Idézet: Hauzman - Dátum: 2005. dec. 29., csütörtök - 23:32
vazze tul vagy rajta de jó neked..... én január első hetén "fekszem a kés alá", nem baj, majd szilveszterkor berugok hogy felejtsek
Nekem nemreg szedtek ki az egyik hatost... jobb felsot nevezetesen... mar eleg rossz allapotban volt, anno vagy 5eve gyokerkezeltek (erdekes egyebkent csak a 6osak vannak tomve, a tobbivel semmi gondom... pedig nem csak azzal ragok, es ugyan ugy mosom napi 2x mindegyiket

no mindegy)... szoval lenyeg, hogy a jobb felsot kiszedtek, mert jon a 8as, es bazi ferden akar kijonni

raadasul elol is kezd kifordulni az egyik, nagyon szukosen fertek el eddig... hatos ki, elvileg a 7est a helyere fogja tolni a 8as, es az elso is visszamegy a helyere magatol, azt allitja a doki megusztam egy fogszabalyzot es egy fajdalmas bolcsessegfog kinovest... na de nem is ez a lenyeg, fostam mint az atom, hogy ez nem lesz egyszeru huzas, mert szajsebeszetre kuldtek vele (gondolom a neni nem valalta be mert nincs olyan kondiban

)... meglatom a foorvost

na mondom engem temetnek... mintha a sarki hentest lattam volna isten bizony, egyik ujja vastagabb volt a csuklomnal

ijeszto latvagy, valszeg minden szint jatszottam

beadja az injekciot, kiulok 10percre (par miatyankra futotta) aztan beulok, es valami hihetetlen gyorsan es fajdalommentesen ugy kikapta a fogat, hogy en komolyan azt hittem hogy szivat, es valami elore odakeszitett fogat mutat nekem, es az enyem meg ott van a szamban... meg is neztem a nyelvemmel gyorsan mielott betamponozta volna

... ez mar a masodik kellemes csalodasom volt a X. keruleti egeszseghazban... az elso az volt, mikor 10re rendeltek oda, en 10:05-kor erkeztem, es lecsesztek hogy itt varnak ram mar 5perce, maskor ne kessek

en meg azt hittem meg olvasnivalo is kell a varoba... azota mindig pontos vagyok, es tenyleg pontosan hivnak is be