HWSW Informatikai Kerekasztal: Augusztus 20, Tüzijáték - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (70 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Augusztus 20, Tüzijáték Nem informatika, tudom, de talán idefér Értékeld a témát: -----

#1361 Felhasználó inaktív   VINIKOR 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 08. 24. 14:06

Idézet: gazdi - Dátum: 2006. aug. 24., csütörtök - 14:58

Honnan tudna, végigolvasta a topikot amihez hozzászól...

Csak nem a szervezők vagytok személyesen, hogy ennyire indokokat akartok találni a 20.-ai megrendezés mellett?
Szolgálati közlemény:                                Konfig leírasa a Profilban található

#1362 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 24. 14:08

duplapost vagy mi..  :D

Szerkesztette: Diablovazze 2006. 08. 24. 14:11 -kor

National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#1363 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 24. 14:09

Miki2 csak másfél oldalt kellett volna visszanézni, csak másfelet....  :rolleyes:

#1364 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 08. 24. 14:09

Idézet: VINIKOR - Dátum: 2006. aug. 24., csütörtök - 15:06

Csak nem a szervezők vagytok személyesen, hogy ennyire indokokat akartok találni a 20.-ai megrendezés mellett?

Ha már megszólítottál, akkor vedd a bátorságot és olvasd el, hogy miket szóltam hozzá. Ne az előző oldalakon keresd, mióta ugyanaz a lemez forog mindkét oldalon, nem sokat írtam ide.
Gondolom az előző hozzászólásom telibetalált.
Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)

#1365 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 24. 14:10

Megvan az ötödik áldozat... :(

#1366 Felhasználó inaktív   VINIKOR 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 24. 14:19

Idézet: gazdi - Dátum: 2006. aug. 24., csütörtök - 15:09

Ha már megszólítottál, akkor vedd a bátorságot és olvasd el, hogy miket szóltam hozzá. Ne az előző oldalakon keresd, mióta ugyanaz a lemez forog mindkét oldalon, nem sokat írtam ide.
Gondolom az előző hozzászólásom telibetalált.

Ha ennyire tudod, hogy hol van az a nyomorúlt keddi radarkép akkor miért nem linkeled be. Őszintén szólva nem jelent valami nagy élvezetet olvasgatni az "ültessünk a közutakutak mellé fákat vagy sem" szintű baromságokat. Eddig visszalapoztam aztán elment a kedvem.
Szolgálati közlemény:                                Konfig leírasa a Profilban található

#1367 Felhasználó inaktív   Fanatic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 24. 14:21

Idézet

Pártai szerint az állami pénzből működő OMSZ riasztási rendszere nincs összehangolva, hiszen nincs rögzítve, hogy mely szerveket, milyen sűrűséggel és milyen ellenőrzéssel kell értesíteni hasonló esetben, hiszen egy darab e-mail nem elegendő a döntéshozatalhoz.

Itt pedig ez a lényeg.

Szerkesztette: Fanatic 2006. 08. 24. 14:21 -kor

"...Magyarország eljátszotta a lehetőségeit, és most nagy bajban van. Ez a szélsőségesen elitvezérelt ország beleragadt a nyolcvanas évek félkapitalista mutyivilágába. Ezen nem segít sem a reform, sem a kormányváltás. Itt elitváltástra van szükség..."

#1368 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 08. 24. 14:23

Idézet: VINIKOR - Dátum: 2006. aug. 24., csütörtök - 15:19

Ha ennyire tudod, hogy hol van az a nyomorúlt keddi radarkép akkor miért nem linkeled be. Őszintén szólva nem jelent valami nagy élvezetet olvasgatni az "ültessünk a közutakutak mellé fákat vagy sem" szintű baromságokat. Eddig visszalapoztam aztán elment a kedvem.

Könyvet is így olvasol? Na mindegy, én láttam a radarképet anno, le is reagáltam a vele kapcsolatos hercehurcát, komolyan mondom hogy olvasd el a régi hozzászólásokat, mielőtt beskatulyázol. Ráadásul arra az oldalra, amelyik távolabb áll tőlem.

#1369 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 24. 14:23

Idézet: Fanatic - Dátum: 2006. aug. 24., csütörtök - 14:21

Itt pedig ez a lényeg.

A lényeg annyi benne, hogy Pártai egyáltalán nem pártatlan, hoszen igen erőteljes konkurrenciaharcban áll az általa bírált szervezettel.

Tehát a szavai is minimum erőteljes fenntartással kezelendőek.

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

#1370 Felhasználó inaktív   Fanatic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 24. 14:35

Idézet: Eleanor - Dátum: 2006. aug. 24., csütörtök - 15:23

A lényeg annyi benne, hogy Pártai egyáltalán nem pártatlan, hoszen igen erőteljes konkurrenciaharcban áll az általa bírált szervezettel.

Attól még lehet (esetleg) igaza. :think:

Gondolkodni kéne  - ügyeletes meterológósként is. Ha az ember látja, este hat körül, hogy nagy valószínűséggel a főváros mondjuk 8 és 10 óra között teleibe kapja a vihar, akkor minden lehettséges módon elkezdi kongatni a vészharangot. Miért? Mert augusztus 20.-a van és ilyenkor cirka 1 millió ember fogja bámulni a tüzijátékot. Más napokon mehetne egy ilyen semmitmondó e-mail, de az olyan napokon, amikor ilyen és ehhez hasonló tömegrendezvények vannak, akkor nem. Szerintem.
Ha pedig cselekvési terv nélkül nem tudja mit tegyen, hát hívja fel a főnökét...

Amiről folyamatosan beszéltem: jóindulatú mediterán trehányság, gazdátlanság, ami áthat mindent.
"...Magyarország eljátszotta a lehetőségeit, és most nagy bajban van. Ez a szélsőségesen elitvezérelt ország beleragadt a nyolcvanas évek félkapitalista mutyivilágába. Ezen nem segít sem a reform, sem a kormányváltás. Itt elitváltástra van szükség..."

#1371 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 24. 14:37

Idézet: VINIKOR - Dátum: 2006. aug. 24., csütörtök - 13:03

Kép
Ezen a radarképen is egyértelműen látszik, hogy a piros vihar gócpont (ami erős zuhira utal) jóval Fejér megye elött, kb 18 óra körül már kialakult és egyenesen Pest felé tartott. Ez alapján hogy mertek ekkora kozkázatot bevállalani?

Könyörgöm, ha már nem olvasod el rendesen a topikot, legalább azt olvasd el, amit te írsz!

Ha 18 órakor már Budapest felé száguldott, akkor 19 órakor már el is érte a Duna vonalát.
Budapestre a vihar este 9-kor csapott le, aznap este Budapestnek valahol Nagyvárad környékén kellett lennie - a te gondolkodásmódod szerint.

El vagy csúszva 2 órával. A térképen feltüntetett idő nem a magyarországi idő. Aki lát is, nem csak néz, simán rájöhet erre. Kb. este 8-kor lett piros/lila pötty, este fél9-re lett meg a számítás, h Bp. 9-re megkapja.
Ciciman is on borda

#1372 Guest_ottokar_*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 08. 24. 14:42

Idézet: Eleanor - Dátum: 2006. aug. 24., csütörtök - 15:23

Csak ki a kutyafarka beszéljen meteorológiáró? Az állatkerti főápoló?

#1373 Felhasználó inaktív   Harlequin 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 24. 14:49

Van még valami ami nem hangzott el az esettel kapcsolatban?
"Megmondtam pisztráng és világosan."
www.radioQ.hu

#1374 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 08. 24. 14:51

Idézet: Harlequin - Dátum: 2006. aug. 24., csütörtök - 15:49

:up: :)
Van még sár a földön.

#1375 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 08. 24. 15:07

Idézet: Jahno - Dátum: 2006. aug. 24., csütörtök - 14:10

Hümm, 2005 Nov 18:

"A hó fogságában - megbénult a közlekedés több amerikai országúton

A gépkocsijukban rekedt embereket folyamatosan mentik.Hóviharok miatt megbénult a közlekedés az Egyesült Államok északkeleti és közép-nyugati részén. Az autók csak araszolva tudnak haladni, sok az elakadt jármű. Michigan államban számos karambol történt. Akadnak olyan országutak, amelyeket lezártak a több mint 30 centiméteres hó miatt. A gépkocsijukban rekedt embereket folyamatosan mentik, és átmeneti szálláson helyezik el őket. Sok helyen megszűnt az áramszolgáltatás, tucatnyi iskolát bezártak."

De Mekiben tuti volt aznap friss sültkrumpli :-)

Persze, mert a frigóból kiolvasztották az Elite All Terrain Forces Against Snow Trap (EATFAST) fedőnevű motorosszános eszkimó alakulatot és úton-útfélen osztogatták a mekfiss menüt jópénzé  :Đ

Szerkesztette: fram 2006. 08. 24. 15:08 -kor

Ciciman is on borda

#1376 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 24. 15:15

Idézet: Fanatic - Dátum: 2006. aug. 24., csütörtök - 14:35

Attól még lehet (esetleg) igaza. :think:

Ettől kezdve lehetőleg halálos ellenségedet fogod megidéztetni egy autóbalesetnél mentőtanúnak, hiszen attól még lehet igaza...  :)

Nem. Mondhat akár igazat is, majd a három másik is többé-kevésbé egybehangzóan azt mondja, akkor figyelembevehető, de döntő tanúnak akkor sem. 

Az ügyeletes meteorológusnak nem gondolkodnia kéne, hanem le kell adnia a sablonszöveget. Egyébként minden vészhelyzetnél előre megírt sablonszöveget kell leadni. Az ellenoldalnak pedig egy ilyen "semmitmondó" sablonszövegből pontosan tudnia kell, mi az amit nekik kell következő lépésként megcsinálnia.

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

#1377 Felhasználó inaktív   Rive 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 24. 15:17

Idézet: Harlequin - Dátum: 2006. aug. 24., csütörtök - 14:49

Asszem a szentszék még nem nyilatkozott.

Ha ők is beindulnak a hárítással, indulj és kezdd el felvásárolni a hideg élelmet, sót, lisztet, gyufát.
Elköltöztem :-)

#1378 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2006. 08. 24. 15:27

Idézet: fram - Dátum: 2006. aug. 24., csütörtök - 16:07

Persze, mert a frigóból kiolvasztották az Elite All Terrain Forces Against Snow Trap (EATFAST)

Na, itt mellettem meg üvöltözés, hogy "this fucking government..." Minnyá meglesem, mert lehet kanadai, oszt akkor rékérdezek, hogy miképpen műxik arrafelé. Ha amerikai az sem baj, ott minden fasza úgyis :-)
Make love not Wor.

#1379 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 24. 15:40

Asszem' rázható. :D

#1380 Felhasználó inaktív   Fanatic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 24. 16:17

Idézet: Eleanor - Dátum: 2006. aug. 24., csütörtök - 16:15

Ettől kezdve lehetőleg halálos ellenségedet fogod megidéztetni egy autóbalesetnél mentőtanúnak, hiszen attól még lehet igaza...  :)

Nem. Mondhat akár igazat is, majd a három másik is többé-kevésbé egybehangzóan azt mondja, akkor figyelembevehető, de döntő tanúnak akkor sem. 

Az ügyeletes meteorológusnak nem gondolkodnia kéne, hanem le kell adnia a sablonszöveget. Egyébként minden vészhelyzetnél előre megírt sablonszöveget kell leadni. Az ellenoldalnak pedig egy ilyen "semmitmondó" sablonszövegből pontosan tudnia kell, mi az amit nekik kell következő lépésként megcsinálnia.

Ez demagógia.

Érintett vagy talán?

Idézet

Az ügyeletes meteorológusnak nem gondolkodnia kéne

Nagyon nagy probléma, hogy sokan így gondolkodnak, és ezt most nem csak az ügyeletes meterológósra értem. Ez a mentalitás borítékol még jó néhány katasztrófát nekünk a jövőben. Szvsz, de ne nekem legyen igazam, azt kívánom.

Szerintem is zárható, mondjuk akár 20 oldallal korábban is zárható lehetett volna..

Szerkesztette: Fanatic 2006. 08. 24. 16:20 -kor

Téma megosztása:

• (70 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó