HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC kábeltévé szolgáltatása... - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (311 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 291
  • 292
  • 293
  • 294
  • 295
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC kábeltévé szolgáltatása... Értékeld a témát: ****- 3 szavazás

#5841 Felhasználó inaktív   Gubek 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 12. 03. 18:36

UPC Facebook oldaláról:

December 11-étől az összes Discovery csatorna elérhető lesz a UPC digitális kínálatában! Előfizetőink így hamarosan a Discovery Channel és az Animal Planet mellett a Discovery Science, a Discovery World, az ID Investigation Discovery és a TLC csatornákat is láthatják, sőt a Discovery HD Showcase mellett az Animal Planet HD is elérhető lesz. Január 15-éig ráadásul a digital bronze csomag előfizetői is láthatják az összes csatornát, sőt, akiknek HD-képes médiaboxuk vagy kártyamoduluk van, azok a HD-csatornákat is.

Szerkesztette: Gubek 2012. 12. 03. 18:36 -kor

------------------------------------------------------------------
Gigabyte F2A85X-D3H, AMD APU A8-6500@3,5 GHz with Radeon 8570D, CSX 8 GB RAM, Samsung 840 PRO 128GB + WD Red 1TB, Samsung SH-224DB/BEBE fekete OEM, Corsair VS450, Thermaltake Commander GS-III + Windows 7 Ultimate SP1 (64 bit) + Logitech Ultra-Flat Keyboard + Logitech Corded Mouse M500 + Dell SE2416H + Logitech X-530
Canon Pixma MP540

Internet power by UPC Fiber Power 120 with Cisco EPC3925 HGW + UPC Digital Gold + HBO MaxPak + Európa + Világ with Cisco HD DVR and Thomson SD DVR (fekete)

#5842 Felhasználó inaktív   Takeshi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 03. 19:02

Monor körzetben a 306 MHz-es transzponder tartalma a 120 MHz-re költözött. Érintett csatornák: Sport1, Comedy Central, TV Paprika, TV5, Minimax/Animax, SportM.

#5843 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 04. 07:46

Üzenet megtekintéseIdézet: P.A. - Dátum: 2012. 12. 03. 14:35

A lényeg az UPC médiakártyák használhatóságával kapcsolatban az (SD és HD is!!) , hogy kizárólag a 2012.-ben gyártott, és minimum E-szériás készülék kompatibilis!

Ja...a jupíszí az oldalukon folyamatosan frissíti a kompatibilis készülékek listáját, de a beméréseket egy külső cég végzi,így hiába is kérdezitek őket...hülyék hozzá.

Akkor ha visszaolvasol itt pár oldalt, akkor megtudod, hogy a D sorozat is kompatibilis, csak nem user friendly, tehát neked kell kézzel beállítanod rajta ezt-azt. Szóval megy az rendesen a D sorozaton is, mivel ezt használom és semmi bajom vele. Amit kézzel kell megtenned, mert nincs na D sorozat szoftverében a kábelszolgáltató szerinti választás:
- csatornakeresés (automata, majd kézzel hozzáadni a hiányzókat)
- csatornaország átállítása (az EPG miatt)
- a megjelentési nyelv visszaálltása magyarra
- időzóna kézzel való megadása

Röviden ennyi. Anno nem véletlenül kértük a UPC-től a frekvenciatáblázatot, mert a kézi hangolásnál jól jön, mivel három frekvenciát sikerült nem szokott tartományba tenniük. Úgyhogy a fenti szívatós miatt nem kompatibilis a régebbi tévékkel, de technikailag és kézzel megoldható. :-)
Sukitore - Igényes, párosan írt erotikus történetek

#5844 Felhasználó inaktív   P.A. 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Facebook tag

Elküldve: 2012. 12. 06. 18:29

Köszi Mykee!

Már nem rágódom a magam kínján, rendeltem sima HD beltéri set-top boxocskát magamnak.:)

P.A.

Üzenet megtekintéseIdézet: Mykee - Dátum: 2012. 12. 04. 07:46

Akkor ha visszaolvasol itt pár oldalt, akkor megtudod, hogy a D sorozat is kompatibilis, csak nem user friendly, tehát neked kell kézzel beállítanod rajta ezt-azt. Szóval megy az rendesen a D sorozaton is, mivel ezt használom és semmi bajom vele. Amit kézzel kell megtenned, mert nincs na D sorozat szoftverében a kábelszolgáltató szerinti választás:
- csatornakeresés (automata, majd kézzel hozzáadni a hiányzókat)
- csatornaország átállítása (az EPG miatt)
- a megjelentési nyelv visszaálltása magyarra
- időzóna kézzel való megadása

Röviden ennyi. Anno nem véletlenül kértük a UPC-től a frekvenciatáblázatot, mert a kézi hangolásnál jól jön, mivel három frekvenciát sikerült nem szokott tartományba tenniük. Úgyhogy a fenti szívatós miatt nem kompatibilis a régebbi tévékkel, de technikailag és kézzel megoldható. :-)

#5845 Felhasználó inaktív   Papesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 11. 22:11

Üzenet megtekintéseIdézet: Papesz - Dátum: 2012. 11. 26. 18:47

Amennyire tudom (a reklámokban láttam) az Animal Planet HD natív nagyfelbontásban rögzít és 5.1-es magyar hanggal szól. Mindezt egyedi tartalommal teszi, ergo nem ugyanaz a műsor megy rajta, mint a sima Animal Planet-en.

Vagy mégis? :think:
Papesz

#5846 Felhasználó inaktív   Zoli12345 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 12. 08:21

Üzenet megtekintéseIdézet: Papesz - Dátum: 2012. 12. 11. 22:11

Vagy mégis? :think:

Úgy tűnik ugyanaz.. aztán ki tudja.
UPCDigitalGold+MediacardHD+HboMaxPak+Európa+SamsungUe27D5000+Lg42LW4500,FiberPower120

#5847 Felhasználó inaktív   cefre00 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2012. 12. 12. 22:00

Sziasztok!

Adott egy kb 5-6 éves Samsung Plano TV, sík képcsöves, vicces joystick-es távirányítóval. :)
És a UPC analóg kábel TV-je. A TV automatikusan kb 24 csatornát képes behozni a 31-ből. Kérdésemre a UPC ügyfélszolgálatánál elzavartak azzal haza, hogy a TV nem jó.

Nos, a TV biztosan jó, de az is biztos, hogy nem keres jól, mivel sokan írták korábban is, hogy a jel nem az igazi. Viszont sem a keresendő frekvenciatartomány beállítására, sem a lépték megadására nem találtam lehetőséget a TV menüjében.

Ha valaki tudna esetleg tanácsot adni, hogy mit és merre lépjek, hogy legyen valami, azt megköszönném.

Megjegyzésként annyit, hogy a volt albérletemben a 2 éves LG LCD TV gond nélkül hozta az összes csatornát, és ott is ugyan úgy analóg kábel TV van. Ebből én arra következtetek, hogy készülék vagy a firmware-re régi.

Köszönöm,
cefi
Mindenhol jó, de legjobb a [localhost]! :)

#5848 Felhasználó inaktív   asdf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 12. 22:59

Hasznalati elo, es megkeresni a direkt csatorna/frekibeadas modszeret. Persze a upc ebben nem lesz segitsegedre, mert weboldalukon csak egy kibaszott csatornafelsorolas van, sem frekvencia, sem csatornahely nincs a tv csatornak melle rakva az analog kiosztasban :reklamacio: .
Archív:
Akár 3*-os összegbe is kerülhet egy SMS elküldése egyes újabb telefonokon!
Info, kérdőív, petíció:  http://unicodesms.freeweb.hu

#5849 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 12. 23:23

Üzenet megtekintéseIdézet: asdf - Dátum: 2012. 12. 12. 22:59

Hasznalati elo, es megkeresni a direkt csatorna/frekibeadas modszeret. Persze a upc ebben nem lesz segitsegedre, mert weboldalukon csak egy kibaszott csatornafelsorolas van, sem frekvencia, sem csatornahely nincs a tv csatornak melle rakva az analog kiosztasban :reklamacio: .

Nézzük ezt meg öt évvel ezelőttről.
Sorszám Csatorna Frekvencia Program Program jellege Audio Nyelv Teletext
1 C05 175,25 MHz m1 közszolgálati műsorok nicam stereo magyar x
2 C06 182,25 MHz m2 közszolgálati műsorok stereo magyar x
3 C07 189,25 MHz RTL Klub hírek, magazinműsorok, riportok, filmek, sport nicam stereo magyar x
4 C08 196,25 MHz Duna Televízió közszolgálati műsorok stereo magyar x
5 C09 203,25 MHz TV2 hírek, magazinműsorok, riportok, filmek nicam stereo magyar x
6 C10 210,25 MHz Helyi TV* kerületi adó mono magyar o
7 S05 133,25 MHz Hálózat TV helyi hírek, magazinműsorok, riportok, filmek stereo magyar o

Hazai
8 S06 140,25 MHz PAX Tv** vallási, kulturális ismeretterjesztő műsorok stereo magyar o
9 S07 147,25 MHz Hír TV hírműsorok magyarul stereo magyar x
10 S08 154,25 MHz Magyar ATV riportok, filmek, magazinműsorok stereo magyar x
11 S09 161,25 MHz VIASAT3 hírek, magazinműsorok, riportok, filmek, sport stereo magyar x
12 S10 168,25 MHz UPC+ programajánlók, hírek, információk stereo magyar o
13 S12 238,25 MHz Eurosport sport mono magyar, angol x
14 S13 245,25 MHz CNN hírek, politika, üzlet mono angol x
15 S14 252,25 MHz TV5Monde hírek, magazinműsorok, riportok, filmek stereo francia x
16 S15 259,25 MHz TVE hírek, magazinműsorok, riportok, filmek stereo spanyol x
17 S16 266,25 MHz Filmmúzeum régi idők mozija mono magyar o
18 S17 273,25 MHz Rai Uno hírek, magazinműsorok, filmek, sport stereo olasz x
19 S18 280,25 MHz VH1 zene stereo angol o
20 S19 287,25 MHz Zone Europa európai filmek csatornája mono magyar o
21 S20 294,25 MHz RTL hírek, magazinműsorok, riportok, filmek stereo német x

Alap
22 ESB21 303,25 MHz CCTV 4** hírek, magazinműsorok, riportok, filmek mono kínai o
23 ESB22 311,25 MHz Mezzo** komolyzene, jazz, folk, tánc stereo francia o
24 ESB24 327,25 MHz ERT Sat** hírek, magazinműsorok, riportok, filmek mono görög x
25 ESB25 335,25 MHz Budapest TV** hírek, magazinműsorok, riportok, filmek mono magyar o
26 UHF21 471,25 MHz VIVA zene stereo magyar x
13 UHF22 479,25 MHz Mozaik a csatornakínálat bemutatása stereo magyar o
27 UHF23 487,25 MHz Cool sorozatok, filmek stereo magyar o
28 UHF25 503,25 MHz Discovery Channel természetfilmek, tudomány, technika mono magyar, angol o
29 UHF27 519,25 MHz RTR Planeta hírek, magazinműsorok, riportok, filmek stereo orosz o
30 UHF28 527,25 MHz JETIX rajzfilmek mono magyar o
31 UHF29 535,25 MHz Cartoon Network / TCM rajzfilmek / klasszikus filmek mono angol, magyar o
32 UHF30 543,25 MHz Animal Planet természetfilmek, állatfilmek mono magyar, angol o
33 UHF31 551,25 MHz Zone Reality valóság, katasztrófák, drámák mono magyar o
34 UHF32 559,25 MHz ECHO TV** gazdasági, közéleti hírműsorok mono magyar o

Családi
35 UHF33 567,25 MHz PRO7 hírek, magazinműsorok, riportok, filmek stereo német x
36 UHF34 575,25 MHz Zone Club magazinműsorok nőknek mono magyar, angol o
37 UHF38 607,25 MHz Extreme Sports sport mono angol, magyar o
38 UHF39 615,25 MHz SPORT2 sport stereo magyar x
39 UHF40 623,25 MHz BBC World hírek, politika, üzlet stereo angol x
40 UHF42 639,25 MHz TV DEKO tanácsok, tippek lakásdíszítéshez, dekorációhoz, kertszépítéshez mono magyar o
41 UHF43 647,25 MHz AXN kaland- és akciófilmek stereo magyar o
42 UHF44 655,25 MHz Sport Klub sport mono magyar o
43 UHF45 663,25 MHz Spektrum dokumentum-, természet- és oktatófilmek mono magyar x
44 UHF46 671,25 MHz National Geographic természet- és dokumentumfilmek mono magyar o
45 UHF47 679,25 MHz 4! Csatorna - StoryTV magazinműsorok, sztárok, pletykák stereo magyar x
46 UHF48 687,25 MHz Travel Channel / Hustler Tv*** utazás / kizárólag felnőtteknek mono magyar, angol x
47 UHF49 695,25 MHz MTV Hungary zene stereo magyar x
48 UHF50 703,25 MHz Hallmark**** filmek, sorozatok dual magyar/ angol o
49 UHF51 711,25 MHz MGM filmek stereo magyar o
50 UHF52 719,25 MHz Zone Romantica romantikus filmsorozatok mono magyar o
51 UHF53 727,25 MHz TV Paprika főzés, receptek mono magyar o
52 UHF54 735,25 MHz SPORT1 sport stereo magyar x
53 UHF55 743,25 MHz Film+ filmek stereo magyar o
54 UHF56 751,25 MHz Minimax / A+ gyermekműsorok / rajzfilmek stereo magyar x
55 C12 224,25 MHz HBO filmek, riportfilmek stereo magyar x
* A Moszkva téri alállomás által ellátott területen a C8 - 196,25 MHz sávon a PAX TV műsora látható.
** A Budapest TV, a ECHO TV, a CCTV4, az ERT Sat, a Mezzo és a Pax Tv adása technikai okokból csak a hipersáv vételére is alkalmas TV készülékeken fogható.

"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#5850 Felhasználó inaktív   cefre00 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2012. 12. 13. 10:26

Üzenet megtekintéseIdézet: asdf - Dátum: 2012. 12. 12. 22:59

Itt már jönnek is a gondok, mert albérletről van szó, és semmilyen használatit nem őriztek meg. Tudom, no comment, de ez van.
Arra gondoltam, hogy van-e olyan eszköz, ami veszi az analóg kábel tv adását, majd azt SCART-on keresztül továbbítja a TV-nek?
Talán egy ilyen eszköz képes lenne megfelelően hangolódni az egyes csatornák jeleire, és így fel tudná őket erősíteni a TV számára. Pl mint egy műholdas dekóder, vagy nem tudom.

Van ilyen eszköz? Lehetséges ez?
(én inkább a PC HW-SW oldalon vagyok járatos, ez a terület relatíve ismeretlen előttem, uh most a setétben tapogatózok. :))

Persze, a használatit netről előkerítem, alap. :)

#5851 Felhasználó inaktív   Takeshi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 13. 10:53

Üzenet megtekintéseIdézet: cefre00 - Dátum: 2012. 12. 13. 10:26

Itt már jönnek is a gondok, mert albérletről van szó, és semmilyen használatit nem őriztek meg. Tudom, no comment, de ez van.
Arra gondoltam, hogy van-e olyan eszköz, ami veszi az analóg kábel tv adását, majd azt SCART-on keresztül továbbítja a TV-nek?
Talán egy ilyen eszköz képes lenne megfelelően hangolódni az egyes csatornák jeleire, és így fel tudná őket erősíteni a TV számára. Pl mint egy műholdas dekóder, vagy nem tudom.

Van ilyen eszköz? Lehetséges ez?
(én inkább a PC HW-SW oldalon vagyok járatos, ez a terület relatíve ismeretlen előttem, uh most a setétben tapogatózok. :))

Persze, a használatit netről előkerítem, alap. :)

Egy ilyen eszköz pl. egy VHS videó. Sokat ne várj azonban, mert mindenféle analóg jelátalakítás csak tovább ront a minőségen. Ha eleve gyenge a bejövő jel, azt csak úgy tudod orvosolni, hogy megkeresed azt a pontot, ahol még a jó jelet meg tudod erősíteni. Ezt úgy szokás, hogy a UPC által létesített végpont után egyből felteszünk egy erősítőt, majd csak utána osztjuk el a jelet. Továbbá kerülni kell a többszörös elosztást (elosztó elosztó után kötve). Csillagpontosan kell megoldani (összesen 1db elsztó). A fali aljazatokat szintén érdemes kerülni, mert ezekben is szokott lenni csillapító elem (rádió/tv splitter). Adott esetben szükséges lehet egy teljes újrakábelezés, mert az elöregedett, szétmorzsolódott kábel hihetetlen mértékben csillapítja a jelet. Ilyenkor csak is csúcsminőségű trishield kábelt szabad használni (pl. Teletronic márkájút).

#5852 Felhasználó inaktív   cefre00 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2012. 12. 13. 19:47

Üzenet megtekintéseIdézet: Takeshi - Dátum: 2012. 12. 13. 10:53

Egy ilyen eszköz pl. egy VHS videó. Sokat ne várj azonban, mert mindenféle analóg jelátalakítás csak tovább ront a minőségen. Ha eleve gyenge a bejövő jel, azt csak úgy tudod orvosolni, hogy megkeresed azt a pontot, ahol még a jó jelet meg tudod erősíteni. Ezt úgy szokás, hogy a UPC által létesített végpont után egyből felteszünk egy erősítőt, majd csak utána osztjuk el a jelet. Továbbá kerülni kell a többszörös elosztást (elosztó elosztó után kötve). Csillagpontosan kell megoldani (összesen 1db elsztó). A fali aljazatokat szintén érdemes kerülni, mert ezekben is szokott lenni csillapító elem (rádió/tv splitter). Adott esetben szükséges lehet egy teljes újrakábelezés, mert az elöregedett, szétmorzsolódott kábel hihetetlen mértékben csillapítja a jelet. Ilyenkor csak is csúcsminőségű trishield kábelt szabad használni (pl. Teletronic márkájút).

Köszönöm a választ! :)
Tehát ebből azt szűrhetem le, hogy egy jelerősítővel indítsak, mert annál van esélyem egyáltalán bármire.
Az újrakábelezéstől elállnék, nem tudom az albérlet tulajdonosa mit szólna, ha én itt nagyon átalakításokat tennék, ugyanakkor biztos vagyok benne, hogy igazad van.
Egyébként a TV megtalálná azokat a csatornákat. Például a Sport2 esetében a hangyaháborún keresztül látni valamilyen képet, a hang pedig majdnem tökéletes, tehát nincs minden veszve...

Utolsó kérdésem a tettek mezejére lépés előtt: hol lehet venni egy ilyen erősítő eszközt? :)

#5853 Felhasználó inaktív   xclusiv 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 13. 22:16

Üzenet megtekintéseIdézet: cefre00 - Dátum: 2012. 12. 13. 19:47

Például a Sport2 esetében a hangyaháborún keresztül látni valamilyen képet, a hang pedig majdnem tökéletes, tehát nincs minden veszve...

Én anno a filléres tv kábelt lecseréltem jó minőségű kábelre, és megoldódott a képhiba. Persze nekem korábban is volt jel, csak 1-1 csatorna volt zizis.

#5854 Felhasználó inaktív   asdf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 13. 22:37

Üzenet megtekintéseIdézet: cefre00 - Dátum: 2012. 12. 13. 19:47

Utolsó kérdésem a tettek mezejére lépés előtt: hol lehet venni egy ilyen erősítő eszközt? :)

En elso blikkre odavinnem a tv-t a kabelszolgaltato bejovo kabelehez, amibe direktbe kotve allitanam be a csatornakat. Ha itt sem jonnek be, akkor vagy tenyleg keves a jelszint, vagy szimplan a tv szar ;) Ha megtalalt minden csatornat akkor a tv vissza a helyere, es megnezni, hogy a helyen ebbol mennyi maradt meg, ekkor kabelcsekk meg elosztok megszamolasa.
Erosito: http://www.argep.hu/...n-SZNE-151.html
Archív:
Akár 3*-os összegbe is kerülhet egy SMS elküldése egyes újabb telefonokon!
Info, kérdőív, petíció:  http://unicodesms.freeweb.hu

#5855 Felhasználó inaktív   cefre00 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2012. 12. 13. 23:03

Üzenet megtekintéseIdézet: asdf - Dátum: 2012. 12. 13. 22:37

En elso blikkre odavinnem a tv-t a kabelszolgaltato bejovo kabelehez, amibe direktbe kotve allitanam be a csatornakat. Ha itt sem jonnek be, akkor vagy tenyleg keves a jelszint, vagy szimplan a tv szar ;) Ha megtalalt minden csatornat akkor a tv vissza a helyere, es megnezni, hogy a helyen ebbol mennyi maradt meg, ekkor kabelcsekk meg elosztok megszamolasa.
Erosito: http://www.argep.hu/...n-SZNE-151.html

Köszönök valamennyi tanácsot, és infót! :)
Próbálkozni fogok, mert nem szeretek én sem olyan dologért fizetni, amit nem tudok kihasználni.
Ha megoldottam, majd jelentést teszek róla...;)

#5856 Felhasználó inaktív   kando777 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2012. 12. 15. 09:27

Sziasztok, most regisztráltam, mert lenne egy kérdésem, UPC HD médiabox kapcsán.
Nézegettem a fórum-archívumot, de nem találtam leírást még a problémámra -- vagy csak figyelmetlen voltam..

Azt csinálja a box, éjjel kezdte, de először azt hittem,simán frissíti magát (ahogy szokta néha..). Most viszont azt játssza, hogy ,,Loading >>'' majd kikapcsol (piros lesz a led fénye), az óra helyett a - - : - - jelenik meg, majd bekapcsol, az ,,InIt'' felirat jelenik meg, majd kikapcs-bekapcs után kezdődik az egész a ,,Loading >>'' megjelenésével.. és ezt csinálja ahogy érzékelem, éjjel óta.
Volt már régebben is ilyen problémám, ezzel a box típussal (huh, adattáblát most nem néztem, de ez a lapos, fekete, amin hátul csak tuner bemenet van, kimenetnek scart, hdmi, talán hang rca is..). Akkro cserélték. Csak azon is volt rajta egy csomó felvett műsor, amiket nem tudtam már megnézni.
S most is ezért parázok, elviszik és rajta van pár amfoci meccs, műsorok, filmek amiket megnéztem volna, de időm még nem volt rá.

Viszont korábban volt már, hogy alapra ,,resetelni'' kellett a boxot, mert valamiért angolra állítódott be a nyelve, régiót nem lehetett váltani, a pin kódot sem fogadta.. Akkor a szerelő az előlapon benyomva tartott 2 vagy 3 gombot, úgy kapcsolta be és vártunk.. Na, valaki tudja, mi ez a 3 (2) gomb, amivel lehetne resetelni a boxot, hogy észhez térjen és ne vesszen kárba a vinyó tartalma? (Amúgy ennek a frissítési hibának lehet köze/oka ahhoz, hogy a lemez kb 98%-ban tele van?)

Köszönöm előre is :)

#5857 Felhasználó inaktív   alibabusic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 15. 09:48

Üzenet megtekintéseIdézet: kando777 - Dátum: 2012. 12. 15. 09:27

Sziasztok, most regisztráltam, mert lenne egy kérdésem, UPC HD médiabox kapcsán.
Nézegettem a fórum-archívumot, de nem találtam leírást még a problémámra -- vagy csak figyelmetlen voltam..

Viszont korábban volt már, hogy alapra ,,resetelni'' kellett a boxot, mert valamiért angolra állítódott be a nyelve, régiót nem lehetett váltani, a pin kódot sem fogadta.. Akkor a szerelő az előlapon benyomva tartott 2 vagy 3 gombot, úgy kapcsolta be és vártunk.. Na, valaki tudja, mi ez a 3 (2) gomb, amivel lehetne resetelni a boxot, hogy észhez térjen és ne vesszen kárba a vinyó tartalma? (Amúgy ennek a frissítési hibának lehet köze/oka ahhoz, hogy a lemez kb 98%-ban tele van?)

Köszönöm előre is :)

A kérdésedre nem tudom a választ.
Nekem Thomson SD boxom van. Ott a következőt kell tenni:
A boxon folyamatosan nyomva kell tartani a BAL nyilat - közben kihúzni a villásdugót a konnektorból pár mp-re.
Majd visszadugni és még 10-15 mp-ig nyomva tartani a BAL nyíl gombot.
Nekem már többször csak ez segített.

Próbáld ki, ha nem jó, nem veszítesz semmit vele!

#5858 Felhasználó inaktív   kando777 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2012. 12. 15. 12:00

Köszönöm, alibabusic, segíteni látszik a dolog, először ,,00% R SCANNING'' szöveget írt ki, aztán 50% stb, remélem észhez tér. Az se baj, ha újra be kell állítani a régiót, egyebeket, csak éledjen fel ez a kis ,,szemét'' :) :)
Nálam mondjuk nem nyilak vannak a csatornánál, hanem +/-, de értelem szerűen a bal nyíl itt a Ch- (mínusz) lenne.

#5859 Felhasználó inaktív   kando777 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2012. 12. 15. 12:20

Üzenet megtekintéseIdézet: kando777 - Dátum: 2012. 12. 15. 12:00

Köszönöm, alibabusic, segíteni látszik a dolog, először ,,00% R SCANNING'' szöveget írt ki, aztán 50% stb, remélem észhez tér. Az se baj, ha újra be kell állítani a régiót, egyebeket, csak éledjen fel ez a kis ,,szemét'' :) :)
Nálam mondjuk nem nyilak vannak a csatornánál, hanem +/-, de értelem szerűen a bal nyíl itt a Ch- (mínusz) lenne.

Nem nyert, hiába scannelt, savingolt a box... Most is ugyanúgy írja a Loading.... dolgait és semmi kép nem jön ki rajta. Ha lehúzom az RF kábelt, akkor sem, ha kiveszem a smart cardot akkor sem..

Viszont most néztem, a Samsung P2470HD monitor-tv kombó tudná fogadni, csak kell egy CAD vagy mi a tüskesorra, amibe be lehetne tolni a smart cardot.. legalább tévézni tudjak.. Így most csak pár analóg adás jön be.

#5860 Felhasználó inaktív   Takeshi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 15. 14:53

Üzenet megtekintéseIdézet: kando777 - Dátum: 2012. 12. 15. 12:20

Viszont most néztem, a Samsung P2470HD monitor-tv kombó tudná fogadni, csak kell egy CAD vagy mi a tüskesorra, amibe be lehetne tolni a smart cardot.. legalább tévézni tudjak.. Így most csak pár analóg adás jön be.

Olyan a CAM-et csak a UPC-től kérhetsz (plusz havidíjért), azonban ha a készüléked nem CI+ certifikált, nem fog benne működni.

Téma megosztása:

• (311 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 291
  • 292
  • 293
  • 294
  • 295
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.