Idézet: m_and_m - Dátum: 2011. 07. 18. 16:56
Tisztelt UPC!
Nagyon örülök, hogy a kérdező kérését továbbította az illetékes felé, de konkrétan a VH1-gyel kapcsolatban már azóta folyamatos az elégedetlenség, amióta az az idióta humorral rendelkező Comedy Central bekerült a helyére, és ennek több mint egy éve. Akkoriban itt is többen nehezteltünk emiatt Önökre. Akkoriban nem továbbították az illetékes felé a kérést? Tudom, hogy ez a jogtulajdonos döntése volt, de mégis azóta biztos, hogy újra elérhető a VH1, hiszen jelen van a konkurencia szolgáltatásában is.
Szóval, lassan legalább addig eljuthatnánk, hogy kimondják, nem lesz VH1, felejtsük el, mert most csak a nagy semmi megy.
Tényleg nincs egy fórum (vagy email cím, telefon, stb.), ahova az egyszerű előfizető bedob egy kérdést és záros határidőn belül valaki válaszol? Nem baj, ha a válasz elutasító, de ne úgy érezzük már, mintha egy feneketlen kútba kiáltoznánk.
Ja bocsánat, ha mint, egyszerű előfizető felszólalunk, végül is mi "csak" fizetünk...
Köszönöm.
Nem tudom mit panaszkodtok mindig a zene hiányára.
Eurosporton egész nap az megy...
EPG szerint: Tour de France - Zene.
Értem én, hogy MÁS csinálja az EPG-t, de nem lehetne azt elintézni, hogy 3 év alatt a "Zenés műsor" feliratot ne a "Zene" feliratra cseréljék le?
Tisztelt UPC Online, arra is választ várnék, hogy az EPG-ben az egyéb problémák, amik vagy a szolgáltatás indítása, tehát évek óta fennállnak, ill. azóta még rosszabbak lettek, mikor lesznek javítva?
- Ékezetek kezelése a felvett műsorokban. Megnézve a leírást szinte kivétel nélkül rosszak. Azok is, amik az élő EPG-ben jók voltak.
- Ékeztek kezelése az élő EPG-ben is néha rossz.
- Levágott tartalomjegyzék és műsor címek. Változó hosszúságban kerülnek levágásra, van olyan műsor, ahol még a rövid cím sem látható a végéig.
- Nem hiba, csak hiányosság: A sorozatoknál jó lenne, ha mindenhol egységesen kikerülne az EPG.be a pontos sorszám.