. 16:49

Hulyeseg, biztos lesznek "huseges" arak is... most, a kezdo idoszakban amig csak az a reteg valt aki hajlando megfizetni az arat addig adhatjak anelkul, de egy ponton tul nem lesz vevojuk a 6000 forintos csomagokra es akkor elkezdenek akciozni a husegekkel.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#430 Felhasználó inaktív   mc.mey 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 03. 26. 16:59

Hi mindenkinek!Én úgy érzem,hogy Hamadának igaza van nagyon sok mindenben,de azért van egy-két dolog amit tudni kell(jelenlegi állapot szerimt)a digire nem lesz hűség nyilatkozat,és egyenlőre nem is tervezik.Írta valaki hogy a digi tv-nek nem lesz értelme abba a házba behúzni a kábelt,ahol már a fele lakóközösség elkötelezi magát a UPC-nek.Ez nem igaz,mert én is egész életemben,ahol laktam mindíg UPC-s voltam,pedig lehetett volna más.Egészen idáig,mert most Zugló olyan részén lakom,ahol nincs más kábel szolgáltató,mint a UPC.Csak tányérost lehet kérni,de az nem kell,mert macerás és szarabb a kép is.Viszont,hogy visszatérjek arra hogy kinek mennyire éri meg új kábelt behúzni,arra itt a jó példa.A digi tv most jön ide erre a területre,és ez egy társasházas környék,ahol mint mondtam mindenkinek csak UPC-je van.A kábelt akkor is behúzzák,ha senki nem vált át rájuk!!Ez a jó mentalitás,mert így majd a későbbiekben lesz esélyed választani!!Spec ebbe a házba ahol én lakom senki nem vált át!!Én már nézem a digitális UPC-t,de nagyon gonolkozom,hogy át fogok menni hozzájuk.Most csak azért van UPC digim,mert azon van angol foci.Nekem ez megér 6000Ft-ot 5780Ft helyett.De ha lesz digi tv,akkor majd elgondolkozom a váltáson.Addig marad a UPC digi,és mellesleg van egy két jó csatorna benne amit érdemes nézni(persze ez szubjektív,kinek mi a jó).

#431 Felhasználó inaktív   llamada 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 26. 17:00

Idézet: Samott - Dátum: 2008. márc. 26., szerda - 16:49

de egy ponton tul nem lesz vevojuk a 6000 forintos csomagokra es akkor elkezdenek akciozni a husegekkel.

A 6000-es kategóriából maguktól elég nehezen engednek, leginkább csak új efi becsábítására, vagy szolgáltatásbővítés mellé adják ennek a "hűség" változatát. Csak most, legutóbb azt művelték, hogy előadták az "írj alá HBO-ra hűséget, és akkor kapsz családira is hűséget" és dejó lesz Neked...majd bejelentik, hogy az HBO megszűnik június 30-cal tehát megszűnik rá a hűség. Amint nem mondtak, és csak most, a fenti levél alapján való felmondások után derül ki itt-ott, hogy ez magával rántja a családinak a kedvezményét is. Ehhez képest tavaly, év végén, és idén, az év elején még ezzel "házaltak", hogy rávegyék a népet a hűségre... de miért iratnak alá egy évet, ha tudják, hogy ők nem fogják betartani? (A többi részletet most nem ismételgetem, már leírtam párszor.)

(És ugye nem 6000 vagy 5400Ft-ról beszélünk, hanem pluszaz egy feletti vételi helyek számától függő többlettől, normál vagy "extra" tudású felvevős dobozok esetén, ha csak egy (vagy az első) doboz már felvevős, akkor  az automatikus "többlet darab díjának fizetése stb.)

Szerkesztette: llamada 2008. 03. 26. 17:09 -kor

#432 Felhasználó inaktív   zoli62 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 26. 20:05

Én a UPC marketingesei helyében kidolgoznám a 4000 Ft-os kedvezményes analog Családi csomag ár és a 6000 Ft-os Digitalis alapcsomag  közötti  hűségszerződéssel egybekötött díjkategóriát egy 5000 Ft-os reálís áron, de minél sürgősebben, mert a piac erősen mozgásban van.
"Légy szerény mint én..."

#433 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 26. 21:14

Idézet: Samott - Dátum: 2008. márc. 26., szerda - 16:49

Hulyeseg, biztos lesznek "huseges" arak is... most, a kezdo idoszakban amig csak az a reteg valt aki hajlando megfizetni az arat addig adhatjak anelkul, de egy ponton tul nem lesz vevojuk a 6000 forintos csomagokra es akkor elkezdenek akciozni a husegekkel.

Samott

Pedig nem lesz hűség. Pont az az egésznek a lényege, hogy elkötelezettség nélkül lehet digitális TV-re szerződést kötni. A UPC azoknak akiknek HBO-s családija van jelenleg is hűséggel azoknak az átálláskor jóváírják azaz külön költség megfizetése nélkül megszűnik a hűségszerződése az analógra. Minden olyan előfizetőnek akiknek a kábelTV-s hűsége van családi+HBO-ra ott a HBO megszűnése miatt megszűnik a családira a 3900Ft kedvezmény mivel a 3900Ft-ra csak a HBO-val együtt van jogosultsága. A családi csomag ára a továbbiakban listárrá megy át. Azoknak akiknek a kábelTV-s hűségük nem a HBO miatt hanem más kábeles szolgáltatás vásárlása miatt lett azoknak nem lesz változás (a változás csak a HBO megszűnése miatt következik be mivel a szerződés tárgya a HBO+családi együttes igénybevétele). Jelenleg nem terveznek őszre árcsökkentést (ez a 6000Ft-os ár a kedvezményes akció).
Ez az info közvetlenül a UPC-től van.

#434 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 26. 21:22

Idézet: llamada - Dátum: 2008. márc. 26., szerda - 17:00

Amint nem mondtak, és csak most, a fenti levél alapján való felmondások után derül ki itt-ott, hogy ez magával rántja a családinak a kedvezményét is.

Ez már az első levélből kiderült hiszen a hűségszerződés tárgya a HBO+családi együttes megléte. Ha elveszik a HBO-t automatikusan megszűnik az a szerződés ami a HBO+családira vonatkozott. Mindenkinek akinek ilyen szerződése van újat fog kapni családi listaárral vagy köt szerződést + digital HBO-ra és akkor lesz tovább kedvezménye a családira.

Szerk:
És azoknak akik még mindig nem értik ezen üzletpolitika mibenlétét:
A hűségek miatt lenyomott analóg kábelTV-s csomagok mellett a drágább digitális szolgáltatást csak úgy lehet gyorsan és hatékonyan elszórni a meglévő előfizetők közt ha egy kis kényszerítő ráhatás is alkalmazva van. Az analógban a hűségek megszűnése miatt a családi csomag és a digital silver csomag ára közt olyan kicsi lesz a különbség, hogy a több csatorna miatt sokan fognak váltani. Minél többen váltanak digitálisra annál gyorsabban térül meg a beruházás költsége.
És, hogy miért nem alkalmaznak hűséget a digitális csomagoknál? Hát azért mert eddig mindenki azon panaszkodott, hogy bezzeg a konkurens szolgáltatónál nem kell hűség. Tehát innentől kezdve bárki bármikor felmondhatja a digitális szolgáltatást ha neki mégsem jön be.

Szerkesztette: wpepi 2008. 03. 26. 21:39 -kor

#435 Felhasználó inaktív   llamada 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 26. 22:26

Idézet: wpepi - Dátum: 2008. márc. 26., szerda - 21:14

Pont az az egésznek a lényege, hogy elkötelezettség nélkül lehet digitális TV-re szerződést kötni. A UPC azoknak akiknek HBO-s családija van jelenleg is hűséggel azoknak az átálláskor jóváírják azaz külön költség megfizetése nélkül megszűnik a hűségszerződése az analógra. Minden olyan előfizetőnek akiknek a kábelTV-s hűsége van családi+HBO-ra ott a HBO megszűnése miatt megszűnik a családira a 3900Ft kedvezmény mivel a 3900Ft-ra csak a HBO-val együtt van jogosultsága. A családi csomag ára a továbbiakban listárrá megy át.

Akkor viszont elviszi az előfizetők eg részét a piaci vákuum.
Ekkora ziccert nem fog kihagyni sem a konkurrens nagy, sem a feltörekvő szolgáltató.
A lényeg, hogy a Kapitány értse a UPC marketinget :D

(Azért baromira kiváncsi lennék, hogy ezeket kik találják ki, tekintettel az elmúlt egy-másfél hónapban is családi+HBO-val ügynökölők rajzására... )

Ha annak kell örülni, hogy az eddigi, hűséggel 3990 Ft-os családi helyett (3 vételi hely, tv, tv, videó) most 5400+2x750=6900Ft-ért fog kapni az ügyfél, akkor itt valaki a kelleténél többet ivott...

#436 Felhasználó inaktív   llamada 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 26. 22:32

Idézet: wpepi - Dátum: 2008. márc. 26., szerda - 21:22

Ez már az első levélből kiderült hiszen a hűségszerződés tárgya a HBO+családi együttes megléte.

Az, hogy normál hűségbontásnál ez a procedúra az ok. Csakhogy itt ők jelentettek be az HBO esetén ügyfél számára hátrányos változást, ami alapján az ügyfél simán, szankció nélkül jogosult elállni (ld. levél, fent) a hűségszolgáltatástól.  Ehhez képest a családi hűség leírása, , illetve az HBO kedvezmények beterhelése külön külön is szankció, ugyanis a családira sem ők, sem az ügyfél nem rendelkezett felbontólag.

Ha nagyon pozitívan akarok hozzáállni, akkor az eddigi 3990Ft-os családi helyett (feltéve, hogy akciós meg 10%-os kedvezmény stb) miatt egy médiaboxot lesek 5400Ft-ért, és ameddig van analóg családi, addig a maradék vételi helyeken azt. Akkor alig 1400Ft-tal fizetek többet, hogy egy vételi helyen legyen az új szolgáltatás, két másikon meg a régi. Ha mindháromra a szuper, új, digit kell, akkor 2900Ft a többlet, nem áll messze a hűségár duplázásától.

Nem biztos, hogy ez a legjobb ötlet a digitális elterjesztésére és elfogadtatására.

Ahelyett, hogy a csomagtartalmakat rostálnák át úgy, hogy a mostani alapból kukáznák a sitt csatornákat (mondjuk 10% alatti nézettségű kb. a fele), a családiból beraknák az értékes felét oda, és az a prémiumáron adott családi/silverbe bepakolnának újabbakat.

Minden más csak techblabla, a kb. 50%-nyi szemétért fizetjük ki a díj felét a semmiért.

Szerkesztette: llamada 2008. 03. 26. 22:34 -kor

#437 Felhasználó inaktív   Modika 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 27. 12:21

Én azért kaptam az analog családi csomagra hűséget,mert van internet szolgáltatásom.
Nem kötötték ki azt,hogy kell legyen HBO-m!
Megaptad a UPC-telefon miatt vagy a chello miatt is a kedvezményt,a lényege az,hogy egy neven és címen legyenek  a szolgáltatások.

Szerintem ha a UPC-nem akkar nagyott bukni akkor jobb lesz ha csinál hűség akciókat.
Azok az emberek akik szídták a Hűség miatt a UPC-t,azoknak azt üzenem,hogy senki nem kötelezte őket rá!!!!!!
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása..

#438 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 27. 12:31

Idézet: Modika - Dátum: 2008. márc. 27., csütörtök - 12:21

Én azért kaptam az analog családi csomagra hűséget,mert van internet szolgáltatásom.
Nem kötötték ki azt,hogy kell legyen HBO-m!
Megaptad a UPC-telefon miatt vagy a chello miatt is a kedvezményt,a lényege az,hogy egy neven és címen legyenek  a szolgáltatások.

:omg:
A családi csomagra hűség úgy volt köthető, hogy igénybe kellett venni egy másik kábeles szolgáltatást is ami lehet HBO, Internet vagy telefon.
A hűségár megszűnése csak azokat érinti akik a HBO miatt voltak jogosultak a családi 3900Ft-ra azaz nincs UPC telefonjuk vagy UPC internetjük.

Idézet

Szerintem ha a UPC-nem akkar nagyott bukni akkor jobb lesz ha csinál hűség akciókat.

Már megbocsáss de miért bukna nagyot? :omg:
Eddig mindenkinek az volt a baja, hogy hűség van a UPC-nél. Most az új digitális szolgáltatást már hűség nélkül adja ergo az akinek mégsem tetszik bármikor lemondhatja és átmehet a konkurenciához.

Digitális kábelTV fronton meg nem nagyon van ennél lényegesen olcsóbb ugyanilyen kínálat mellett. A Digi féle tányérosTV meg ugyebár nem kábelTV ergo ez itt most szóba sem jön.
Szóval akkor miért is bukna nagyot a UPC ha a szolgáltatását nem adja hűséggel?

Szerkesztette: wpepi 2008. 03. 27. 12:40 -kor

#439 Felhasználó inaktív   Modika 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 27. 13:09

Idézet: wpepi - Dátum: 2008. márc. 27., csütörtök - 12:31

:omg:
A családi csomagra hűség úgy volt köthető, hogy igénybe kellett venni egy másik kábeles szolgáltatást is ami lehet HBO, Internet vagy telefon.
A hűségár megszűnése csak azokat érinti akik a HBO miatt voltak jogosultak a családi 3900Ft-ra azaz nincs UPC telefonjuk vagy UPC internetjük.

Már megbocsáss de miért bukna nagyot? :omg:
Eddig mindenkinek az volt a baja, hogy hűség van a UPC-nél. Most az új digitális szolgáltatást már hűség nélkül adja ergo az akinek mégsem tetszik bármikor lemondhatja és átmehet a konkurenciához.

Digitális kábelTV fronton meg nem nagyon van ennél lényegesen olcsóbb ugyanilyen kínálat mellett. A Digi féle tányérosTV meg ugyebár nem kábelTV ergo ez itt most szóba sem jön.
Szóval akkor miért is bukna nagyot a UPC ha a szolgáltatását nem adja hűséggel?

Mert sokakat a mostani megszorítások mellett nem a minőség érdekli elsősorban hanem az ár!!!!!!
Meg az a baj,hogy sokkan azt sem tudják mi az a Digitális TV. Meg jó e nekik Stb....

Szerkesztette: Modika 2008. 03. 27. 13:09 -kor

Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása..

#440 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 27. 13:15

Idézet: Modika - Dátum: 2008. márc. 27., csütörtök - 13:09

Mert sokakat a mostani megszorítások mellett nem a minőség érdekli elsősorban hanem az ár!!!!!!
Meg az a baj,hogy sokka azt sem tudják mi az.

És szerinted a Digi tányérosTV-jén kívül mit tud venni? Esteleg ha elérhető a házban más kábelTV szolgáltató akkor átlép persze csak akkor ha az ár jóval alacsonyabb mint a UPC 6000Ft-ja.
Egyébként azok akik családi csomagra fizettek elő nem igazán a pénz hanem, a műsorok oldaláról közelítették meg a szolgáltatást.

Téma megosztása:

• (311 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.